Hirdetés
- Íme, a One UI 8
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nfsu17
veterán
-
törölt tag
-
winss
tag
válasz
pixelblondie #13593 üzenetére
Épp azon vagyok, hogy letöltsem sammobile.com-ról, de nagyon lassan jön
2x megszakadt a letöltés is, de amint felraktam nyilatkozom róla.
Mondjuk, ha valaki elmagyarázná, hogy mi a különbség ezek közt. -
sajo13
senior tag
Üdv! Valaki meg tudná mondani mi a default font size a Galaxy S5-ben? (Settings/Device/Display/Font/Font size)
Köszi!
-
KisBundi
őstag
A gold és black szinű verzió kinézetben csak a hátlapban különbözik?
-
winss
tag
üdv!
az lenne a kérdésem, hogy mi van, ha egy másik országra kiadott 5.0-át teszek fel? g900h típus és arra csak kazahsztáni verzió jött eddig csak ki.
kicsit hülyén fogalmaztam, de működhet? -
mpv
aktív tag
Elnèzèst ha ezt is kérdeztèk. Azt olvastam,hogy "érdemes letakarìtott telefonra feltenni a Lollit". Ennek mi a jelentősège? Èn egyből ràengedtem. Egy hét utàn azèrt csinàltam egy gyàri beállìtások visszaàllitàsát.
-
törölt tag
válasz
Adorjanksz #13579 üzenetére
Max. gyógyszerutalványt...
-
Y72
aktív tag
Kamera nekem is rossz, távoli képek nem élesek, küldöm is vissza. 2,5 éves telefonom 8 mp kamerája élesebb képeket készít. Emellet nem is annyira szuper, ugyanazt a szintet hozza mint eddig minden telefon.
Többek között a kamera miatt döntöttem az S5 mellet, jó lenne ha ezt a hibát beírná valaki az összefoglalóba, hogy más ne szívja meg ezzel (vásárlás előtt elolvastam).
Ha ez így folytatódik a kompakt fényképezőket sem kell leírni. -
Brain75
senior tag
A homályos kép simán lehet azért mert maszatos a kamera védő műanyag.
Én mindig megtörlöm fényképezés előtt és így soha nem lesz homályos, fátyolos a kép, viszont nekem is volt már nagyon sok homályos és fátyolos képem, de az mindig amiatt volt mert maszatos volt a műanyag.
A maszatot ne úgy képzelt el hogy tiszta kosz, hanem az ember tenyerétől, ujjaitól sajnos képződik rajta egy vékony maszat réteg és emiatt fátyolos és homályos képek készülnek.Sajnos a PH-s teszteknél is észrevettem hogy sokszor fátyolosak a tesztképek a teszt telefonoknál, de nagyon sok esetben azért van mert nem törli meg az ember a műanyagot a kamera előtt.
-
Dread
tag
Na sikerült aktiválnom a prémium assistance szolgáltatást és elvileg csütörtökön jön a futár és viszi szervìzbe a telom, ha minden jól megy akkor 1 nap alatt megvan.
Viszont 1 nagy problémám van ezzel kapcsolatban, tegnap óta kb 100szor megnyitottam a fényképezőt és mindig tökéletesen megnyitja, semmi hibát nem ír ki. Aminek amugy örülök csak nem akarom, hogy hülyének nézzenekviszont még mindig kicsit homályosak a képek.
-
maxim01
aktív tag
válasz
feelurself #13573 üzenetére
Üdv!
@Sunfleur Köszi! Kipróbálom.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
feelurself #13573 üzenetére
Legy udvozolve!
-
feelurself
aktív tag
Sziasztok !
Ma lettem boldog tulajdonosa egy s5-nek. Eddig tetszik meg minden, semmi problemam a telefonnal. Ha lesz, ugyis felteszem(vagy visszakeresem).
Mellesleg Optimus G-rol valtottam(elotte volt G2-m is).
Legjobbakat !! -
MartOOn
addikt
válasz
Jack Oneill #13562 üzenetére
eltuntetni nem tudod max kikapcsolni jobbra fent a csuszkaval.
ismet +1 pszihora. animaciok egybol nullara oszt csokolom.soha semmi mast nem allitgattam ott viszont ezt egybol mindig.
-
törölt tag
válasz
Jack Oneill #13565 üzenetére
Én az animációkat csaptam nullára és ott kifújt.
-
nacper
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni ha garanciába cserélik a Samsung Galaxy S5-öt.
Teljesen újat adnak,vagy felújítottat? -
törölt tag
válasz
Jack Oneill #13562 üzenetére
Nem! Értelemszerűen, ha előhoztad annak oka van. Kikapcsolni csak factoryval lehet.
-
dudicukrasz
tag
Köszönöm a válaszokat.üdv mindenkinek.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill #13517 üzenetére
Erre valaki tud megoldast? Nem zavar,csak kivancsi vagyok
-
törölt tag
válasz
pixelblondie #13558 üzenetére
Szóval holnaptól dönghet Paul Hertzog-tól a Fight to survive.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
pixelblondie #13558 üzenetére
Várunk szeretettel
-
pixelblondie
senior tag
Sziasztok, egy kis iOS kitérő után a holnapi nappal becsatlakozom hozzátok. Egyedül a nyalókás rendszer lesz új nekem, a Samsungok nem, szóval megnyugodhattok, maximum kérésre teszek fel hülye kérdéseket. Meg persze jó pénzért.
Üdv:
V. -
törölt tag
válasz
Jack Oneill #13555 üzenetére
Nem lehetett kihagyni!
-
Coniglio
csendes tag
válasz
Jack Oneill #13554 üzenetére
Persze persze....minden más faszentosan működik és meg is vagyok elégedve, csak ez zavar
-
Coniglio
csendes tag
Üdv néktek!
A LOLLIPOPPPP(az a szemét az a rohad....) szóval igen 5.0-n csak nekem nem menti el a kamera beállításokat?
néha amikor megnyitom a kamerát akkor a hátsó kamera felbontása 2MPx és az ISO érték kivétel nélkül visszaáll auto-ra :/
bármi ötlet?
-
törölt tag
A "Tartsd életben! Újraélesztés egyszerűen és gyorsan" videó után szabadon:
"Pszichiáter vagyok. Ma olyan leckét kapsz amit sose fogsz elfelejteni!
Van úgy, hogy néha keménynek kell lenni. Te például mit csinálsz, ha egy user felteszi sokadjára ugyanazt a kérdést a fórumban? Találsz itt bőven önkéntest!
Ismerős a menüpont, mi?
Először is megvizsgáljuk! Ha nem reagál, nem indul, vagy doboz hangot ad. Akkor valószínűleg téglásított a készüléked.
Ne parázz! Hívd a Samsung szervizt, és azonnal kezdd el az újratelepítést! Csak semmi Kiesből Odinba! Az mp3 fileaidat pakolgasd, vagy a filmeidet...
Így nézzen ki a gépeden lévő kép.
Az betallózott rendszerfileok mindig a PDA részben legyenek! Aztán gyerünk, ami belefér! Nyomd folyamatosan a Start gombot amíg el nem indul. *Ne az érintőkijelzőn!*
A lényeg, hogy kitartóan és türelmesen csináld! Egy másodperc alatt elkészül! Mintha a Stayin' Alivenak...nek a ritmusára csinálnád! Ne hagyd abba míg újra nem indul! Vagy ki nem ír valamit.
Azon aggódsz, hogy téglásítod? Hidd el, téglásítva is örülni fog neked a Samsung szerviz, hogy megmented a készüléked.Ne felejtsd! Megvizsgálod, letöltöd az Odint, kitartóan és türelmesen várod, hogy betöltsön minden a Stayin' Alive ritmusára! Pofon egyszerű. Neked is menni fog! Tartsd észben: Összefoglaló a topic tetején!
-
Jack Oneill
veterán
válasz
csutizs #13550 üzenetére
Nekem kit kat alatt jött csak elő, szerencsére lolli alatt nem találkoztam vele. Nem volt fent viber, sem azok a programok, amikre többen gyanakodtak, viszont rendszerint fényképezés után jelent meg. Én nem indítottam újra, hanem lefuttattam a ccleanert, és el is tűnt a daemon...
-
csutizs
tag
Sziasztok!
Kiderült már egyértelműen, hogy ezt a camera daemont mi váltja ki? Elég idegesítő. Napi egy restart kell emiatt. 5.0 gyári telenor van fent. Használok vibert, facebook messengert, whatsappot is. Lehet valamelyik?
Köszi. Üdv.
-
dudicukrasz
tag
Elnézést hogy idearcátlankodok egy kérdésem lenne.
Eladásra kínálnak egy s-5öst,t-mobilost,amit kérésre függetlenül adnának át.
Az eladó szerint ez nem jár garanciavesztéssel de én úgy tudom hogy csak a szolgáltató által függetlenített készülékek nem vesztik el ez a titulust.
Hogy van ez?
Lehet kedvünkre függővé avagy nem mókolgatni?
Oda vissza? -
törölt tag
válasz
Jack Oneill #13543 üzenetére
Íme Best of-ba szedve (bár ez már inkább Greatest hits):
1. "Hogyan tudok frissíteni 5.0-ra?" - OTA, Kies, Odin.
Nem, nem írjuk le újra. Összefoglaló + kereső.2. "Hova tűnt a néma mód?" vagy "Szar a Lollipop! (Indoklás nélkül...)"
Leírták. De akkor ismét kereső.3. "Nem jön be a Lolli. Hogyan tudom visszatenni a 4.4.2-t Knox ugrás nélkül?" - Összefoglaló -> Odin.
Segítség még pluszba a Samfirmware oldal. Se több, se kevesebb. Minden másra ott a kereső!4. "Ugrott a Knox. Hogyan tudom nullázni?"
Alaplapcserével.5. "Újraindul ez a fos. Van Samsung garijegyem. Házhoz jönnek?"
Ez a ProHardver oldal és nem a Samsung.hu! Ott tessék érdeklődni. A péktől sem kérdezzük meg, hogy van-e nullkilóméteres 760 Li a pult alatt?!6. "Most jöttem vissza a Mariana-árokból. Halk a hangszóró.Szerintem a víztől! Mi a megoldás, hogy ismét jó legyen?"
Rizs, szárítás, türelem. Ha másnap sem jó akkor szerviz...7. "Nagyon merül a telefon. Mi lehet az oka?"
Igaz ezt is mára csak az nem tudja, aki hülye... Valamilyen daemon beakadt, vagy épp kismillió vacak program zabálja a memóriát. Ez is megtalálható a kereső értelmes használatával.8. "Nem fut semmi, mégis nagyon merül. Ennek mi lehet az oka?"
Tanulván egy múltkori páciensem esetéből: Nem kéne mobilnettel Chrome-on zúzni több órán keresztül!!!9. "Mikor jön a 6.0?"
Van akiket jobban izgat az 5.0.1 vagy az 5.0.2, de ezek még odébb vannak. Ha lesz, úgyis kidobja a kereső...Majd nagyjából ezek lesznek. Meg érdeklődnek az S6-ról!
-
teo77
őstag
Ugyan miért kellene pár ember szabályai szerint használni a fórumot?
Épp elég az adminok szabályainak megfelelnünk. Szokjátok meg azt, hogy nem mindenki úgy tesz dolgokat, mint ti, nem vagyunk egyformák! Én nem vagyok itt mindig! Használom a keresőt, az összefoglalót. De az én agyam nem mindig azokat az opciókat dobja be pont, ami azon fórumtársaknak is megfelel, akiket érzékenyen érint egy-egy téma újbóli felmerülése. Ugyan miért olyan nehéz az ilyet figyelmen kívül hagyni?
Na, de nem szaporítom a szót, nem ér ez annyit. -
Prstin1
aktív tag
válasz
Jack Oneill #13543 üzenetére
Ha már irogatsz, nem egyszerűbb leirni a válaszra a kérdést ezeregyedszerre is mint fölényesen eltaposni?
-
Luser2000
addikt
válasz
MartOOn #13540 üzenetére
Köszönöm a képet!
----
MEG VAN A MEGOLDÁS!!!
Kollégám készüléke "Egyszerű mód"-ba volt kapcsolva, ez okozta, hogy bizonyos funkcionalitások is eltűntek.
(Én korábban úgy hittem, hogy az "Egyszerű mód", csak egyfajta megjelenítési mód, de a funkcionalitást nem korlátozza. Jó tudni). -
törölt tag
válasz
RedCat #13539 üzenetére
Ehhez hozzá kell szokni. Akkor is megkérdezi, ha előtte kérdezték...
Összefoglaló meg kereső az olyan, mintha nem is lenne!
Ha szóvá teszed, akkor előugrik a bokorból öt ewok maci és levadásznak, valamint megmagyarázzák, hogy itt, ha bárki tízszer kérdezi ugyanazt, akkor neked tízszer kell ugyanazt megválaszolni. Teccikérteni? -
RedCat
senior tag
Eddig türelmesen olvastam a forumot, néha néha kérdeztem 1-2 dolgot. De lassan kiakasztó, hogy szinte naponta ugyanazok a kérdések hangzanak el. Ez nem csak rád vonatkozik, hanem a kérdezők 80%-ára. Létezik egy olyan hogy kereső. Előtted már legalább 5-en megkérdezték hogy szolgáltatói telóra mehet e lengyel/magyar stb független rom... Arról is sokszor volt szó, hogy hol kell kikapcsolni az automata frissítést...
Tényleg nehéz a keresőt használni?
De hogy válaszoljak is: Feltehető és nem ugrik... Igen kikapcsolható a szoftverfrissítés menüpont alatt. -
Luser2000
addikt
-
Luser2000
addikt
válasz
MartOOn #13383 üzenetére
Elnézést, csak most tudok reagálni az eltűnt Névjegyzék beállítások kapcsán.
Szóval nincs olyan menüpont (ott ahol írjátok) a,mit keresek:
---
Emlékeztetőül:
"Kollégám kapott céges S5-öt.
Első bekapcsolás után azonnal frissített Lollipopra.
Előtte Android 4.2.2-öt futtató készüléke volt.
Azon a NÉVJEGYZÉKBEN volt arra opció, hogy csak a telefonszámmal rendelkezőket jelenítse meg.
A Lolli alatt nem találtunk ilyen beállítást.
Sőt, olyat sem, hogy melyik fiókhoz (pl. Gmail, Exchange, Facebook, stb) tartozó kontaktokat jelenítse meg.
Nem találjuk azt az opciót sem, ahol a Vezetéknév / Keresztnév sorrend szabályozható.
Ezeket mind kigyomlálták az 5-ös Androidból???
Köszi, Balázs" -
Kakumix
senior tag
válasz
FrankMonzano #13521 üzenetére
Mivel ez újabb valószínűleg erre akkor kezdték csinálni amikor még csak 5.0 volt. A régire pedig akkor amikor már volt 5.0.1 is. Na és itt jön a csavar a Note 4 esetében, ami a legújabb és szerintem elkezdték rá az 5.0-át, majd inkább nem adták ki és mivel a 5.0.1 sem sokkal hibátlanabb lehet, hogy inkább várnak az 5.1-re, amit mintha már szintén bejelentett volna a Google.
-
válasz
FrankMonzano #13521 üzenetére
Nyugi, Note4-re még csak 4.4.4 van
Itt legalább már van 5.0
-
válasz
Jack Oneill #13522 üzenetére
Megpróbálom köszi. Csak a kijelző világít fehéren ha bekapcsolom a lámpát.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Plazmacucci #13520 üzenetére
Ledekkel nálam nincs gond. Nálad pontosan mi a baj velük? A bal felső sarokban a kis led, semmilyen módon nem világít? Csináltál gyári resetet frissítés után? Lehet, csak annyi a gond...
-
FrankMonzano
őstag
Vicces ez a Samu bacsi, az S4-re 5.01-et dobaljak, erre meg 5.0 van csak. Nem a kloakanyi kulombseg, inkabb az zavar, hogy ez az ujabb modell megis egy regebbi szoftvert kap.
-
válasz
Jack Oneill #13519 üzenetére
Grat... Ledeket be lehet valahogy kapcsolni?
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Plazmacucci #13518 üzenetére
Annyiszor elmondtuk mar,hogy van nema uzemmod,csak mas neven. Pszichiateeeeeeer most mar tudom,hogy ez mennyire idegesito
A nema uzemmod az ertesitesi savban MIND feliratkent szerepel. -
Lolipop óta nincs néma üzem és zseblámpát bekapcsolva a led sem ég. Ezeket valahogy lehet orvosolni?
-
Jack Oneill
veterán
Ha elohoztam a fejlesztoi beallitasokat(build nyomogatasa) el is tudom tuntetni valahogy?
-
davidfun
tag
Kösz srácok akkor nem csak nálam lett így lebutitva
-
Jack Oneill
veterán
Amikor vettem a telot,az elado kulon kerte,hogy azonnal probaljam ki a kamerat,mert elofordult nehany szeriahibas keszulek,ami a kameraba belepve fekete kepernyot produkalt. Szerencsere ez nem jelentkezett. Tenyleg vidd szervizbe,orvosolniuk kell.
Davidfun:
Lolli alatt is zold es piros. -
törölt tag
Sziasztok!
Kb. 1 hete vagyok S5 tulaj, az előző samu telómhoz képest nagyon elégedett is vagyok vele (gyors, szép, stb.stb.), bár igaz h az előző most volt 3 éves, ugyh nem biztos h fair lenne összehasonlítani a 2-t. Ma reggel vettem észre h lerántotta a lollipop frissírést és azóta az értesítési panelen jelzi is h frissíteni kéne.
Kérdés: Érdemes frissíteni most az 5.0-ra? Mennyire bugos? Ha frissítem OTA-n keresztül, akk előtte és utána ajánlott v.mit csinálni?? Mondjuk biztonsági mentést csinálni előtte a google v samsung fiókomba....
Meg hallottam v.mi olyat h OTA frissítés után v.mi resetet is kell csinálni, de ebben 1általán nem vagyok biztos és lehet h tévedek. Légyszíves segítsetek! Nem igazán vagyok hardcore android user, nem szoktam romolgatni, mókolgatni, ugyh nem vagyok jártas a témában. Csak szeretném ha minden zökkenőmentesen történne, nem szeretnék elrontani semmit, szóval jobbnak láttam ha hozzáértőktől megkérdezem.
Köszi a segítséget!!
UI.: Ha mégis úgy döntenék h nem frissítek, akk hogy lehet eltüntetni az emlékeztetőt? Bár sztem úgy is frissíteni fogok
-
davidfun
tag
Kitkaton nekem is zöld volt mikor talált fókuszt és piros mikor nem és hangjelzest is adott, lollipopon szürke mindig és hangot se ad ki. Másnál mi a helyzet?
-
Dread
tag
beirtam googlebe h kamera hiba és kidobott egy csomo hírt miszerint széria hibának minősül, hogy kamera elindítása után fekete képernyő fogad és hibaüzenettel kidob.
Most elég szarul érzem magam, holnap hívom őket és nagyon ajánlom nekik h cseréljék... -
Dread
tag
válasz
warrior28 #13489 üzenetére
uh az nem jó, csak nálam az a gond hogy nen mindig nem élesek a távoli képek.
Viszont még egy kérdés, nektek amikor fokuszál a kamera akkor a kör középen átvált zöldre vagy pirosra? Mert nekem mindig szürke marad. Nem tudom hogy ez normális-e mert eddig minden telefonom ami befókuszált átváltott zöldre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megjött az aktuális csúcsmodell, a Samsung megint odarakta magát, ennek ellenére vannak, akik többet vártak. Pedig igen jó telefont tettek le az asztalra.
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB Awesome Graphite
- Oneplus 11 5g 8/128gb.
- FÜGGETLEN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green / Zöld
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Beszámítás! Xiaomi Redmi Note 10 Pro mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest