- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovecses
aktív tag
válasz
resu8823 #1482 üzenetére
Nem vagyok igénytelen, egyszerűen az enyémen nem látszik szerencsére, pedig Made in Vietnam...
Itt minden ember értetlen?
Ne haragudj meg, de nem kellene meghazudtolni az embert.Az enyémen nem látszik, ha elhiszed, ha nem. Sajnálom, hogy a tiéddel gondok vannak. Remélem meg tudod oldani a cserét igényesebbre...
-
-
BLC
tag
válasz
resu8823 #1476 üzenetére
A kérdés jó, a válasz egyesszerű: Platform független vagyok!
Minden rendszernek megismertem pro-kontra tulajdonságát, és el is fogadtam korlátaikat. Az i6 egy kiforrt műremek, az edge egy kifinomult műszaki csoda. Így felvetődött bennem a váltás lehetősége, továbbá nem szeretek beszűkülni.
Amint az Apple is futurisztikus-iránymutató termékkel rukkol elő, első leszek a vásárlók között, de most a Samsungnak sikerült ezt meglépni; szerintem.
-Röviden ennyi - -
nVIPER
senior tag
válasz
resu8823 #1441 üzenetére
Ez bosszantó tud lenni. Az a durva h én gsm boltból nem hivatalos samsung garisat kaptam, hanem bolti jótállásosat, ettől féltem is h szar lesz vmi rajta. Szerencsémre nálam eddig minden hibátlan. Ma megjön a spigen hajlított fólia is, remélem nem jön fel... Majd megírom milyen pár nap után. Többen írják forumon h vezetéknélküli töltésnél forró a teló. Nálam még langyosnak se mondható.
-
-
Ace882
tag
válasz
resu8823 #1430 üzenetére
Mikor meg van döntve akkor látszik a legjobban. Nekem van itthon kettő is és mind a kettőn látszik, azért írtam,hogy nem egyedi esetről van szó (ebből gondolom mindenkinél látszik).Viszont ha másnál nem látszik akkor legalább lesz miért cseréltetni ha netán karcos lesz
-
kovecses
aktív tag
-
kovecses
aktív tag
válasz
resu8823 #1424 üzenetére
Igen látom, de szerencsére az enyém nem ilyen.
Amikor a fóliát felrakattam rá utoljára akkor néztem meg és szép egyenletes volt és nem ilyen.
Ettől függetlenül nem hiszem hogy valaki kikapcsolt kijelzővel használja a telefonját, szóval ettől nem veszít használati értékéből, de szépségéből igen. És mivel nem olcsó készülék én is visszavinném azt hiszem. -
kovecses
aktív tag
válasz
resu8823 #1421 üzenetére
Április 17-e óta nézegetem a kijelzőmet, láttam már több ízben kikapcsolt állapotban is szóval hidd el nálam nincs ilyen probléma. De te tudod. Én mielőtt megvettem ezt a telefont rengeteg dolognak utána néztem, többször nyomogattam a Westendben, kipróbáltam, megnéztem a menüjét stb. Nem hiszem hogy ha mindenkinek szar lenne a kijelzője akkor idáig senki nem vette volna észre csak te egyedül...
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest