Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem várt a CMF jövő hétfőig
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kengyel
nagyúr
válasz
Jack Oneill #28098 üzenetére
A rom frissítés óta ,még kis sem próbáltam. Rendesen érzékel ?
-
Jack Oneill
veterán
Miota ujult meg az ujjlenyomat olvaso? Reg nem hasznaltam,gondoltam kiprobalom. 2 fele modon keri a regisztraciot mar. Eloszor fuggoleges helyzetben keri az ujjadat,majd egy lazabb,akar oldaliranyu tartasban is. Sokat javult.
-
Austin F.
tag
válasz
Anulu79 #28091 üzenetére
"Olvastam másik telefon kapcsán, hogy valaki a MM-ban olyan telefont kapott amit valaki korábban már leadott valamilyen hiba miatt."
Én meg már adtam vissza telefont a MediaMarktnak - nem hiba miatt, hanem mert semmi fontos újdonságot nem tudott nyújtani az S4-hez képest.
Nyilván az általam visszavitt példányt is utána szépen eladták valakinek. Szóval teljesen reális a lehetőség, hogy a MediaMarktban használt terméket kapsz újként a pénzedért.
És ez nyilvánvalóan így megy minden olyan üzletben, amelynek van online áruháza is.
Az viszont nem valószínű, hogy a termék egyben hibás is lenne; a hibásként visszavett terméket egy kicsit is megbízhatóságra törekvő cég nem bocsátja újra forgalomba.(Én mondjuk makulátlan állapotban vittem nekik vissza a terméket, de régebben fordított esetben vettem már náluk úgy routert, hogy a dobozból frissen kivéve már koszos volt az alja.)
-
Seaky
tag
-
Clever0
senior tag
válasz
torreador22 #28093 üzenetére
Ok. Nekem is ír 4-et, pedig én sem használtam még fülessel. A töltés 51, ami kábelesnek sok, kábel + kábelnélkülinek meg kevés, mer kb. 1 éves lehet a telóm és 2-4 napot bír 1 töltéssel.
-
Anulu79
addikt
Arra van valami kód, hogy megnézzem, hogy a telefont használták-e korábban? Olvastam másik telefon kapcsán, hogy valaki a MM-ban olyan telefont kapott amit valaki korábban már leadott valamilyen hiba miatt.
-
Vitaqo
senior tag
válasz
bringasisti #28082 üzenetére
Nekem még a régi van.
-
-
sheep
addikt
válasz
bringasisti #28082 üzenetére
Magyarországon sajnos még mindig nem lehet offline használni.
-
törölt tag
Ügye Bootloader és Modemet is frissítettél?
Természetesen. Megy a ROM szépen. Bár nem egy szélvész (CM után érezhető), de nem panaszkodom. És minden működik rajta amit használni szoktam.
Más: Melyik ROM ajánlott a következők közül? BOC7, BOD3, BOE3, BOE5, BOE6, BOH4, BOJ2
-
kengyel
nagyúr
válasz
ttfgyb10 #28081 üzenetére
Ez megoldás lehet ?
-
ttfgyb10
csendes tag
Sziasztok.A knox-nál elfelejtettem a jelszót,mit tudok tenni? Köszi előre is.
-
kengyel
nagyúr
válasz
Anulu79 #28079 üzenetére
Két darab S5.-van a családban. A legelső Telekomos telefon, most 1.5.-éves körül van, még a független több mint 6.-hónapja megvan. Nekem semmi kopásom nincs az oldalán, és az USB.-takaróval sincs gondom.
Tokban van állandóan a telefon, ezzel teljesen körbe van védve.
Szerintem egy beledugós bőrtokban is elvagy vele, főleg ha vigyázol rá.
A komplett töltőcsomagot én is láttam valahol, de már gőzöm nincs hol. -
Anulu79
addikt
válasz
kengyel #28077 üzenetére
Neked mióta van meg a készülék? Az usb takaró bírja szépen? Van rajta tok? Mennyire bírja a keret tok nélkül? Én max csak egy belegugós tokban gondolkodom. A Note 3-am keretét nem bántja az ilyen tok ezért érdeklődöm.
Valahol láttam olyen töltőpad csomagot ami tartalmazott egy hátlapot is a telefonhoz.
-
kengyel
nagyúr
válasz
Anulu79 #28076 üzenetére
Ahogy elnézegettem nem lesz olcsó mulatság, csak maga a Pad majdnem 8000.-forint. Még pluszba hozzáveszed a hátlapot, nem kis pénz a gyári.
A hátlap ára sem olcsó.
Persze nem innen kell megvenni, csak egy hirtelen ármutatás. -
kengyel
nagyúr
válasz
Anulu79 #28076 üzenetére
Reméljük hogy hamarosan megveszed, és beállsz közénk.
A hátlappal kapcsolatban nem igazán tudok tippet adni, én a mai napig nem használom.
Ha megpróbálod beírni a keresőbe, biztos meglesz a megoldás. Vagy jön valaki, aki használja és segít.
De egy netes keresés sem rossz ötlet. -
kengyel
nagyúr
válasz
Anulu79 #28074 üzenetére
Nálam nagyon jót jelent. Van olyan nap hogy 9.-órát telefonálok, mellette állandó e.-mail szinkron, időjárás frissítés, egy kevés netezés. Ha ezeket említem, reggel 05.00.-kor telefon 100%, este 22.00.-kor telefon 30%.
Még azzal is simán elmegy fél napot. Átlagban számolva bő egy teljes nap. ( másfél nap ) -
-
kengyel
nagyúr
válasz
yodamester10 #28071 üzenetére
Nálam ugyan attól a romtól függetlennél, nem lett jobb az aksiidőm, maradt a régiben. De nincs okom rá panaszkodni, hisz abban a legjobb .
-
kengyel
nagyúr
válasz
yodamester10 #28063 üzenetére
Neked most az új Telenoros rom van fent, azzal lett jobb az aksiidőd ?
-
Jack Oneill
veterán
válasz
yodamester10 #28063 üzenetére
Igen,en szerintem is. Marmint ha a fuggetlenre gondolsz.
-
yodamester10
őstag
Mintha kevesebbet enne a teló az új frissítéssel.
-
gyuri2008
veterán
Látom valamelyik topikgazda aktív a háttérben
-
Vitaqo
senior tag
Offline navigációval kapcsolatban Ti mit raktatok fel? Én Sygicet használok néha-néha, de az folyamatosan fut a háttérben nálam. A Nokia Here-t próbáltam, de nem jött be.
-
Vitaqo
senior tag
Valaki használ amúgy Ikeyt a telóhoz?
-
Vitaqo
senior tag
Sziasztok!
Új fejlemény Qi-s SVIEW tokkal kapcsolatban. A telefonra visszatettem a nem Qi-s tokomat, és 1 napja hibamentesen működik. Nem kapok figyelmeztetést az akkufedél ellenőrzésére.
-
Seaky
tag
válasz
#68216320 #28052 üzenetére
Jól csináltad hogy nem előtte, hanem utólag módosítod ha már van root..
Amúgy én régóta kardoskodom az ilyen ROM-ok mellett, mert minden stock (eredeti program) és még is korlátok nélkül; )
gratula az újrarakásért. Erőssen ajánlom mindenkinek!Ügye Bootloader és Modemet is frissítettél?
-
embe
nagyúr
válasz
feelurself #28050 üzenetére
Na ideje volt hogy megszólalj.
Itt a Te szakértelmedre/tapasztalatodra volt szükség.
Napi szinten űzöd a costum rom cserét ezen a telón.
Nem volt az olyan kusza. Írtam a knoxról, illetve természetesen nemcsak a CM romokhoz kell a gapps, hanem ahogy írtad minden máshoz amiben nincsenek a Google alkalmazások.
Nekem ez a mobil Odin idegen pálya viszont, nagyon, soha nem is használtam, nem is ismerem.
Az előző S5 telómnál nem volt érdekes a knox, nem is finomkodtam. Costum recovery, aztán hadd szóljon!
Ahány teló, annyiféleképpen kell mókolni. Az elmúlt 1 évben volt: Nexus5, Nexus6, Lumia930, BlackberryZ10, MotoG 2gen., Samu S5.... ja és nagy csalódás: Xperia SP. nem utolsósorban van a fiókban 2 Huawei tartalék teló, azokon is ment a romcsere.
Ahány márka annyiféle okosság. -
feelurself
aktív tag
Huha, vannak is kuszasagok..
Nem kell custom recovery. Ha flashelsz custom recoveryt kapasbol ugrik a knox. Es nem csak CM alapu romokhoz kell gapps, hanem mindenhez, amiben nincsenek benne a google gyari allalmazasai.Peachman: mobil odinbol a pro verzio kell es nem kell kicsomagolni a zipet, hanem csak betallozni az OTA/UPDATE reszbe. Ha ki akarja tomoriteni, akkor engedd neki, kulonben nem lesz hajlando felrakni. Ha sehogyse jo, csekkelj egy MD5-ot, es ha hibas a zip, szedd le ujra.
Hajra
-
törölt tag
válasz
pavika #28048 üzenetére
Így csináltam volna én is, de a probléma, hogy a 10-es pontnál megáll a tudomány. Nem ismeri fel a tartalmat és csak kitömöríteni akarja.
Update: Lehet megvan a probléma oka. Még kipróbálok valamit
(Kutyultam a ZIP-en szokás szerint és lehet én szúrtam el benne valamit)
-
törölt tag
válasz
Painkiller77 #28045 üzenetére
Tegnap volt itt linkelve, nem annyira gyors, de 1 óra alatt lent van: [link]
-
Painkiller77
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudna nekem valaki dobni egy XEH-G900FXXU1BOJ1 linket ahonnan gyorsan le tudnám tölteni.
Előre is köszi -
kengyel
nagyúr
válasz
irsaab #28038 üzenetére
Azzal a készülékkel tényleg vigyázz, mert nálunk a 900F.-verzió szerepel.
Ha venni akarsz bármilyen S5.-öt, akkor ezt a programot tedd fel. Mindent kiír a telefonról.
Ha egyik opciót sem tudod hirtelen megvalósítani, hívd fel a Samsung Ügyfélszolgálat ingyenes számát, ott is tudnak segíteni. -
oszkarfincs
aktív tag
Létrehoztam egy mappát az App Drawerben Google néven és beleraktam néhány szemetet (Play alkalmazások, újságos, stb). Véletlenül beleraktam egy hasznos appot is. Viszont sem átnevezni, sem hozzáadni, sem kivenni nem tudok a mappából appokat. Hosszú érintésre csak a kezdőlapra tudom kihúzni. Törölni lehet, de akkor azzal fenyeget, hogy törli az appokat is belőle. Most ez tényleg ilyen szerencsétlen?
Update: restart megoldotta.
-
embe
nagyúr
válasz
#68216320 #28034 üzenetére
Huha!
Most vakon fogok neked itt okoskodni, mert nem ismerem sem az adott romot, sem a mobil Odin-t.
De eddigi tapasztalataim szerint, kell egy costum reciovery, majd ez alól kell felflashelni a romot. Illetve ha CM alapú a rom ( valszeg az ) akkor szintén recovery alól kell feltenni a romhoz való GAPPS zipet. Ez utóbbi tartalmazza a Google alkalmazásokat.De hogy marad-e a knox? Passzzz.....
-
-
irsaab
csendes tag
Sziasztok
Az lenne a kérdésem, hogy szándékozok vásárolni használtan egy Samsung Galaxy S5-öt mire figyeljek mik a típushibák betegségek
A második kérdésem hogy imei szám alapján leellenőrizem a telót és a típusra azt adta ki az imei.info ,hogy
(SAMSUNG G9006W Galaxy S5) a dobozon pedig g900F van megkérlek segítsetek ez mit takarKÖSZI A SEGÍTSÉGET
-
törölt tag
válasz
#68216320 #28031 üzenetére
Picit elakadtam. Az alexandr-féle ZIP-et hol kell kiválasztanom a MobilOdin-ban? Ota/Update ZIP? Mert az azt mondja: "This is not an OTA/Update ZIP file! ZIP ffiles containing partitions are not supported. Do you want to extract the the ZIP file instead?"
Hagyjam, hogy kipakolja? -
törölt tag
válasz
kengyel #28030 üzenetére
Igen, azt tervezem, hogy ANE2 vissza, root, Mobilodin-al Alexandr Deodex BOJ2-t ráteszem.
Most jól kaptam vissza a telefont végre. Úgy tűnik a munkalap szerint, hogy gyakorlatilag kicseréltek mindent rajta, a kiegészítők maradtak csak az eredetiek. Picit könnyen jár az usb fedél, de amúgy egylőre nem látok más problémát a külsejében. Most még csak így root-olom, hogy ha valami gond van vele, akkor vissza tudjam küldeni. Ha nem jön elő semmi egy ideig, akkor megy majd rá a CM.
-
törölt tag
Tudna valaki linket adni ANE2 ROM-hoz?
Illetve MobilOdin Pro kell root rom felrakáshoz vagy jó a Lite is? -
Cobrusz
senior tag
Sziasztok.
Nemrég írtam ide , hogy a héten meghalt a gyári fülhallgató jobb oldala.
2014.08.26 lett vásárolva, 2.évben nincs garancia a fülhallgatóra? -
Vitaqo
senior tag
Most tesztelem a telefont második Sview tokkal, hátha itt nem dobja fel az akkufedél figyelmeztetést.
-
törölt tag
válasz
feelurself #28017 üzenetére
Ertem. Tehat nem valtozott azota sem semmi. Koszi az info-t.
Update: Vegre a kezemben van a telefon. Remalom volt az elmult 4het egy ace3 hasznalattal. Mondjuk eleg korulmenyesre sikeredett a szervizeles. Ha meg emlekeztek en voltam aki egy termeszetjaras alkalmaval gyakorlatilag felbehajtottam a telefont. De most mar mukodik. BOJ1 rommal kaptam.
-
mpepe1970
csendes újonc
sziasztok , nekem telenoron BOI3 rom van fent nem frissítettem még BOJ1 -ra a kérdésem az lenne hogy viselkedik telenorral ez a rom mik a tapasztalatok ? aki már feltette?
-
törölt tag
Jelenleg milyen megoldassal tudok garivesztes nelkul root joghoz jutni 5.0 eseteben? Ma kapom meg a szervizbol (masodszor) a telefont es par honapig nem akarom a garit meg elvszteni.
-
kengyel
nagyúr
válasz
Vitaqo #28012 üzenetére
Jelenleg a dátum ne tévesszen meg, a magyar független rom ( XEH ) BOJ1.-a legfrissebb.
Ha ebben a listában lefele görgetve megkeresed, te is láthatod a rom számát.
Én most kerestem rá OTA.-n, nálam nem talál frissebbet. -
kengyel
nagyúr
válasz
Jack Oneill #28008 üzenetére
Ezek a képek szinte futtában készültek, és még így is jók lettek. Van benne automatikus módban, a másik fele a HDR.- volt bekapcsolva. Nekem így telefonhoz képest tetszenek, ha még ezt tetőzik az M.-verzióban, akkor engem már megleptek
Most megint ismeretlen kerületbe tévedtem, figyelve a térerőt mindenhol maximum. -
Jack Oneill
veterán
válasz
kengyel #28007 üzenetére
Teljesen rendben vannak a képek, főleg úgy,hogy borult idő volt. Egyébként annyira jó közeli (szinte már makró képet készítettem egy bogárról... Addig mentem hozzá közel, míg bírja a fókusz, aztán picit zoomoltam.
Az OTA frissítésedre visszatérve én is így csinálom mindig. Ha nagyobb verzió ugrás van, akkor samsung smart switch által töltöm le és telepítem. -
kengyel
nagyúr
válasz
Vitaqo #28006 üzenetére
Szia !
Én általában csak OTA.n szoktam frissíteni, még komolyabb gondom nem volt belőle. Tisztában vagyok vele hogy csak egy részét frissítem, Odin.-al lenne a teljes rom felrakása.
Eddig is minden telefonomat így frissítettem.
Igen most a legfrissebb rom a BOJ, amit tegnap linkeltem. Az van fent jelenleg, szintén OTA. -frissítéssel.Ma reggel voltam a belvárosban, teszteltem a kamerát.
Ezzel a rommal is jó képeket készít. -
yodamester10
őstag
Aktuális verzió: PDA: OI3 / CSC: OF2 / PHONE: OI3 (PAN)
Legfrissebb verzió: PDA: OJ1 / CSC: OJ1 / PHONE: OJ1 (PAN)
Méret: 1449 MBEz a verzió jött most a telenoros telóra.Mindenkinek ekkora méretű volt?
-
STC Speed
őstag
válasz
Jack Oneill #27731 üzenetére
Köszi nem tudtam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megjött az aktuális csúcsmodell, a Samsung megint odarakta magát, ennek ellenére vannak, akik többet vártak. Pedig igen jó telefont tettek le az asztalra.
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- iOS alkalmazások
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Formula-1
- Assetto Corsa
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Iphone 12 Mini - 128GB - Vodafone függő - sötétkék - Akku 80% - védőfóliával
- Apple iPhone 12 // 128 GB // Kártyafüggetlen // 78% akku
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Lenovo ThinkPad 40AF + Lenovo 135W + Lenovo USB-C kábel (hybrid) DISPLAYLINK
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest