-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
PhoneArena is lehozta. Több kép van itt. A home gomb is karcos lett.
-
legiaap
félisten
-
legiaap
félisten
válasz
unicumnext #860 üzenetére
Nem lehet még kapni, meg a bugyikéket sem.
-
legiaap
félisten
Le a kalappal mindkettő előtt: [link]
-
legiaap
félisten
Én S6/S6 edge illetve note 4 közt filózok épp. S6-oknál az akku aggaszt, a note 4-nél az ujjlenyomat olvasó (ami ott van az kaki) hiányzik. Vagy lehet majs iphone 6s, bár jelenleg tele a hócipőm az almával.
Ja meg ami még aggaszt az S6/edge-vel kapcsolatban, a kamera körüli lencse kopása illetve, hogy törésteszteken nem remekelt. -
legiaap
félisten
Gyönyörűek ezek a témák mondhatom. Egy ilyen telefonra ennyire gagyikat kitalálni...
Mégis melyik korosztálynak szánták ezeket? -
legiaap
félisten
válasz
Viktor0610 #538 üzenetére
Hát kb. Mindenhol lehúzták a francba az S6 akkuját, itt megverte a 6plust ami bullshit.
-
legiaap
félisten
Nem kötekedésként mondom, de ezt hogy hozták össze: [link]
Jobb lenne az akksija mint a 6plusé...nem hinném. -
legiaap
félisten
válasz
bulikavagyok #531 üzenetére
Meg beszerezni sem lesz majd egyszerű, mert eddig egy szolgáltató előrendelései közt nem láttam.
-
legiaap
félisten
The Verge is letesztelte és nagyon dícsértek ami ritka tőlük (nagy appleb...zik): [link]
-
legiaap
félisten
A zöldet árulni fogják a szolgáltatók? Megnéztem az összes szolgáltatót UK-ban de csak fehér/fekete/arany színben találtam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest