- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanglee001
addikt
szerintem is, azóta akár felkerülhetett akár pár plus app is, ami miatt csökkent az akkuidő. meg ugye a fényerő a nagyon nem mindegy, hogy otthon vagy az okés, de villany mellett vagy napfény mellett használtad, be volt e borulva stb. szerintem ez lehet a ludas. meg sokaknál nem frissitett a facebook/email stb. lehet mostmár frissit, de ez szívja az akkut
-
cousin333
addikt
Én is azzal használtam, amíg a kollégám próbaképpen zsebre nem rakta. Akkor a fele felhólyagosodott, így inkább levettem. Előbb-utóbb persze úgyis erre a sorsra jutott volna, de gondoltam, amíg nincs vele baj, maradhat.
Normál esetben nem használok fóliát, tokot is csak hordozáshoz. Ezzel kapcsolatban találtam ezt a céget: Benittorre. A nevével ellentétben állítólag magyar. Nekem a sima S7 van, arra pedig jó az S6-os tokjuk. Az edge-hez talán az S6 edge+-é, de nem biztos. Neten is lehet rendelni, én egy helyi Samsung boltban találtam rá, olcsóbban, mint itt. Ha valaki hozzám hasonlóan nem rejti állandóan tok mögé a telefonját, akkor tudom ajánlani, mert szép és jó, emberi áron.
-
SeatZola
őstag
Ez fali csempe. Egyébként, ha itt páran egy icipicit is utánaolvasnának a dolgoknak, akkor rájönnének, hogy ilyen kicsi fókusztávnál mindig is volt és lesz is hordótorzítás. Enélkül nincs optika! Ez tény! Lehet neki nem örülni, de akkor is ez van. Ez fénytan!
vadászcsiga: de ez is torzít de nem olyan mértékben,mint amit lentebb mutattak páran. Én ezzel együtt tudok élni. Akinek az kell, hogy ne legyen hordó torzítás, az vegyen egy ekvivalens 100-200mm-es objektívet. Na az nem fog így hordótorzítani. 50mm alatt minden fog!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Eladó egy bontatlan új Apple watch ultra 2 49mm Natúr Titán szin es Milanói natur szij 1évApplegari
- Újszerű állapotú Amazfit GTS 2 okosóra dobozában töltőkábellel
- Apple Watch SE 2022 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4326
- Arany színű Amazfit GTS 2 okosóra dobozában töltőkábellel
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest