Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Withings Scanwatch 2 - edzéshez túl szép
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RumiTT
tag
Szerintetek ha innen rendelek a telefonomhoz hátlapot (S5mini), akkor is nyugodtan csap alá tehetem, vagy ezekkel vigyázni kellene?
http://www.aliexpress.com/item/Original-Housing-Battery-Back-Cover-For-Samsung-GALAXY-S5-Mini-G800-G800F-Replacement-Door-Case-Back/32306147024.html
-
ACE-
addikt
Engem pl. még egy ilyen apróság zavar S2 után, hogy szerintem kiba hangos a bekapcsoló gomb... valahogy nagyon zajos a mikrokapcsoló.
-
MartOOn
addikt
válasz
Maxtreme #16095 üzenetére
Meg még ha fejlesztői menüben kikapcsolod az animaciokat akkor meg gyorsabb lesz!
meg ha s voiceot nem hasznalod akkor a beallitasokban a ketszer nyom home gomb=s voice alapbeallitast kikapcsolod akkor a home gombod is joval gyorsabban reagál, hisz nem varja hogy ugyan megnyomod-e mégegyszer avagy megsem es akkor mehet a fokepernyore.
Ezt csak azert irom hatha vkinek meg újdonsag. -
FrankMonzano
őstag
válasz
FrankMonzano #16087 üzenetére
Erre valaki valamit? Sms kozpont szama jo, hivni tudok, hivast fogasni/smst fogadni is, csak kuldeni nem kuldi el az smst. Rejtelyes a dolog.
-
Maxtreme
addikt
Noh rászántam magam, és felraktam én is. Kíváncsi leszek.
HR ezúttal is ajánlott mi? -
törölt tag
válasz
feelurself #16046 üzenetére
Még jó, hogy Te is fel vagy vértezve magasan kvalifikált tudással amikor véleményt alkotsz...
Elsősorban már megbocsáss, de a vevők akik igencsak tetemes pénzt juttatnak a gyártó zsebébe, részben teszik ezt azért, hogy legyen egy jó készülékük, részben azért, hogy a gyártó tudjon újat, jobbat gyártani, amit idővel bizalommal megvesznek.
Viszont amikor ugyanabba, vagy esetenként rosszabb hibába botlik az ember, akkor bizony a bizalom erősen csorbát szenved.
Itt meg is jegyezném, hogy rohadtul nem a vevő feladata a hiba kijavítása, hanem a gyártóé! Egyes gyártók meg is teszik a cserét. Mások finoman szólva leszarják, hogy a vevők mennyire elégedetlenek. Viccesebb esetben szoftverfrissítéssel próbálják meg orvosolni azt amit nem lehet...
Nem az az alapvető probléma, hogy egy készüléknek hibája van. Legyen! Stephen Hawkingot sem a táncos lába vagy épp a mosolya miatt szeretik... Csakhogy a szerethető, vagy mondjam úgy elfogadható, tolerálható hiba miatt még nem volt sosem erőteljes anyázás! A nagy hibák miatt viszont igen.
Visszakanyarodva kissé a hibajavításhoz, záró mondatnak csak annyit, hogy OS szinten a vevő valamennyire megtud oldani dolgokat. De HW-es hibákat nem!
Konzekvencia ember! -
mike710
aktív tag
Sziasztok. Telefon vásárlás előtt állok, és szeretnék kérdezni egy dolgot ha szabad.
A tavalyi csúcsmodellek közül elég gyorsan sikerült szelektálnom(sárguló kijelző,rossz optimalizáció, stb) így tehát maradt az s5. Azt szeretném kérdezni, hogy ennél a készüléknél milyen típus hibák vannak?
-
FrankMonzano
őstag
Miert nem tudok smst kuldeni? Se lolli, se kitkat alatt. Regen mukodott, de amiota eloszor visszaraktam a kitkatot, azota nem megy. Most mar se lollin, se kitkatton. Otletek? Alapertelmezettnek az uzenetek vannak beallitva
-
nfsu17
veterán
Az androidos fanyalgóknak (nem pont ebben a topikban), meg azoknak, akik szerint a KK nem elég jó:
2023 óra üzemidőnél járok. -
Maxtreme
addikt
HA már ennyien írjátok erre a boc7-es romra hogy jó, lehet én is felrakom.
Csak h ne csináljak f*szságot, csupán annyi a teendőm (odin) ami az első hsz-ban le van írva ugye? Tallóz, download mód stb stb. Semmi különleges előkészületet nem igényel? Jelenleg stock lolly BOB7-es rom van fent. -
ACE-
addikt
válasz
FrankMonzano #16079 üzenetére
Mi a hívás utáni lerakás Bug?
Nekem az nem tetszik hogy kerek fejek vannak a névjegyeknél, és nem mutatja hogy milyen fiókok vannak csatolva hozzá.
Meg hogy nem jegyzi meg a híváslistánál, hogy csak a hívásokat akarom látni, az SMS-eket nem. Ez más lett benne? -
Jack Oneill
veterán
válasz
Na az mondjuk engem is idegesit. De ezek szerint mar az is megjavult.
-
modd3r
őstag
válasz
Igen!
-
pusihusi
addikt
válasz
pzolika9512 #16075 üzenetére
Lemaradt a pipa
zx6r? Így igaz
-
pusihusi
addikt
S még azt kellene megoldani hogy témát lehessen változtatni!
Hát ha másképpen nem megy felrakok egy másik launchert!
-
kazanka
őstag
Érdekes,én ahogy megjött az 5.0 feltettem, azóta is jó,mondjuk én azóta sem buherálom
-
cousin333
addikt
Azért ne felejtsük el, hogy a mérnök felett általában öltönyös-nyakkendős úriemberek helyezkednek el. Lehetsz te bármilyen penge, ha amazok nem hagynak elég időt, vagy ragaszkodnak bizonyos elképzelésekhez. Ez persze nem jelenti azt, hogy a mérnök mindig mindent jól csinál, csak fontos, hogy ezt az oldalát is lássuk. Mert mások megnyilvánulásából is egyértelmű, hogy a közvélekedés szerint egy rossz vagy problémás terméknél mindig a mérnök a béna.
-
-
ACE-
addikt
válasz
MartOOn #16060 üzenetére
Persze, csak épp az a gond hogy ott van millió alkalmazás, azok beállításai, különböző banki programok regisztrációi, amit újra csinálhatok. Plusz az egyéni beállítások, stb... Na ezekért nem éri meg próbálgatni. És szerintem az természetes, hogy egy zsírúj rendszer pörgősebb, mint egy régi, bár mint mondtam nekem az enyém sem tűnik döcögősnek. Persze az S2 után feltehetően nekem minden pörgős, de nem tudom elképzelni hogy ennél mi pörgősebb. Gyorsabban jelenik meg az ablak? Vagy mitől gyors?
-
MartOOn
addikt
-
ACE-
addikt
válasz
Assimilator #16054 üzenetére
Azért az S szériák sem 100ezerbe kerülnek amikor kijönnek, de valóban még mindig egy 100-assal olcsóbban, mint az iPhone-ok. Tehát logikusan nem is várható az azonos avulás. Az én S2-m, amiről S5-re váltottam most kb. 20ezret ér, 123-ért vettem 2011. novemberben.
-
pusihusi
addikt
válasz
Assimilator #16054 üzenetére
A státusz szimbólumot meg kell fizetni
Így volt a múltban, így lesz mindig....
-
ACE-
addikt
Nem is értem mi bajotok, nekem BNL9 van, és semmi bajom vele, gyors, nem laggol, megy rajta minden. Bár nem vagyok egy hardcore játékos, de amiket próbáltam azok is mennek szépen, szóval nem tudom elképzelni hogy nektek mi bajotok vele. Egyedül a kinézete nem tetszik, a világos színek, meg egy két design.
-
Assimilator
őstag
válasz
Heyman #16044 üzenetére
Csak mondjuk egy S5 új korában nem 300.000 forint fölött van. Vagy nem kérnek el érte még 1 év múlva is 200k+ forintot. Meg használtan nem 180k stb.
Valamit valamiért.
Jó hogy nem azt várjátok el tőle, hogy az 100k-s telefon 1 év múlva 110k-t érjen.
Az Iphone értékét meg a hülyék tartják fent, mert annyiért is megveszik. Ne akarjunk hülyék lenni.
A Tech iparban nem nagyon vannak értéktartó dolgok.
De ez csak szubjektív vélemény. -
pusihusi
addikt
válasz
modd3r #16050 üzenetére
Szia szerintem igen, reggel felraktam, nagyon jól sikerült az UK 5.0-ás frissítés. Már kipróbáltam sok európait, de mindig vissza tértem a 4.4,2-re, v. az Ambasadii-ra, de most már itt maradok. Nem is olyan rossz ez a telefon, mint ahány tesztben leírták! Csak jól optimalizált rom kell rá
-
pusihusi
addikt
Mos felraktam UK boc7-es rom-ot tényleg nagyon jól teljesít, olyan jó mint a 4.4.2
Csak el ne rontsák mint az előbbi 5.0-ás romokat
Azt hiszem ez marad fent egy darabig, amíg nem jön a 6.0-ás
(ambasadii pihen
) Lehet hogy nem lesz csere S 6-ra
-
warezxts
senior tag
Sziasztok, most tervezek váltani S3-ről, és két kérdésem lenne:
olvastam a bevezetőben: 2-3 alkalmazás futása esetén is már újratölti az alkalmazásokat a váltások közben, ez még valós vagy custom romnál már nincs ilyen? Pont ez idegesít már régebbi telefonoknál.
Másik: Próbáltam visszaolvasni, de nincs mostanában szó róla, az a használt készülék ára.
Előre is kösz -
B.i.L
senior tag
válasz
feelurself #16046 üzenetére
Ez nem teljes,igaz okos emberek terveznek,de*olyan hibákat generálnak,ami nem ésszerű,vagy nagyon drága utána a hiba kiiktatása.(sok helyen tapasztalom)
szvsz tényleg elvégzik a mérnökit,ugyanakkor nem tanulnak a múltbéli hibákból,lásd:ficsőr,lagg,daemon,stb...
lássuk be ezek nélkül csak dícséret járna. -
feelurself
aktív tag
Szerencse, hogy minden topikban van egy emberke, akinek a tervezok hulyek, de ha neki kellene megoldani azt amit a tervezoknek, azt se tudna merre induljon. Nem hiaba ok a tervezok, te pedig az "okos" forumtag.
Ennyi erovel ne vegyunk telefont, mert mindegyiknek van hibaja ? Megsugom, mindig is lesz, igy kar ezen ragodni. -
törölt tag
válasz
Heyman #16044 üzenetére
Az iPhone lehet, hogy tartja az árát, de minőségben azért igencsak hagy néminemű kivetnivalót maga után! És itt most nem a flexibilis 6-os szériára gondolok.
A Sony pedig szintén képtelen megoldani a típushibákat. Elnevezheti a készülékét Z500-nak is, ha agyhalott tervezőkkel van megáldva.Ezeknél a gyártóknál csak az a mázlijuk, hogy a nívós vevőréteg rákap a reklámra.
-
Heyman
aktív tag
válasz
#09819904 #16043 üzenetére
Hát igen, egyedül emiatt vennék iPhone-t, azok legalább tartják az árukat, két év múlva az S5-ért kb semmit nem fogok kapni, de 3 éves 4s-eket még mindig látni 40-60 között, pedig elég kacatok. Gondolkodtam, hogy az S5 helyett Xperia Z3-at veszek, de amilyen ütemben a Sony tolja ki a csúcsmodelleket...
-
törölt tag
válasz
Heyman #16040 üzenetére
Ezért tart itt a Samsung! Mindig felmerül valami iszonyatosan fontos vevői igény amit teljesíteni kell...
Egy alap zseblámpa ikon a gyorsindítón, egy szimpla egyszerű némítás gomb, a camera daemon normális kiiktatása, vagy épp a bloatware-ek kihajítása. Legutóbbira TALÁN most lesz esély.
Abban a világban, ahol egy G Flex 2-n is jelen van a lag, ott bizony minőségügyi csorbákról beszél(het)ünk!
Számomra mára sokkal fontosabb az, hogy a készülékem stabil működéssel biztosítsa azt, hogy nem kell aggódnom nagy hibák miatt. És nem utolsó sorban legyen értéktartó! Elég ciki dolog, amikor amíg friss a készülék, addig megvan a virulok érzés, aztán fél évre rá már feleannyiba megy a használt piacon, és konkrétan már a híroldalak azzal vannak tele, hogy jön az utódja... -
hrabanc
tag
Lollipopon, hogy kell beállítani a Megszakításokat, hogy az az első bejövő hívás után ne álljon vissza alapra? Másnál is így van?
-
Heyman
aktív tag
Hello! Valaki nem tudná Drive-ra, vagy Dropboxra feldobni az UK boc7-es romot? Sammobilról soha nem fog letölteni. Előre is köszi
-
FrankMonzano
őstag
válasz
pusihusi #16033 üzenetére
Ennyire nem vagyok amator
. Nyilvan az uzenetek az alapertelmezett, de egyszeruen nem kuldi el az smst, visszadobja. Neten talaltam ilyen hibat lolli alatt masnal is. Visszaraktam a kitkatet, nem erolkodom tobbszori probalkozas ellenere sem tovabb ezzel a hanyadek lollival.
-
pusihusi
addikt
válasz
FrankMonzano #16032 üzenetére
Alapértelmezett üzenet küldőt ki kell választani! Üzenetek v. Hangouts-s beállítani.
-
FrankMonzano
őstag
Mitol lehet az, hogy Lolli alatt nem tudok smst kuldeni? Nem kuldi el egyszeruen az uzenetet. Mobilinternet, minden mukodik, kiveve az sms kuldes.
-
szero77
csendes tag
Nem hiba!!! A google fitnesz program csinálja az utolsó frissítés óta. Ha letörlöd a programot akkor ismét rendesen működik a pulzusmérő. Reméljük a következő google fitnesz frissítés majd javítja a hibát.
-
dogi01
aktív tag
Kérdésem az lenne hogy normális dolog az hogy ha a pulzusmérőhöz közel kerül valami akkor világít? Gyakorlatilag arról van szó hogy ha be van kapcsolva a kijelző és akármi a közelébe kerül akkor világít, még az asztalra téve is...
-
Kavinton75
senior tag
válasz
paveli6901 #16011 üzenetére
Megvettem én is ezt a tokot (köszi a tippet
), de nekem nem nyomja folyamatosan a bekapcsoló gombot.
Igaz, hogy ha egy légy rászáll a gombra, akkor már majdnem benyomódik.
Lehet majd én is megbütykölöm, de eddig bejön.Nem volt olcsó (Media Markt 6.000 Ft), de túl sok alternatív nincs itthon.
Az USA-ból több a posta, mint a tok 2.857 Ft + 5.400 Ft.
Ha többet vennék ugyanattól az eladótól, akkor sajnos a posta is emelkedik, így felejtős.
A kínaiak meg még nem csinálnak hozzá.De ezt a tippet nagyon köszi mégegyszer
-
RumiTT
tag
Mai nappal lettem S5 tulaj és lenne pár kérdésem:
-Dupla home gomb megnyomására bejön a S Voice. Ezt átlehet állítani más programra?
-Zárolt képernyőnél ha jön SMS rá kell érinteni, majd húzni egyet. Be lehet állítani, hogy csak kétszer megbökjem és megnyissa az üzenetet?
-Flash belehet kapcsolni valahogy gombbal, tehát program nélkül amit keresni kell?
-Értesítő sávból kilehet szedni a S Keresőt és Gyors Kapcs.- ot? -
Imii
tag
válasz
demeterf2 #16016 üzenetére
Szerintem az S3 még mindig jó telefon, nekem még az lenne, ha nem tört volna szét. Ahhoz képest az S5 nekem a vízállóság miatt jobb.
A képernyőfelbontás növelése nem jó dolog szerintem. Erőforrásigényesebb és sok programban még nem támogatják, nagyon kicsik a betűk miatta. Hd, Full hd felett pedig úgysem látni a pixeleket... -
MartOOn
addikt
válasz
bajusz15 #16020 üzenetére
Szerintem (es most en vallalom fel a paraszt szerepet) ilyen kerdesek
"Másik: ha csinálok egy Hard Resetet, akkor a mostani lollipop - természetesen minden adattal együtt a telón - törlődik és visszaáll a 4.4.2 amivel érkezett a készülék? Ha igen, akkor hogyan kell rajta csinálni HR-t?"
Utan még inkabb sokat olvass. Komolyan nem bantani akarlak. En sem ertek hozza. Odinnal elvagyok mert par gombnyomas oszt csokolom. Nexuson is toolkittel szorakozok. De azert ez tenyleg nem romolós szint... Olvass. Kerdezz. Válaszolnak. Es a valaszokbol mi is tanulunk. Még többet.
-
bajusz15
senior tag
válasz
N.otorious #16019 üzenetére
Remek.. Azért köszönöm a válaszokat.
Olyan szívesen tennék rá Custom Romot, csak az a fránya garancia..
-
bajusz15
senior tag
Sziasztok!
Történt már valakivel olyan, hogy a telefon "hang" üzemmódban, azaz nem rezgőben, bejövő híváskor nem szólal meg a csengőhang?? Beállítások menüben mikor állítanám a csengőhang hangerejét akkor sem csinál semmit, de a média és a többi erősségének állításánál kiadja a hangokat. Újraindítottam, de semmi. Nem kapcsoltam be rajta semmit, eddig jól működött, elég zavaró a jelenség, szóval szeretném gyorsan megoldani.
Másik: ha csinálok egy Hard Resetet, akkor a mostani lollipop - természetesen minden adattal együtt a telón - törlődik és visszaáll a 4.4.2 amivel érkezett a készülék? Ha igen, akkor hogyan kell rajta csinálni HR-t?
Köszönöm a válaszokat előre is!
-
demeterf2
tag
válasz
Jack Oneill #16014 üzenetére
Teljes mértékben egyet értek veled! Kicsit egy lépés előre egy hátra érzésem van. A kötelező kamera, proci, kijelző tuning megvolt. Most, hogy fém vagy műanyag... tokban hordva egyáltalán nem érdekel...
Az S5 1év múlva is toppon lesz. S3-ról S4-ről talán már érdemesebb váltani. -
Kacsabox
tag
válasz
Jack Oneill #16014 üzenetére
Szerintem minden s5 tulaj így van vele, de az edge jöhetne nekem.
-
Jack Oneill
veterán
Uraim! Elolvastam az S6-rol szolo tesztet. Hat nem nyugozott le. Nem a samu ellen vagyok,szeretem a markat,erre tertem at HTC utan. De szerintem az S5 teljesitmenye is boven jo...sot...ez is atomeromu vegul is. Oke,ujabb dolgok vannak benne stb stb. Akkumulator teren viszont kenterbe veri az S5,ez a tesztelo irasabol is latszott. Szoval kovezzetek meg nyugodtan
Tisztaban vagyok vele,hogy idovel be kell allni a kokemeny marketing gepezet soraba,es le kell cserelni a keszuleket az aktualis ujabbra...de az nem most lesz. Engem jo par evig ki fog szolgalni meg ez a keszulek.
-
Maxtreme
addikt
válasz
Kavinton75 #15995 üzenetére
Nálam is, 2-3 napja használom de eddig semmi problémát nem észleletem. (annyi h HR előtt kicsit döcögősebb volt)
-
pusihusi
addikt
válasz
paveli6901 #16011 üzenetére
Szia énnekem műa. hátlapos bumper volt hozzá, kitűnően működik minden gomb
-
paveli6901
csendes tag
JA! ..és mivel csak annyit vágtam le belőlük,hogy ne érjenek hozzá a telefon gombjaihoz így a szilikon tokon keresztül a bekapcsoló és hangerő gomb is tökéletesen használható,valamint a gyári tok pereme szépen körbe veszi a kijelzőt.
-
paveli6901
csendes tag
Sokáig kerestem vezeték nélküli hátlaphoz szilikon tokot.Sajnos nem kapni hozzá!!
(Magyarországon.)
Én a következő módon oldottam meg a tok problémát:
Vettem egy GYÁRI Galaxy S5 tokot.https://www.youtube.com/watch?v=wyWscOYTroE
Van belül 2+1 kis "pöcök".
Egy a bekapcsoló gombnak, kettő a hangerő gombnak.A tok tökéletesen rá megy a telefonra,
DE! a bekacsoló gomb folyamatosan benyomodik,és folyamatosan újra indul a telefon állandóan.-->"házilagosan borotva pengéből ""gyártott szikével" BELÜLRŐL levágtam a 3 kis pöcökből.
Így a tok is tökéletesen rá megy a telefonra, a gombokhoz a kis "pöckök nem érnek hozzá ÉS!! müködik a vezeték nélküli töltésem is!! -
csibooo12
újonc
Sziasztok. Segitseget szeretnek kerni. Nagyon el vagyok most keseredve. Siralmas amit a telefon csinal miota 5.0 van rajta. Ugy merult mint anno az s3 asom. Akkumulator hasznalatanal a google play szolgaltatasok mindig 63% on van. Miert? Teljesen le van lassulva a gep. Nevjegyzek kamera youtube folyamatosan leall ugy h nem is hasznalom csak kiirja. Mit kell ezzel tenni. Mar ujra tettem egyszer de semmi. Segitsetek legyszi. Koszonom
-
Janika74
csendes tag
válasz
pzolika9512 #16005 üzenetére
Így könnyebb lesz.
Köszi.
Neked mi a véleményed erről a romról? -
Janika74
csendes tag
válasz
pzolika9512 #16000 üzenetére
Még egy kérdés mikor telepítem fel: tr apk-t leszeded.
-
-
Janika74
csendes tag
válasz
pzolika9512 #16000 üzenetére
Szia!
Sok jót olvastam Ambasadii Lollipop-ról és ki szeretném probálni ezt a romot, csak kezdő vagyok ebben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megjött az aktuális csúcsmodell, a Samsung megint odarakta magát, ennek ellenére vannak, akik többet vártak. Pedig igen jó telefont tettek le az asztalra.
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S24 szériás okostelefonok - GYÁRTÓI garanciával
- FÜGGETLEN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green / Zöld
- iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes kijelző!
- Iphone 13 Pro 128gb
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Apple kellékek (töltő, EarPods, kábel)
- Apple iPhone 15 128GB Black. Független. 100% Akku. Csere, Beszámítás is érdekel!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple. Független. Hibátlan. Csere, Beszámítás is érdekel!
- Keresek Samsung Galaxy S23 5G, 256gb dobozos garist Beszámítással
- Redmi note 10 4+2/128GB dobozos
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest