Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nokia N91 - Elvis él
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
4nick8
őstag
válasz
Komplikato #26 üzenetére
Ha téged meglep hogy a kis szériás prémium termékek ára magas akkor welcome to the real world.
Mit szólsz akkor a szériában fröccsöntött idejemúlt Logitech egerekhez 70 000 forintért?
-
fecke78
senior tag
Egérnél nem azt kellet volna írni , hogy felsőkategóriás , hanem a kedvencemet : Igényeseknek .
Nyilván te vagy a hülye mert nem veszel egeret 72 ezerért .... -
Piftuka
veterán
"De ahogy a billentyűzeteknél megvan a felára a fémháznak, úgy az egereknél is meglesz."
A magnézium alapanyag felárát még értem is... De milyen előnye van a gyakorlatban?
(Mondjuk azon kívül, hogy nyáron kellemes lehet a kéznek a hűvösebb, szellősebb felület.)
Amikor a cikkben megláttam, titokban reménykedtem valami extrém, ~25-30 gr körüli súlyban, de a gyárilag megadott 47 gramm semennyire nem számít kirívónak a könnyített egerek világában.
Persze, önmagában nézve ez még mindig a könnyű egerek közé tartozik, de több hasonló súlyú, vagy akár 40 gramm alatti, műanyag, lyuggatott egeret lehet kapni, ehhez képest fele-harmad áron is.
-
Arkar
aktív tag
Egy tuningot nem támogató alaplapba minek X-es proci
-
Attila0
őstag
válasz
Trailblazer #19 üzenetére
Pár napja még kint volt a kép.
-
.LnB
titán
válasz
Trailblazer #19 üzenetére
Akkor leírom.
A r**anc redszám tetoválás. Jut eszembe róla, ami a 2000-es évek elején a csajok derekán volt. -
.LnB
titán
Ezekről az egér dizájnokról nekem mindig ez jut eszembe: [link]
Borzalom.
-
Mephike
őstag
Nálam volt a WLMOUSE-tól a Beast (videó), és most itt van a Sword.
Sokat lehetne vitatkozni, hogy megéri-e az árát. De ahogy a billentyűzeteknél megvan a felára a fémháznak, úgy az egereknél is meglesz. Mit kapsz a pénzedért?
- szép csomagolást
- rengeteg tartozékot (többféle griptape, talpak, stb)
- programozható adóvevőt (ilyen azért mindenhol nincs)
- hardveresen tökéletes egeret (kapcsolók, görgő, szenzor)
- egyedi mintavilágot és hatalmas színválasztékot + magnézium ötvözet ház
Az egér szerintem meseszép, ugyanakkor ez a szépség totál egyénfüggő. Az viszont elvitathatatlan, hogy olyan aprólékos felületmegmunkálás jellemzi, amit sok egérnél biztos nincs.
Ér-e ez ennyit? Biztos, hogy nem mindenkinek. Aki eddig is max 5k-t adott egy egérért, annak tuti nem. Aki viszont vett már Logi egeret megjelenéskor ennyiért, az nyugodtan bevállalhat egy ilyen egeret ha tetszik neki, rosszabbul biztos nem jár. -
ViZion
félisten
OMfG...
WLMouse-éknál, amikor az árakat megálmodták:
-
Aki megveszi az AMD-s gépet könyörgöm valami jobb hűtésképességű procihűtőt vegyen bele, mert azok amik a felsorolásokban vannak a 9700X-hez édeskevesek, illetve lehet vele határon táncolni, de max akkor lehet őket félretekintve elfogadni, ha csak alap dolgokra használjuk a gépet és nem komolyabb feladatokra meg játékokra, bár kétlem, hogy valaki olyan konfigot vegyen netezésre meg passziánszra vagy filmnézésre.
Szerk.: az utolsóra nem figyeltem, talán az a Deepcool jó lehet, bár annyiért mást vennék. -
tibaimp
nagyúr
válasz
Trailblazer #10 üzenetére
Igen, kb. engem is.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Trailblazer #8 üzenetére
Az egy mocsok jó egér!!!
-
mg1992mg
őstag
Az RTX 5070 csak 12 GB-os, ahogy a gépek linkjében is szerepel.
-
-
tibaimp
nagyúr
73000 Ft-os egér...az komoly
-
laed
aktív tag
Akkor meg is írhatjuk, hogy "mit kíván a magyar nemzet".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Combos asztali gépeken, fürge monitorokon és minőségi tápokon felül versenyeken is bevethető beviteli eszközök tűztek kokárdát.
- Gigabyte Z590 Aorus Ultra-I7 11700K-G.Skill 3600-C16 Samsung B-die 16Gb
- ASUS TUF 4080 SUPER JAVITOTT + AJANDEK
- SATA to SAS átalakító tray caddy hdd keretbe
- Lego 10497 - Galaxy Explorer - Egyszer összerakott, hiánytalan
- LEGO Ideas - Vincent van Gogh - Csillagos éj (21333) - Egyszer összerakott, hiánytalan
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC TRINITY OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest