- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darko
senior tag
Samsungnál már beregisztrált készüléket át lehet vinni eladás után az új vevő fiókjába?
-
Darko
senior tag
válasz
csabyka666 #6245 üzenetére
Legalább érzed hogy a kezedben van, meg tud "akadni" a tenyeredben, S7E-nél javítottak rajta, na én ennél érzem úgy hogy csúszkál a kezemben mint egy darab jég.
-
Darko
senior tag
Elnézést ha nem a legjobb helyen teszem fel a kérdésem, a prémium assistance szolgáltatás érdekelne, mégpedig az, ha veszek kéz alól egy használt prémium kategóriás samsung telefont, akkor igénybe tudom majd venni ezt a szolgáltatást, ha a sors úgy hozza. Gondolok arra, hogy a számla nem a nevemre szólna, és lehet, hogy nem is nálam lenne. Illetve a szolgáltatóknál v. a samsungnál eljárhatok-e garanciális ügyben később? Melyik szolgáltató milyen papírt kér a garanciához?
-
Darko
senior tag
válasz
Fehercsoki #6098 üzenetére
Ezzel nehéz egy csupasz rendszeren megnézni a knox állapotát. Nézzük azt a variációt, hogy nem tudok telepiteni, akkor mi a megoldás a knox állapotának a lekérdezésére?
-
Darko
senior tag
A Samsung garancia hogy működik? Hosszú idő után van ismét Samu-m, utóbbi pár évben LG-m volt, ott nagyon korrekt a garancia. Gyors, nem kötözködnek, 3-dik alkalommal 1 héttel a 2 éves garancia lejárta előtt cserepapírt adtak amivel mehettem telenorhoz, és választottam egy s6 edge-t. Nem volt plus-os, megszoktam a nagyobb kijelzőt, most még nem bírtam megszokni az 5.1-es képernyőt, ami a lekerekített szélek miatt még kicsit kisebb is. Próbálok túladni rajta, de mivel függő, és félnek a letiltástól ez sokakat visszatart, pedig már lejárt a hűségem, csak sokan bizalmatlanok. Ha veszek GSM boltban egy független S6 Edge (plus)-t akkor tarthatok-e attól hogy az szoftveresen függetlenített, ezért a samsung szerviz nem veszi be garanciába? Ha bolti garanciával árulják, az azt jelenti, hogy a samu szerviz szóba sem áll velem? A knox-ról sem sokat tudok, garanciáztatásnál hogy okoz problémát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest