- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kripke
tag
Kapcsold ki a telefont. A bekapcsolásnál nyomd le a hangerő le + home + bekapcs gombot. Most ki fogja ítni, hogy a folytatáshoz nyomd meg a hangerő fel gombot. Miután megnyomtad, pirosan ki fogja írni hogy knox warranty void: 0x000. Ebben az esetben a knox nem ugrott, tehát a garancia még él. Ha a knox 0x500, akkor a garinak annyi. Ha megnézted, akkor nyomd le a hangerő fel + le + kikapcs gombot a teló újraindírásához.
-
Fehercsoki
aktív tag
Esetleg így meg tudod nézni, de elvileg van valamilyen szerviz kód is.
-
Dayco
tag
A Starmobil.hu-ról tudok nyilatkozni: rendelés előtt írtam nekik, hogy csak akkor veszem át a csomagot, ha az érintetlen és gyári bontatlan. Így is lett, a dobozról én vágtam fel a két eredetinek vélt címkét, azonban ellenőrzés után KNOX állapot: 0x1... Tehát marad az 1 év bolti gari, viszont egy előny: szabadon romolhatok. Phone Info: származási ország: Vietnám, CSC ország: Románia.
És ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem is: azért én a Knox ellenére is regisztrálnám a készüléket a Samsung honlapján, azonban az én telefonom típuskódja: G925FZDACNX, ezt pedig az oldalon nem lehet kiválasztani. Meg lehetne oldani valahogy mégis a regisztrációt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Éjszakai műszak
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest