- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsoó
tag
Nekem ilyen nincs a fejlesztői beállításokban. Lehet mert nincs root-olva azért. Amióta beszívtam az S4-gyel a root-ot mert ugrott a gari, azóta ezt már nem is root-oltam meg.
Viszont a redőnyt ha lehúzom ott megjelenik az usb kapcsolat számítógéppel beállítás és ott kipróbáltam MTP és PTP módban is, de csak mint S6 Edge-ként jelenik meg az intézőben és nem önálló meghajtóként.
Anno a GetDataBack-kel bármit vissza tudtam így állítani, de ehhez az kéne hogy meghajtóként lássa a telót.A felhőket sajnos nem használom ilyen célú mentésre sajna
Most látom kárát.
-
Zsoó
tag
Sziasztok!
Hogy lehet azt megcsinálni hogy önálló meghajtóként lássa a PC a telót? Régen az S2-nél simán látta.
Véletlen letöröltem a Camera mappát az összes képemmel és videóval. Persze nem volt lementve
Ezt szeretném vissza állítani, de amíg nem látja a windows külön meghajtóként addig a GetDataBack sem tudja visszaállítani a fájlokat.
Vagy van valami más módszer erre?Köszi!
-
Zsoó
tag
Ez még elég istenes az enyémhez képest. Rohadtul nem vagyok megelégedve az akkuidővel. Pedig már be kellett hogy álljon az akku így 1 hét után.
A probléma tüneti kezelésére rendeltem egy 10000Ah vezeték nélküli Power bankot. Ha kell tölteni akkor be a zsebbe a teló mellé és megoldva a menet közbeni töltés. -
Zsoó
tag
Van egy trükk amivel le tudod ellenőrizni az infrát. Irányítsd az Edge infráját egy másik telefon vagy fényképezőgép kamerájába miután azokat bekapcsoltad. Na ha ott látszik az infra fénye akkor tuti működik. Olyan pulzáló halovány lilás fényt kell látnod. Ez tuti biztos módszer.
-
Zsoó
tag
Módosítom:
úgy néz ki csak a gyári zseblámpa miatt gyengébb. Kipróbáltam videózás közben és ugyanolyan erősnek tűnik. Viszont a melegebb színhőmérséklet miatt még szebbek és élethűbbek is a színek mint az S4 hidegebb vaku fényével készült videók.
Majd kipróbálok külső zseblámpa appot is. -
Zsoó
tag
Na sziasztok!
Ma én is egy ilyen gyönyörűség tulajdonosa lettem S2 és S4 után. Volt egy félrelépésem kb.1 hétig egy Z3 személyében, de nem jött be nekem az a teló.
Na szóval ez iszonyat tetszik. A fogása eszméletlen jó. Egy kézzel is átérem a kijelzőt. A Z3 szörnyű nagy volt és nehezebb is. Egy valami viszont rohadtul bosszantó: a led vaku fényereje GYENGÉBB mint az S4 ledjének. Nem kevéssel. A Z3-nál még így is erősebb, de ez akkor is szemétség hogy gyengébb ledet pakolnak bele mint az előző modellekbe. Ja a színhőmérséklete is más. Melegebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Napelem
- Hálózati / IP kamera
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Azonnali fotós kérdések órája
- Projektor topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- iPhone 16 Plus 128GB dobozos 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest