- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A14 és A14 5G - a kisebbik rossz
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovecses
aktív tag
válasz
pusszycat #1046 üzenetére
A hullámzásra rájöttem, a képstabi okozza 30 fps-nél.
2 megoldás van rá képstabi nélkül 30 fps vagy használom 60 fps-ben mint általában.Az ujjlenyomat olvasó érdekesebb kérdés.
Tegnap este hibátlanul működött, ma már 2x szórakozott velem.
Lehetséges, hogy a tok széle is befolyásolja, de lehet hogy én vagyok béna, nem tudom, egyenlőre tesztelem.
Ha megunom rákérdezek a Samsungnál mi a helyzet.
Ha hibázik gyártom a screenshot-okat róla és majd meglátjuk mi lesz... -
Motyi
senior tag
válasz
pusszycat #969 üzenetére
Nincs tapasztalatom, de az ára alapján (+5 USD) és, hogy csak egy előlapi fóliát tartalmaz (míg az olcsóbb kettőt) feltehetőleg igen. De ehhez még hozzájön 10.75 USD szállítási költség is. Szóval 36 USD egy fóliáért...
(#971) Plag ha türelmes vagy pár hónap múlva biztos kaphatóak lesznek a speedshopban is.
-
emre33
addikt
válasz
pusszycat #941 üzenetére
jaj anyám, ezt sose fogja az egyszerű nép megérteni.
RAM azért van, hogy tele legyen.
Gonolj bele: Mind a 3GB ram áramot fogyaszt! Tele kell rakni, hogy az alkalmazás gyorsan elinduljon.
Ha egy futónak a rendelkezésre álló kevés, akkor a gyárosítótárazott folyamatok által használt területet fogja használni. És ezek ürítése nem plussz idő. -
ForRedGlory
félisten
válasz
pusszycat #941 üzenetére
"Valahol olvastam,h kevés a szabad memória a 3 GB-ból.
"
Nem mondod. A világ összes memóriáját tele lehet pakolni adattal. Miért olyan nagy gond a kevés memória? Azért van, hogy benne legyenek a programok. A memóriának pont nem az a lényege, hogy az a jó, ha nincs benne semmi, hanem az, hogy onnan gyorsabban elérhetőek legyenek a programok. Egy dolog, hogy a memory leak jelen van az 5-ös androidban, de majd az 5.1-ben már nem lesz benne. A 3GB bőven elég.
-
Sebestyen01
őstag
válasz
pusszycat #775 üzenetére
Nincs... minek kellene? Azt afsz meg amit akarsz ! Annak az eselye hogy atugrotta a kod opciot az eselye nulla!
Nagyobb arra az esely hogy lopott a telefon es valaki ott erdeklodik az irant hogy is lehetne kijatszani az ujlenyomatot!Motyi:
Igen, delutan resetelte a notom es reset utan nem volt ujjlenyomat regisztralva ujra kellett csinalni! -
-
Csapoati
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest