Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Szellem.

    nagyúr

    válasz Galahed #12199 üzenetére

    Én meg úgy látom, hogy nem.
    Az okok:
    Pl. Littlecar esetében amikor lefedettségi gond miatt jön elő a probléma, ő kap hívásértesítő sms-t, hogy nem volt elérhető. Nálam ilyen nincs, mert csak kimenő hívást nem tudok indítani, de tudnak hívni és tudok sms-t fogadni! Már nem ugyan az a két probléma.
    A másik ok, feljebb leírtam és már korábban mások is, hogy jelen esetben ugyan azzal a SIM-el vagy cserélt SIM-el más készülékeknél nem jelentkezik a probléma, de az S7 esetében igen. Ha szolgáltató hiba lenne ebben az esetben, akkor más telefonnal ia csinálta volna nálam. De a lényeg, hogy pont nem. 4 éve lakok ott ahol, de egy telefonommal nem jött ez elő és most sem csinálja más készülék csak az S7.
    Spawn21 kolléga is ugyan ezt írta! Neki is van egy pár telefonja és nem csinálta.Most vett egy S7-et és csinálja. Ha visszarakja a kártyáját a többi telefonja bármelyikébe, nincs gond csak az S7-nél.

    A másik:

    Tényleg válasszuk külön a szolgáltatói problémát. Abban az esetben nem tud hívást indítani az illető, de el sem érhető és hívásértesítő jelzi neki, hogy nem volt elérhető. Ebben az esetben viszont, csak kimenő hívás nincs, de el tudnak érni, stb. A két probléma pont nem ugyan az!

Új hozzászólás Aktív témák