Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Macrodroid
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Mutatós dizájnnal várható a Realme első Ultrája
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
World-Soft
senior tag
Sziasztok!
Régóta halogattam a biztonsági frissítést. Mivel lassul a teló, rávettem magam, de nagyon nem szeretném újrarakni még.
2019 januári van rajta és a 2019 őrit akarta feltenni (letölteni már nem kellett neki).
Újra indult, majd a frissítő kiált hibával.
Újrainduás után a 2020 januáit próbálta letölteni, majd úrjaindulás után rögtön írja hogy hiba.
ezt eljátszotta most még 2x a 2020 márciusi frissítéssel is.
Tehát látszik, ha sikerül ha nem, attól lép tovább a teló a következő és következő verzióra.
Azt tudom, hogy sokáig halogattam előtt is, és lehet akkor is elbukott, hogy még mindig a 2019 januári van fent.
Lehetséges olyan, hogy mindegyik frissítés eleje azzal kezdni, hogy megnézi, mi van már fent, és mivel van hiányzó biztonági frissítés, ezért rögtön elbukik?
Azt írja, hogy csinál hibanaplót, de azt hol tudom megnézni? És ha meg van fogom tudni úgy olvasni, hogy valami kiderüljön számomra is, vagy valami bináris logja van? Ugye úgy is akkor tudtok valamit mondani mag a hiba megoldására, ha tudjuk mi a gond.
Jó lenne nem szervizbe vinni, nem is biztos, hogy foglalkoznának még vele, illetve jó lenne, ha nem kéne újra telepíteni a rendszert, mert most nem aktuális.Zoli
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Apple Watch SE 2022 2Gen. 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4103
- OnePlus Watch 2 Vadi Új, Bontatlan, 2 Színben
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Apple Watch 10, Jet Black, 42mm, + Black Solo Loop, új, bontatlan, 1 év apple garancia
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S9 FE+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest