- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jana203
csendes tag
Sziasztok. Most olvastam a samsung fejlesztői környezetéről és megnéztem a samsung oldalt is. Ott volt egy sdk pen nevezetű alkalmazás vagy mi. Ti próbáltátok már? Tudja valaki mi ez fejlesztői környezet?
Más kérdés. Ha T függő a teló és egy független romot felteszek akkor független lesz? Vagy a megfelelő rom hoz a megfelelőt kell választani? -
jana203
csendes tag
Sziasztok. Akkor egy rövid tapasztalat a két telefonról. Játékokat egyáltalán nem futtatok a telón csak net, email, kamera, telefonálás, jegyzet progdamok, távoli asztal vezérlés számítógépeken. A két telefon nálam ugyan úgy szuperált. Mindegyik gyors megbízható volt. A plusz előnye, hogy nálam jobban bírta az aksija, és ha netezek szívesebben használom. A sima edge előnye, hogy sokkal kényelmesebb hordani. Az edge elfér a nadrág zsebembe flip flop tokkal mig a plusz tok nélkül is olyan érzést kelt mintha el akarna törni mikor leülök. Lehet nagyobb zseb kellene
. Egyik készülékben sem találtam olyan funkciót amit hiányoltam volna a másikból. Az infra is csak olyan nekem hogy akkor használom az edgénél ha lusta vagyok oda menni a távirányítóért
. Ha kellene döntenem hogy melyik telefont vegyem meg hát bajban lennék mert mindegyiket nagyon jónak találom. Talán az edge mérete miatt azt választanám mert munka közben jobban tudom azt használni.
-
jana203
csendes tag
válasz
kazanka #2229 üzenetére
Szia. Nem gondolom de sose lehet tudni
A készülék a T-nél ki van fizetve így ha el is marad a számlája fizetésével akkor caak a számláját tiltják a készüléket nem.
Garancia témára visszatérve. T mobilos jótállás szelvényt kaptam a készülék mellé. Ezt előre elkértem hogy én is lássam mi is ez. A T-t is felhívtam. Azt mondták hogy ez a garancia érvényesítéshez teljesen elég. Szóval meg is vettem így most én is csatlakozom a klubbhoz még 2 hétig aztán a testvéremnek át kell adnom mert neki lesz ajándék
Egyébként én egy S6 Edgét használok nagyon kíváncsi leszek a különbségre. Majd írok róla ha érdekel Titeket.
köszönöm a kommenteket es válaszokat. -
jana203
csendes tag
válasz
#18379748 #2225 üzenetére
Én is gondoltam rá hogy előfizetéses. Az Imei számot még nem kértem el tőle de holnap megteszem és a telekomnál megkérdem hogy előfizus-e vagy sem. Egy S6edge telefont már vásároltam így és mielőtt megvettem megkérdeztem őket és adtak felvilágosítást. Kicsit még körbejárom hogy milyen infót tudok beszerezni.
Ezen kívül még valami amit érdemes megnézni? -
jana203
csendes tag
Sziasztok. Tanácsra lenne szükségem. Most készülök egy S6 Edge+ készüléket használtan venni. Garancia jegy megvan hozzá de se számla se blokk. Tmobilos. Okozhat ez gondot garancia érvényesítéskor? Milyen programot vagy ellenőrzést tudok lefuttatni rajta hogy megnézzem nincs-e nagyobb gondja a telefonnak?
Arra gondoltam egy Antutut és egy phone infot nézek. Mit ajánlotok még?
Köszi a válaszokat előre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ingatlanos topic!
- Építő/felújító topik
- Androidos fejegységek
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Nyaralás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest