2018. január 20., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Elindult a Marshmallow a Galaxy S5-re is

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GSMArena

A dél-koreai, SM-G900L típusjelzésű változatokra már elindult a legfrissebb Android főverzió, később minden valószínűség szerint jön a többi régióba is.

A 2014-es MWC egyik főszereplője volt a Samsung Galaxy S5, több ízben lehetett már hallani arról, hogy nemsokára Marshmallow rendszerverziót kap, viszont most úgy tűnik, hogy Dél-Koreában tényleg elindult a frissítés, az SM-G900L modellszámú kütyük egy részén már megjelent az OTA frissítést jelző ablakocska. Az új szoftver az Android 6.0.1 alapjaira épül, nem csak verzióugrás történt, a hivatalos changelog szerint javult a stabilitás, gyorsabb lett a rendszer és számos idegesítő bug tűnt el.

Samsung Galaxy S5
[+]

Ami hiányzik, az a Galaxy S6-nál megjelent témázhatóság, az új kamerafelület és számos olyan dolog, amit a műanyag burkolatú elődmodell talán soha nem fog hivatalosan magáénak tudni. Biztos információnk továbbra sincs arról, hogy a mi régiónkban mikor várható az új rendszer, korábban májust emlegettek a gyártó emberei, de ha a dél-koreai start zökkenőmentes lesz, akkor talán hamarabb is megérkezhet.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirde​tés​

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.