- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BLC
tag
Sziasztok!
Van valakinek információja arról, hogy a magyar szolgáltató (tmobil) által forgalomba hozott és hálózat független telefonok között létezik bárminemű különbség? pl.: szolgáltató egyes funkciókat tilt, vagy onedrive támogatás hiánya stb.
Köszönöm előre is a választ.
-
BLC
tag
válasz
resu8823 #1476 üzenetére
A kérdés jó, a válasz egyesszerű: Platform független vagyok!
Minden rendszernek megismertem pro-kontra tulajdonságát, és el is fogadtam korlátaikat. Az i6 egy kiforrt műremek, az edge egy kifinomult műszaki csoda. Így felvetődött bennem a váltás lehetősége, továbbá nem szeretek beszűkülni.
Amint az Apple is futurisztikus-iránymutató termékkel rukkol elő, első leszek a vásárlók között, de most a Samsungnak sikerült ezt meglépni; szerintem.
-Röviden ennyi - -
BLC
tag
Sziasztok!
Az utóbbi napok megnövekedett "nagatív" tapasztalatai elbizonytalanítottak. i6-ról váltanék.
Kíváncsi vagyok, hogy a kijelző problémával küszködő tulajdonosok melyik verziókat birtokolják? pl.: tmobile, Eu, stb.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Quadro FX 570 eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest