Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.

2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prstin1
aktív tag
válasz
sbazsi
üzenetére
A vízállóság nem érdekelt, mert úgysem próbálnám ki. S5 után[8 hónap] újitani akartam és kipróbálhattam a Note4 - et. Gyönyörű a kijelző, jó a kamera kb mint az s5 kamerája, briliáns az üzemideje, kiválóan működik az s-pen... DE! szarul van összerakva [ferde hangszórórács és kijelző) pedig alpha design, jellemzően az anyaghasználata is megegyezik. Szerintem nem gyorsabb az s5 nél.
Alpha:legszebb, legkompaktabb..
Note4: legjobb üzemidő, legjobb kijelző..
S5:sokoldalu,köztes megoldás, de ronda.
Ha nem lett volna olyan giccses bazári, akkor még meglenne +kiidegelt a daemon. -
ystuc
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap gariztattam a telefonomat. Rendszeresen lefagyott, újra indult és forrósodott. Valamint az utóbbi időben ha a képernyő világított, és hozzáértem a pulzus szenzorhoz a hátulján, akkor az pirosan világított. Tehát ha nem futott a mérő, akkor is. Tegnap jött a szerelő, közölte, hogy helyszínen nem javítható, így új készüléket kapok. Ez a rendszer kb. 2 hete van így...
Na, de a lényeg: Még nem telt el 24 óra, mióta nálam van az új készülék, de ez is elkezdett világítani. Nem tudom mitől, de ha hozzáérek, bármi is van megnyitva, világít. Ez mitől lehet? Valakinek van valami ötlete? A kütyün T-s Lollipop fut.
Köszi! -
sbazsi
veterán
Olyanok véleményére lennék kiváncsi, akik használtak S5-öt, és Note4-et is, hogy melyiket érdemesebb választani.
A technikai adatokat, valamint az összefoglalóban írt tipushibákat olvastam.
Inkább a személyes összehasonlításra lennék kiváncsi, melyik, miben jobb? -
horvii96
tag
Launcher nélkül be lehet állítani h kisebbek legyenek az ikonok?
-
Prstin1
aktív tag
válasz
üzenetére
Jó a félangolod. Attól, hogy megnevettetsz még nem akarok barátkozni.
"7. Pszichiáter egy bunkó paraszt!"
Neeeeem, véletlenül sem akartalak cáfolni. Biztosan nem.A többi pont rendben, de kiábrándítóan közlöd.(Ha ennyire fáraszt a sok válaszolgatás akkor ne tedd). Én csak olvasó vagyok, de az régóta. Szerintem az s5 topik az egyik legjobb, légyszíves ne oktass ilyen dúrván, mindig vannak új belépők és ha már segítesz nekik akkor türelmesebben. (csak egy kérés)
Nem túl rég nekem is volt s5öm és bár nem szóltam hozzá, nem kérdeztem semmit, örültem a sok információnak. Végig olvastam az egészet.
Béke. -
trobi28
addikt
válasz
Adorjanksz
üzenetére
TV-nél volt régebben hogy 3 pixelhiba felett cserélték. Telefonnál nem tudom. Jeletsd be garira, majd kiderül. Számolj be róla, hogy mit mondanak.
-
trobi28
addikt
válasz
Adorjanksz
üzenetére
Hány pixel látszik?
-
törölt tag
válasz
Adorjanksz
üzenetére
szerintem garis javítás lesz, mennyi idős a telód?

-
Adorjanksz
tag
Pixelhibaval kapcs. Barkinek tapasztalat? Ugyintezes stb? V felesleges korok lennenek? Thx!
-
törölt tag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Tízszer nem írom le. Addigra már eljutok abba a periódusba, hogy elhajtsam Rodin háza tájára, hogy egy kicsit gondolkozzon!
Tipikus barom kérdések...
1. Mitől merül a telefonom? Eddig nem csinált ilyet.
Kismilliószor írták le, hogy ilyen-olyan daemon a ludas, vagy a user által telepített launcher, esetleg egyéb alkalmazás okozza a folyamatos készülékébresztést.
Alkalmazásokat is írtak sokan amivel lehet vizsgálni. De nem! A user azért is kérdez...
Ha lenne egy legördülő menüs HelpDesk, akkor is kérdezne!2. Milyen tokot/kijelzővédőt/pangasiusfilét ajánlotok?
Egyediség nulla! Az egyik véglet megveszi az első ajánlatot, a másiknak totál mindegy mit ajánlanak, az úgyis drága lesz vagy nem tetszik. De az, hogy Ő külön keressen webshopokban, na azt már nem...3. Vízálló?
Kivesézett téma. A keresővel bőven találna rá választ. De untig elég lenne az S5 gyári Samsung oldalára felmenni és megkapná a választ, hogy "Cseppálló".
Aztán életbe lép a Mézengúzok effektus, vagyis (idézem):
"A repülés ismert törvényei szerint nem lehetséges, hogy egy méh repülni tudjon. A szárnyai túl kicsik ahhoz, hogy a levegőbe emeljék a kövér kis testét. Persze a méh akkor is repül, mert a méhek fittyet hánynak arra, hogy az emberek szerint mi lehetetlen." - Mézengúz c. animációs film.
Vagyis merül fele a kis Búvár Kund, aminek az lesz a következménye, hogy Alcatel One Touch Easy hangzásvilágot fog kiadni a kis testéből. Ettől a user pánikbaesik és rohan egy fórumot találni. Ha mázlim van akkor a Gyakori Kérdéseket célozza meg, ha nincs akkor a Prohardvert...Mi jöhet még?
4. Rootolás!
A userek túlnyomó többsége szimpla diliből rootolja a készülékét. Konkrétan egy adb parancshoz sem ért, de a root úgy kell neki, mint Hirosimának a karcinogén tüzelőanyag...
De azért próbálkozik és, ha mázlija van, akkor orosz rulett alapon a Knox vagy ugrik vagy nem! Persze a user akkor is rootol! Mert a userek fittyet hánynak arra, hogy a köCCSög Csángcsung szerint a szerződés alapján mit nem szabad...5. Milyen ROM-ot ajánlotok?
DVD-RW-t! Olcsóbb, mint a BD! Hülye kérdés. Aki elkezd ROM-olni, az elkezdi tesztelni idővel a kerneleket is, mert itt meg ott azt írták. A vége pedig az, hogy "Hogyan tudom visszarakni a gyári ROM-ot?". Szóval ez felesleges kör. Aki ilyenbe akar belekezdeni, azt el kell hajtani az XDA-ra aztán olvasson!6. Garancia!
Totál mindegy, hogy hol veszi az ember. Ha akarnak, akkor a hivatalos Samsung boltban vásárolt, full gyári garival is elhajtanak melegebb éghajlatra. Aztán lehet egy utolsó sufnigsmnek titulált bolt sokkal különb módon megoldja. Ne tessék elfelejteni, hogy a szolgáltatónak/gyártónak mindig igaza van. Ha nincs akkor kreál valamit, hogy igaza legyen!7. Pszichiáter egy bunkó paraszt!
És? Amíg nem cáfolja addig az marad. De reggelente úgyis csodálatosnak érzi magát, hiszen Charlie is énekelte, hogy az aki szép, az reggel is szép.
Van egy stílusom. Ezért szeretnek! És van egy segítőkész oldalam, amiről páran tudnának mesélni. Volt akivel egy piti problémával 74 privát üzenetet váltottunk. Nem esett nehezemre válaszolni, mert az illető félreértett dolgokat és emiatt rontotta el amibe belekezdett. Végül megértette az igen kemény kritikát is. Ez ennyi! Van aki elfogadja, hogy nem ártó a szándék, hanem csupán korrigáló!
-
törölt tag
válasz
Yogibear974
üzenetére
vagy rezeg vagy cseng...egyszerre a kettőt még nem tudja sajna
-
mpv
aktív tag
Ja a fülesbe is hallom h csörög,tehàt kivűl belűl
-
mpv
aktív tag
Most lehet èn nem vagyok normàlis,de ha füles csatlakoztatva van nem csak abba kellene hallani ,h hivnak? A telefon kicsorog kivűlről hallhatoan
-
trobi28
addikt
válasz
mediumgecso
üzenetére
Nem jellemző rájuk, hogy Ők az utolsók, volt olyan készülékem aminél hamarabb kiadták a frissítést, mint a függetlenre.
-
törölt tag
üdv, valakinek meg van az 1 fájlos telekomos 4.4.2 rom?
-
llacee
őstag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Köszönöm!
-
Pumpír
újonc
Tisztelt Guruk!
Kérem, akinek van tapasztalata, segítsen.
A téma XXU1BNL9-XEH root-olás.
pü - örök hála! -
mediumgecso
őstag
Telenoros S5 Lollipop frissítése:
Írtam korábban Telenornak, hogy mikor méltóztatik kiadni az S5-re az 5.0-t, nos megjött a válasz:
"Szia István, köszönjük a türelmed! Megkaptuk az infót kollégáinktól: előreláthatólag 2 héten belül érkezik a frissítés.
^Vio"
Nem kapkodják el..... -
ЯΞD
senior tag
Sziasztok. Mi az, hogy A Samsung Galaxy leált? és egy ok gomb van csak. Ezt akkor csinálja ha meg szeretnék nyitni egy képet. pl: email, vagy fényképezek és utána meg szeretnék tekinteni az elkészült képet stb...
Másik kérdés. Szeretnék egy resetet nyomni a telon. Gondolom minden elveszik. De szeretném ha letöltött app-ok. beállítások, telefonkönyv, minden visszajöjjön. Nem tudom a google accunt mit ment el. Pontosabban mi az amit nem és ki kéne mentenem.
Illetve melyik opciót válasszam mi a különbség a gyári adatok visszaállítása és a hard reset között.(S5- Trémob)
-
Jack Oneill
veterán
válasz
llacee
üzenetére
Ertesitesi sav lehuz. Ott lesz egy MIND felirat. Azt kell nyomogatni,amig mindent lenemit.
Pszichiater: En birlak,jokat rohogok,amikor megszolalsz. Jo nyilvan nem mindenki orul a stilusodnak,de te egyeniseg vagy. Es azt is elhiszem,amikor valaki nem kepes googlezni es 10X kell leirnod ugyanazt

-
-
zx6r
aktív tag
válasz
DiamondBack
üzenetére
Èn s4 -ről jöttem àt ès megèrte.Vacillàltam a g3-on is,de a vìzàllósàg miatt az s5 mellett döntöttem...gyàri szofttal nagyon megbìzható kütyü.
-
trobi28
addikt
válasz
DiamondBack
üzenetére
Sonyt nem javasolnék a gány garancia miatt. Meg én hidegrázást kapok attol a vasalt fóliától a kijelzőn.
LG g3 nem volt még, esetleg próbáld ki, nyomkodd meg mindkettőt. -
DiamondBack
senior tag
Sziasztok! Adott 3 készülék amik közül választhatok: Sony Xperia Z3, Samsung Galaxy S5 illetve LG G3. Az előfizetêsi feltételek közel azonosak viszont nem nagyon tudok dönteni. Az lg tetszik legjobban külsőre nade az üzemidő? A sony is bejönne de ha jól emlékszek ott kameragondok vannak. A samsungban igazából nem fogott meg semmi csak hasonló kategória. Szerintetek?
-
törölt tag
válasz
Garsza
üzenetére
TouchWiz szakszerűen.
Én csak formásan "szamszungtöccs"-nek szoktam nevezni.
Az S6 esetében én kimerem jelenteni, hogy mivel magával fogja vonzani a Note 5 és hasonló úgymond "sorozatsamsung" készülékek megjelenését, így ez már nem más, mint szimpla piaci defláció!A letiltás egyszerű. Alapvetően amit nem használsz azokat dobod ki. Íme pár ami nálam repült:
Google Drive (ha letiltod nem marad meg a Google féle képszerkesztő, csak a másik ami gyárilag megy), Google Keresés, Google Play Filmek, Google Play Játékok, Google Play Könyvek, Google Play Újságos, Google Play Zene, Google+, YouTube. Ugyanúgy likvidáltam a gyári BOX alkalmazást (mivel Dropboxot használok). Mindezt persze G3 alatt. De a Samsungnál is szinte ugyanez a felállás.
Anno én még a Samsung webáruházát is kivágtam. -
Garsza
veterán
válasz
üzenetére
Valószinű igazad van. S4 nem használtam de S5 re váltani nagyon megérte. 1 éve van meg kb. és még csak gyári romok voltak rajta mindég a legújabb meg rootoltam is knox ugrás nélkül. De soha nem izgatott hogy custom romot tegyek rá. Ami nálam az elégedetség jele. Meg nekem alapvetően tetszik a tuchwiz (remélem jól írtam)csak legyen gyors. Jah és valahogy most nem is várom hogy jöjjön az S6 elégedett vagyok ezzel.
A program letiltáshoz szeretnék infót adni remélem tud valaki segíteni. Amit használok a telón az: alap dolgok hívás, sms, net, facebook viber szinkronizálás gmail időjárás vdget, S Tervező S Healt (ritkán) érdekelne miket tilthatok le anélkúl hogy bármit is befolyásolna amit használok. Mondjuk a legjobb az volna ha volna valami leírás hogy mi mire van főleg a rendszer appok közül.
-
horvii96
tag
Be adta telefon hogy van frissítés. Lefrissitettem . De elég lassú lett a telefon . Itt-ott belaggol és lassan nyit meg alkalmazasokat..
-
Garsza
veterán
válasz
üzenetére
Nem azt mondom hogy tökéletes. De az S3 hoz képest fényévekkel jobb szerintem. Mondjuk az egyetlen ok az a +1GB ram szerintem. Az volt a legnagyobb gond szerintem az S3 nál. It nincsenek olyan gondjaim mint S3 nál például hogy megnyitottam valami nagyobb alkalmazást és ha kiléptem akkor újra be kellet tölteni a widgeteknek. Meg facebookon ha megnyitottam valami veboldalt és vissza léptem újból betöltött a facebook és kezdhettem előről a lapozást. Meg ilyenek. Én teljesen elégedett vagyok a gyári rommal. Az alkalmazás letiltás is inkáb csak a kíváncsiság miatt érdekel. Hogy menyivel volna jobb.
-
törölt tag
-
-
törölt tag
Egyetlen ROM van amit ajánlani szoktam az embereknek, és az a CM. Egyrészt tényleg nagyon jól teljesít. Az AnTuTu eredményen látszik, hogy mennyire jól van optimalizálva. Félreértés ne essék, nem az a lényeg, hogy az AnTuTu-ban leverje az M8 vagy M9-es HTC-t! Hanem az értékek amik azt mutatják, hogy minek mennyivel jobb az eredménye az optimalizáció után.
Ezen kívül a CM ROM mellé nem kell semmilyen tákolt kernellel baromkodni.Nyilván a Knox ugrása már megfontolásra készteti az embert. Ugyanakkor mára tényleg elég jól konfigurálható lett a rendszer alapból is.
Egyedül a belső tisztító alkalmazás kerülhetne az S5-e, olyan, mint ami a G3-ban is van. -
Garsza
veterán
válasz
trobi28
üzenetére
Ennél az S5 nél felesleges is romolgatni mert jól működik a gyárival. Az S3 előtte viszont folyamatosan romolgattam soha nem voltam elégedett.
Viszont annak örülnék ha valaki segítene nekem akár priviben is hogy milyen appokat tilhatok le az alapján hogy megmondom neki hogy mit használok a telón.
-
törölt tag
válasz
trobi28
üzenetére
Nekem is vannak jó és rossz napjaim. Alapjaiba véve egy segítőkész (és baromira jóképű) faszi vagyok.
Igen, vallom azt, hogy egy fórum arra való, hogy segítsük egymást, hiszen nem születik senki zseninek. De attól a falra tudok mászni (Hi! My name is Seth Brundle.), amikor valaki azt az ajkonszexuált keresőt nem képes használni! Ott a Google is. Mára azért nem fordít annyira vészesen a fordító sem, hogy egy támpontot ne kapjon az adott illető, hogy mit kell csinálni.A ROM-olásról csak annyit, hogy Nexus-ok esetében a legegyszerűbb és a legjópofább. Viszont mi a legtöbb ROM-olásnak a vége? Kismillió verziójú ROM és/vagy kernel párosítgatás után belefárad a sok marha és lecseréli a készülékét. Értelmes véglet felfogja, hogy sok felesleges kört futott, értelmetlenje az újnál is kőröz, mint valami vemhes dögkeselyű ami kajára pályázik. Majd ott köt ki, hogy ismét ROM-ol...
Eddig egy embernél nem láttam azt, hogy például a Galaxy S4, vagy Nexus 5 esetében azt mondja, hogy na X ROM és/vagy Y kernel a legjobb választás és azt használja huzamosan. Akkor vajon lehetek olyan bátor és kijelenthetem, hogy a ROM-olgatásnak nem sok értelme van? Szerintem igen. De ezt nyilván ítélje meg bárki saját maga.Sokkalta inkább azt kellene támogatni, hogy az alap rendszert miképp tudja úgy beállítani, hogy az neki jó legyen! Pl. miket használ/nem használ? Egyből lehet az appokat tiltatni és jé, jön a jobb üzemidő!

-
trobi28
addikt
válasz
Garsza
üzenetére
Ezek szerint annyival

Én csak onnan tudom, hogy olvastam már sok panaszt gyorsan merülő telefonról, ahol gyenge volt a térerő.
Mihelyt olyan helyen tartózkodtak, hogy volt rendes hálózat, megszünt a hibajelenség.
Lehet hogy erre még rátesz a roming is, nem tudom hogy az dob-e még rajta.pszichiáter: Nagyon szelid vagy ma. Mi van veled?

-
törölt tag
-
Garsza
veterán
válasz
Garsza
üzenetére
Az egyik mikor eljöttem othonról a másikat most csináltam melóban. Mitől lehet hogy itt sokkal jobban fogyasztja az aksit? Anyi a külömbség hogy itt roomingban vagyok és gyengéb a térerő.
Meg volna kérdésem a Lolival és alkalmazásokkal kapcsolatban.
Hasnál valaki Fifa Companiont Loli alatt? Ha igen akkor hogy működik. Mer nekem vannak vele hibák. Kitkat alatt nem volt vvele gond.
Meg letöltöttem egy zseblámpa widgetet és ha rényomok akkor kb 10 másdperc még bekapcsolja a ledet és ugyan ez van kikapcsolásnál is. Kitkat alatt az is jól működött. -
Starz561
tag
Hali tudnátok segíteni ? Fel raktam az 5.0 ás androidot és annyira nem jött be és vissza szeretném tenni ezt:
[link] Ez ROOTnak számít vagy sem ? Pl ha ki jönne 5.0.2 és rá kötném kiesre frissítené ? Szóval ez nem custom rom ? Nem értek a rootoláshoz stb azért kérdeztem meg.. Ha kérhetem privátban a választ akkor ott írjatok plz. -
Brokibá
csendes tag
Aprorpó...tudjátok én voltam a pregmentált kijelző hibás. Visszavittem 72órán belül. Hál' Istennek nem kellett hogy hegyibeszédet mondjak,másnapra meg is jött az új. Azért utóljára jól megfürödtem vele
...bírta a kiképzést. A mostani-még kibontás előtt lekopogtam a fa mintázatú laminálton,hogy ne legyen baja-eddig bejött,hibátlan. -
törölt tag
válasz
MartOOn
üzenetére
A ROM-ra. A Yoigo a szolgáltató.
-
MartOOn
addikt
sammobile Spain (Yoigo) (Black Edition) - tudja esetleg valaki hogy a black edition mire vonatkozik? a szolgaltatora vagy a rom-ra esetleg?
(titkon várok egy black edition lollipopot...
amin nem minden ilyen rikito feher...) -
törölt tag
-
kazanka
őstag
válasz
modd3r
üzenetére
Így hogy mondod lehet,a vízállóság miatt,minden esetre a futárhoz is registrálni kell.Sajnos elkutyult a Samsung is,eddig 2 év garanciát adott+2 hónapot a regisztrációra.Mostmár ha nem regisztrálsz 2014.6 hótól már csak egy év ha beregisztrálod ad még egyet.A Vodafonos garanciapapíron 2 év van de az nem érdekli Őket.
-
Balduran
tag
válasz
Cobrusz
üzenetére
Nekem Gear 2 van. 4.4 el tökéletes. 5.0 val nekem nem ment rendesen. (BT problémák voltak főleg) A hatótáv nagyon környezetfüggő. A 75 nm-es lakásban nem tudok olyan messze menni hogy ne érzékelje. Szabadba a olyan 100 m tippelnék.(a 300 m - es futópályán már bont)
Egyébként nem olyan kihalt az a fórum
-
kazanka
őstag
válasz
titta73
üzenetére
Szia!
Regisztrálod a My Samsungon és kapsz rá + 1 évet és tudod hívni a futárt aki ingyen hozza viszi, vagy kéred a helyszíni javítást,de ezt csak akkor tudod ha beregisztrálod a telefont.Kíváncsi vagyok ,mert már nekem is szóltak hogy nem olyan jó a hangminőséglehet bennem van a hiba. -
titta73
tag
Sziasztok!
Egy hónapja használom az S5-öt, S3-ról cseréltem. A csere óta folyamatosan panaszkodnak telefonálás közben a másik oldalon lévők hogy nagyon vacakul hallanak, mintha vödörbe beszélnék és sokszor nem is értik amit mondok. Ha autós kihangosítóval vagy mikrofonos fülessel használom semmi baj. Nemrég frissült 5-ös Androidra, ja és T-mobile-s a készülék. A hiba a frissítés előtt is jelen volt. Szerviz vagy van más ötlet? Létezik még a Samu prémium szolgáltatása hogy viszik-hozzák vagy az a T-nél már nem elérhető? Mondtak valami olyasmit hogy már nincs szervizük, kiszervezték és ők is elszállítják valahová.
Köszi és bocs a láma kérdésekért, de se az S-el se az S3-al nem volt sose bajom az eladásukig.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- 007 First Light - Bemutatkozott a PC-s gépigény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- Eladó XFX Radeon 7700 2GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ez igaz...