Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.

2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
timi_99
üzenetére
Próbáld ki ezt, hátha:
Permission Manager -
mpv
aktív tag
Amikor felajànlotta a Lollit,volt egy nègyzet amibe pipát lehetetttenni,valami olyan kezdetű szöveggel"hogy nem kötelező frissiteni azonnal" Nem emlèkszem,h kivettem-e a pipàt frissités elott.Mit befolyàsol?
-
buchy
tag
Sziasztok,
Napokban vettem egy S5-ös telót.
Lollipop került rá.Tudom rootolni garivesztés nélkül?
Amennyiben nem garivesztéssel lehetséges?Van hozzá tutorial vagy az összefoglalóban olvasható leírás jó az 5.0 alatt is?
Van valami stock rom, amiben a sok T-s motyó nincs benne?Érdemes a mostaniról mentést csinálni, hogyha gond lenne, akkor erre visszaállni és úgy gariztatni?
Köszi a segítséget, válaszokat.
-
Yogibear974
senior tag
Megoldódott az érintés nélküli ébresztés probléma. Eddig jó. (Lolli frissítéssel)
Egyedül a sygic nem működött, de egy verziófrissítéssel megoldódott a dolog;-)
Tényleg hiányzik a blokkolt mód, remélem egy update patch orvosolni fogja a hiányosságot, meg egyszerűsítik a néma mód lehetőséget!
-
törölt tag
válasz
yodamester10
üzenetére
Nem lett rossz. De ahogy ez mindegyik fő verzió esetén lenni szokott, a javítócsomagok korrigálják a galibákat.
Én még az első 5.0-t tettem fel ami, ha jól dereng akkor a Balti volt. Talán összesen három probléma volt, ami app kompatibilitás volt. Szóval nem vészes a körkép.
Ha root jog kell, akkor már picit macerás a Knox miatt. -
yodamester10
őstag
Már annyi furcsaságot olvastam a lolliról,hogy fel sem merem rakni

-
törölt tag
válasz
steffe8101
üzenetére
Bugyuta kérdés!
Ahhoz, hogy nem töltötte le automatikusan a fiókodnál levő dolgokat, semmi köze a gyári visszaállításhoz!
Négyszer pedig bőven logikátlan...Fogod és egyesével telepíted!
-
steffe8101
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy S5-öt..a Samsungnál rá is frissítették nekem az 5.0 lollipopot ( t-mobilos a készülék).
De az történt hogy mikor a play store-ba bejelentkezek a régi email-emel,amit a régi telefonomon (galaxy S3),használtam.
Szépen letölti az alkalmazásokat,de a mentett dolgokat,szókereső meg ilyeneknél ,nincsenek meg..mintha új lenne a fiókom...
Már mindent megpróbáltam..ilyenkor mi van?
Mit kéne csinálnom,hogy meglegyenek?
Már vagy 4szer csináltam gyári beállitást..újra töltöttem a progikat,de a mentett cuccok nincsenek meg..
Mkor az S3-mon csináltak szoftverfrissitést,ott újból bejelentkeztem és már szedte is le a cuccokat és meglettek a mentett dolgok is.. -
MartOOn
addikt
válasz
Luser2000
üzenetére
3mp alatt talaltam meg pedig sosem allitgattam ott semmit.
People - jobbra fent 3 pötty - beállítások - névjegyzék
"és viola!"
Timi99: en ilyenről gyarilag nem tudok. Light flowban lwhet rangsorolni hogy melyik appbak fontosabb a villogasa. Ez tuti.
Mind-re kattintva azt ered el hogy Minden csörögni fog. Ha priorityre kapcsolod akkor az altalad meghatarozott appok vagy kontaktok csorognek a tobbi nem. Nincs-nel minden csendben van. Igen az ébresztő is....
-
Luser2000
addikt
Segítsetek pls!
Kollégám kapott céges S5-öt.
Első bekapcsolás után azonnal frissített Lollipopra.
Előtte Android 4.2.2-öt futtató készüléke volt.
Azon a NÉVJEGYZÉKBEN volt arra opció, hogy csak a telefonszámmal rendelkezőket jelenítse meg.
A Lolli alatt nem találtunk ilyen beállítást.
Sőt, olyat sem, hogy melyik fiókhoz (pl. Gmail, Exchange, Facebook, stb) tartozó kontaktokat jelenítse meg.
Nem találjuk azt az opciót sem, ahol a Vezetéknév / Keresztnév sorrend szabályozható.
Ezeket mind kigyomlálták az 5-ös Androidból???Köszi, Balázs
-
smatti
csendes tag
Sziasztok,
a héten letöltődött a lollipop (mire észrevettem, már jött lefele, beleavatkozni már nem mertem), de azóta nem telepítettem, még nem szeretném. Sok helyet foglal? Töröljem inkább, és ha később mégis akarom, töltsem le újra, vagy hagyjam ott, és ha majd kell, akkor csak telepítsem?

-
Coniglio
csendes tag
-
timi_99
csendes tag
Erre senki nem tud válaszolni? Elveszett picit a sok veszekedés közben...
Sziasztok!
Visszaolvastam, és nem találtam eddig választ a kérdéseimre. Olvastam, hogy lollipopnál lehet rangsorolni az alkalmazásokat, hogy melyiknek mennyire fontos az értesítése, és gondolom ez szolgál arra is, hogy amikor a "mind"-re kattintok, melyikek értesítenek továbbra is. Viszont az értesítéseknél csak teljesen letiltani tudom az alkalmazásokat. Hol lehet rangsorolni? Illetve olvastam egy arcfelismerős képernyő feloldási módról. Ez S5-nél létezik? Mert nem találtam. -
mpv
aktív tag
Az egyik haverom venne egy S5töt,de nem szeretne Lollira most frissìteni,hogy àllitsa be a telót?
-
lukoz
aktív tag
Sziasztok!
4.4.2-nél hol lehet beállítani a billentyűzet rezgésének erősségét? Sehol nem találom :-( se a nyelv és bevitelnél, sehol!
-
Kurzuh
aktív tag
Sziasztok!
Mikor odinba felakarok enni több videó alapján is custom recovery-t (azt írja sikeres), utána a gyári recoverybe dob be, nem az újba. Több féle odinnal is próbáltam, driverek fent vannak. G900F
Ötlet?Ha esetleg nem ide való, bocsi.
-
AndrewTdi
addikt
válasz
csimpy131313
üzenetére
Azóta csak ma jött elő megint. Reggel lehúztam a töltőről, nem csináltam semmit. 1 óra múlva ránéztem 82%. Akkor már tudtam.
Restart segít. De idegesítő. -
EmKoBa
csendes tag
Sziasztok,
Valaki tudna segíteni abban, hogy silicone tokot lehet-e kapni vezeték nélküli töltős hátlaphoz?
Eddig sehol se találtam és nem sokkal de kb 1,5mm-el vastagabb ez a hátlap a simánál. -
p1h3
csendes tag
Hali
S5 duos telóval akadt némi érdekesség. Nincs sehol benne a "handsfree" (kormánykerekes ikon amivel az autó módot lehetne aktiválni) mód. A sok sok ikon között nincs sehol. Már túrtam a netet de egyszerűen sehol nem találkoztam ezzel a problémával. A gyári 4.4.2 megy rajta. Lehet az probléma hogy ez a 2 simes változat (nem logikus hogy a 2 sim és a szoftver nem férne össze)? Feltúrtam a menüét is de semmit nem találtam amivel ezt aktiválni tudnám. Valakinek ötlete van esetleg?
Előre is köszönöm.
p -
CoolMan
MODERÁTOR
Fejezzétek be a személyeskedést, offot, veszekedést! Nem érdekel ki kezdte, de aki innentől kezdve folytatja annak három napról indul a pihenő. Több figyelmeztetés nem lesz!
-
Kérdés: s5-ön hogy lehet rögzíteni a bejövő hívást?
-
Prstin1
aktív tag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Az, hogy ujonc van a nevem mellé írva ne zavarjon meg. Semmivel sem tartalak többre itt másoknál. Lehet, hogy régebb óta vagyok csendben olvasója a MA fórumainak. Pontosan az zavar amiről és amilyen hangnemben oktatsz. Vannak itt magasabb ranggal rendelkező régebbi tagok és mégsem verik a nyálukat, mégsem küldik rajzszögért az újoncokat.
Csodálom a modikat, hogy a közösség rombolásáért még nem vágtak ki pszihoval együtt. Ketten támadtok? Többségben az erő?
Nyertetek. Amúgy sem kenyerem a beirkálás. Aminek eddig utána akartam járni eddig is utána jártam. Nincs szükségem arra, higy nagyképűen elküldjetek a pcsába.
Lassan egy újonc ide sem tévedhet mert ha nem érti meg a nagyképűen odavágott választ akkor jön a "guglizza ki" és társai. -
Prstin1
aktív tag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Nálam akkor is ott van a láthattad.
Mindegy, tégy magaddal amit akarsz. -
törölt tag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Ez már inkább a "Te vagy Attila?"-ra hasonlít.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Prstin1
aktív tag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Ki kell venni a zöld pipát az alk kezelőben miután letiltottad az adott alkalmazást. Ezután nem lesz frissítési kényszere.
-
törölt tag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
"De van! De van! Hanyas vagy Te disznó? Hanyas?"
-
Prstin1
aktív tag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Eskuszom rogzitem videon este es feltoltom,de tenyleg nincs ott ilyen. Elso dolgom volt lolli telepites es gyari reset utan tiltani a sok baromsagot. Amiket tiltottam,nem is jelennek meg a play osszes sajat alkalmazasokban sem.
-
teo77
őstag
Az Odinos flash előtt szükséges valamilyen biztonsági lépést megtenni? KitKat-re akarom cserélni a Lollipop-ot.
Ha ezt, felteszem, az OTA frissítés emlékeztető mindig jonni fog? Ki lehet kapcsolni valahogy? -
gorog67
aktív tag
válasz
Helltak
üzenetére
Nekem is ilyen van és a flipet tőlük vettem. A töltő egy másik helyen akciós volt és így egy kicsit olcsóbbra jött ki. Elég hülye a nevük, nehéz rákeresni a neten, de próbáld meg, lehet, hogy külön találsz olcsóbbat. (Mondjuk én az egyikért személyesen mentem a dupla postaköltséggel már nem lett volna jó.) Amúgy jól működik és nekem tetszik is.
-
Helltak
őstag
Sziasztok!
Ma készülök venni egy S5-öt, szeretnék hozzá venni vezeték nélküli töltő szettet, tudtok ajánlani egy megbízhatót? Nézegettem neten többfélét is találtam, pl gyári flip tok+ töltő pad speedshopban 16k, mondjuk jó lenne 10e alatt megúszni
-
Songo
senior tag
Na akkor 2 hirtelen idegesítő dologra szeretnék segítséget kérni.
Zárolt képernyőnél, a tartalom rejtve felirat jelenik meg ha üzenetem jön nem pedig egy előnézeti kép mint eddig. ezt hol lehet módosítani mert nem találom...
A másik pedig a blokkolás funkció amit eddig örömmel használtam eltűnt erre van valami megoldás?
Köszönöm
-
Prstin1
aktív tag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
A play/ saját alkalmazások/összesben ott kell, hogy legyen csak mellette ott van, hogy letiltva.
-
Vagaba
tag
Poweramp használóktól szeretném kérdezni, hogy lolli alatt hogyan tudnám azt elérni, hogy lezárt képernyőnél láthatóak legyenek a lejátszó kezelőgombjai és ne csak egy fehér sáv legyen, amiben csak annyit ír, hogy rejtett tartalom? 4.4.2 alatt olyan jól meg volt csinálva.
Előre is köszi a segítséget!
-
Adorjanksz
tag
Windows-os fejjel gondolkodva...ha mondjuk a jelenlegi rendszert telepíteném újra, akkor 5.0 - 5.0 odin, siker, de a régi fileok, illetve helyesbítek...minden megmarad, akkor mi változik? Hogy érhetem el, hogy ledaráljon mindent, és újratelepüljön a ROM? 5.0-ról vissza 4.4.2 odinnal működik elvileg (pont/kérdőjel)..ki próbálta?!
-
p2pp
őstag
Mennyi most az Antutu eredménye?
Csak hogy ne Klónt vegyek.
-
olay
újonc
Tegnap frissültem lollira hát igazából nagyon vártam mikor újít az android de csalódnom kellet jók ezek a kis animációk meg az akksi idő is talán valamivel nőt de ez a fehér háttér kérem ??!
S2-be beleszerettem az amoled kijelzőbe most egy buta frissítés miatt ki kell szeretnem belőle? vagy mehet rá a CM (de az meg gari vesztés ) Csak gratulálni tudok a samsungnak hogy valahogy nem sikerült átállíttatni ez a hátteret feketére persze az ips ugye biztos jó vele de igy megtámadni a super amoled gyengeségét ha touchwizzre volt idő ezt miért nem sikerült megoldani ?
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001 45-80%
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- Pixel 7 pro 128/8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Úgymond skippelve van X időre. Vagy figyelmeztet, vagy megvárja amíg Te magad kerestetsz frissítést és akkor közli, hogy mehet-e vagy sem?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)