Hirdetés
- Íme, a One UI 8
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rocoo
tag
Emag.hu az nem átbaszos nem 24 Honap gari az gondolom Samsungos nem ? [link]
-
kazanka
őstag
válasz
#09819904 #13795 üzenetére
Nem sűrűn van olyan amiről Te beszélsz.99%-ban gagyit vagy jó esetben külföldről vásárolt hálózatfüggő telefont függetlenítenek ki és adnak el,a véglet pedig az hogy megveszi a kiskínai egy gyár harmad és negyedosztályú alkatrészeit,bérel egy hajót és mire Amszterdamba ér már dobozolva van az új telefonod.Majd javítgatják egyikből a másikat mig le nem telik az az egy év,utána pedig kuka.Egy másik fórumon már komoly összetűzések voltak ebből,de a vége az lett, hogy nem lehet véletlen hogy egy gyári garanciás telefon 180 ezer egy bolti garis meg 90-100.Nemcsak az elcsalt áfa miatt ennyi.Egy biztos én már szaladtam rá ilyen telefonra még egyszer nekem nem lesz.
-
törölt tag
válasz
#51970304 #13794 üzenetére
Nos, itt azért nem kell általánosítani!
Vannak azok a GSM boltok akik korrektek. Ezeket nem kell ecsetelni. És vannak azok amiket "sufnigsm" gúnynévvel futtatnak. Utóbbiaknál divat, hogy felvásárolnak piti áron sérült készülékeket, összeműtenek, dobozt is külön vesznek, aztán a kis tálibetutálibe szerelő a bolt hátuljába összetákolja működőképesre. Nyilván itt divat a szoftveres függetlenítés. Persze akinek egy kis esze van, az egyből nézi a dobozt is, hogy hogyan van becsomagolva.Samsung logo-s készüléknél Odin-t kell tolni és csókolom. Legalább amennyire lehet helyrehozza.
-
törölt tag
válasz
#09819904 #13793 üzenetére
Csak ott a bibi mikor vásárolsz egy új készüléket és az imei nem egyezik a matricával....(Én PL.így jártam)
Kiderült hogy a telefon rootolt "azt sem tudom mi az"
Ja kártyafüggetlenként vásárolt....(bele akartam tenni egy telenoros sim et és azt írtaki hogy "a hálózat nincs regisztálva" ha hívást akarok indítani.
Egyik ismerősöm mondta,hogy superuser be nyomjak egy unrootot..Én nyomtam is...a telefont újraindítottam és azóta a samsung logóig jut el a dolog. -
törölt tag
-
törölt tag
Jajj csak GSM Garival ne vegyétek. Egyébként IMEI Szám alapján meg lehet állapítani,hogy szolgáltató független volt-e a telefon?
-
Rocoo
tag
valaki megtudná nekem mondani ,hogy mennyire jó a Headset amit adnak alapból a telefonhoz ? meg esetleg a tipusát ?
-
bringasisti
őstag
válasz
MartOOn #13782 üzenetére
Nem tudom a pontos különbséget mert amit én képet beraktam azt egy hete frissítették és azóta nem használtam, csak a szobába terveztem egy útvonalat hogy fizetős kizárva. A most fizetősé vált utat már ismeri. A kugliból amit levettem azt két perc után töröltem mert megnéztem három pontot ahol téved az enyém és mivel azonos a hiba ezért mondtam hogy a kabát más, de a tartalom ugyanaz.
-
Rocoo
tag
Sziasztok volt már olyan hogy valakinek beázott a telefonja vagy hasonló ? most tervezem majd a váltást Galaxy S3 ról S5-re vagy Z2-re .
-
MartOOn
addikt
válasz
bringasisti #13781 üzenetére
És mi a hiba?
-
törölt tag
válasz
TuTa86 #13779 üzenetére
Bárkit megsérteni? Ugyan! Azt nem szabad. Megteszem én!
Szerintem simán kijelenthető, akármennyire is sértő, hogy a piszmogó userek 3/4-e hikomat!
Alapozom ezt a kijelentésemet arra, hogy (vissza)kérdezés esetén nem tudják megválaszolni azt amit szeretnének kivitelezni. Ha mégis valami választ próbálnak meg feltúrházni akkor pedig az indoklás marad el.
Az érvelés is megfeneklik a csak szónál. Jobbak esetében ujjal mutogatás van másokra, hogy miattuk kell...
S mi a vége? A "Hogyan tudom visszarakni a 4.4.2-es romot?" című kérdés. -
TuTa86
tag
válasz
#09819904 #13775 üzenetére
Ezt nagyon osszeszedted!
En ugy gondolom, hogy sokan ezzel a romolgatassal es rootolassal csak azert molyolnak, mert nem tudnak magukkal mar mit kezdeni, korbe nyomkodtak huszonketezerszer a telefont, nem koti le oket se jatek, se egyeb de igy megis a telefonnal kapcsolatban talalnak valami ujat, valami erdekeset, amit ujra fellehet fedezni, probalgatni. Persze vannak azok is akiknek valoban szukseguk van ra de ok vannak elenyeszo szamban. (Nehogy barkit is megsertsek.)
-
törölt tag
válasz
TuTa86 #13777 üzenetére
Másnál is ugyanez megy sajnos!
Nézd meg a gamereket. A gépük maximum fél éves, de már azt lesik, hogy kijött egy új pl. videokártya és meg kell venni. Ugyan nem használja ki a jelenlegit sem, de már kell az új. Processzornál, RAM-nál, stb. szintén ugyanez megy.
Telefonoknál dettó. Egy csomóan váltottak S4-ről S5-re és a felének felesleges volt a váltás. De igaz ez a HTC vagy épp a Sony készülékeire.
Nagy váltás igazán akkor érezhető egy készüléknél, ha custom rom kerül rá, ami témázható, mint pl. a CM, vagy épp alapból benne rejlő root miatt egy csomó dolgot megtudsz vele valósítani. Nagy átlagba viszont a frissítések nem hoznak átlag embernek olyan mértékű dolgot amiért annyira át kellene térni az újabb rendszerre.
Főleg, hogy az első kiadások általában még igencsak bugosak lehetnek. -
TuTa86
tag
-
törölt tag
Hátha valaki kedvet kap:
APK Editor Pro -
törölt tag
válasz
TuTa86 #13773 üzenetére
Alapból ne kérdezz nehezet az emberektől!
A nagy átlag konkrétan egy ICS-s készülékkel is eltudna üzemelni, mivel Facebook, Facebook Messenger, Skype és/vagy Viber, böngésző, zenelejátszó, webböngésző az amiből áll a fő életük. Mellékszereplőnek ott a hívás és SMS, valamint a számológép funkció. De itt kifújt! Akik kicsit keményebb gyilkosok azok játékot is tesznek fel. De a legtöbb játék még KK-t sem igényel.
Amikre az emberek igazán vágynak, azt custom romon keresztül tudják igazán elérni. De ez csak egy bizonyos úgymond értelmes réteg.
A rootolók közösségét is érdemes megnézni! Több, mint a fele csak azért rootol, mert az olyan kell érzést ad.Múltkori segítőkész napomon, amikor a napsütés még nem jött el, rákérdeztem egy srácnál, hogy miért kellene rootolni az S5-öt? Válasz!!! "Mi ez a hülye kérdés? Ha neked nem kell root jog, attól még nekem lehet!". Visszakérdeztem, hogy de mégis milyen alkalmazás igényli a rendszergazdai jogot? Direkt magyarosan, hátha megérti. Erre: "Hogy hogy milyen alkalmazás? Kell az androidnak, mert úgy nem fog lagzani. Root nélkül szar az egész.".
Feladtam! -
TuTa86
tag
Oszinten szolva, persze ez csak a sajat szubjektiv velemenyem, mert nekem nincs problemam a keszulekkel, amit frissitesnek kene orvosolnia. Abszolut nem ertem, hogy miert gorcsolnek az emberek a Lollipop-on, ha egyszer a KitKat gyorsan, hiba mentesen uzemelteti a telefont,akkor minek az uj? Olyan nelkulozhetetlen uj funkciokat ad amit a 4.4.2. nem tud?
-
törölt tag
válasz
TuTa86 #13767 üzenetére
Ez akkor sajnos csak Odin-os újrahúzás. Bár lehet sokaknak ez segítene.
Vélelmezem az általad és mások által leírt dolgok után, hogy a frissítés közben sérült valami, vagy esetleg XY verzió tartalmazza a bugot, amit másik verzióban orvosoltak.Azt persze jó lenne tudni, hogy akik a Samfirmware oldalról kapták le a ROM-ot és húzták újra, azoknak előjött-e a probléma?
-
-
dennistar
csendes tag
válasz
Adorjanksz #13647 üzenetére
Nekem is eláll. És nekem is recseg ropog az egész.
Ha visszakeresel találni még pár hozzászólást erről a problémáról. Engem annyira nem zavar, amíg nincs komolyabb problémája addig nem adom be garanciáztatni. Sok embernek cserélték miatta az egész készüléket úgy emlékszem.
-
Coniglio
csendes tag
válasz
Adorjanksz #13703 üzenetére
Nálam minden passzol, levettem a hátlapot, kicsit meg is ráztam a telefont de nem akart kiesni az akksi...ropogni meg főleg nem ropog
-
KisBundi
őstag
Ebayről tudtok nekem vékony Qi vevő egységet ajánlani?
-
maxim01
aktív tag
válasz
bringasisti #13737 üzenetére
Igen!
-
szanyi20
tag
válasz
Adorjanksz #13752 üzenetére
Akkor lehet h csak valami beállítási, szinkronizálási gond volt... Na majd megnézem.
-
szanyi20
tag
válasz
Jack Oneill #13750 üzenetére
Letoroltem mindkét appot és megszunt a melegedés is és a merülés is. Hihetetlenül laggolt az egész rendszer amíg fenn voltak. Most teljesen jó...
-
szanyi20
tag
Sziasztok. Más is tapasztalta, hogy 5.0 alatt ha telepítve van a Facebook meg a Facebook messenger alkalmazás, akkor nagyon melegszik és gyorsan merül a készülék?
-
törölt tag
Az újraindulás nem az 5.0 hibája! Ott sérült dologról van szó. Másoknak érdekesen nem okozott ilyet az 5.0... Úgyhogy a kijelentésekkel csak pontosan!
Ha nem működik megfelelően a rendszer akkor a dolgod egyszerű. Alig lett leírva milliószor...
Ha pedig gariztatni kellkell, akkor meg nek szüttyögni kellene... -
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
nekem rendesen illeszkedik
de szerintem ez is olyan jelenség mint másnál hogy panaszkodik a lollipop-ra, nekem az is hellyel közzel nagyon jól megy
-
törölt tag
a samsung-updates,com oldalról le lehet szedni az 1 fájlos odin-hoz szükséges flash fájlt.
nekem úgy kimondottan semmi bajom az 5.0-val, egyszer volt hogy nem reagált semmire, akku ki-vissza, azóta semmi, viszont a vasember3 játékot nem szeresse
grafikai hibásan jelenik meg az égbolt benne, de minden más jó
engem igazából azok Qrva reklámok idegesítenek... mielött bárki ajánlaná az Adblock Plus-t, kipróbáltam, nagyhatár FOS,mindent úgy állítottam be a telón ahogy kérte, de nem blokkol 1 reklámot sem
-
Shoo
senior tag
hali!
Segítséget kérnék. Az 5.0 teljesen kikészíti a telefont és engem is. Volt már hogy magától ujraindult, nem reagált érintésre, többször belassult, pedig minden programot mindig kilövök.
Szeretném visszatenni a 4.4.2-t vagy egy másik romot, lehetőleg garivesztés nélkül. Bár, ha nem megy lehet akkor esélyesebb a gariztatás egy betört kijelzővelKöszi a segítséget!
Üdv! -
MartOOn
addikt
válasz
bringasisti #13736 üzenetére
Mondjuk mert mi nem arról a heréről beszélünk.
és ez mar 'lehet' hogy meguti az n8 szintet.
sztem az igo-t is veri. En szeretem hasznalni.
Mas: nem eloszor veszem eszre, hogy gepeles közben a feedback rezges neha legyengül majd 1-2 mondat utan vissza erősödik. Osztmé? Jellemzoen 'gyorsabb' szavak után.
-
maxim01
aktív tag
válasz
bringasisti #13733 üzenetére
A play áruházban keresd ne a samsungapps-ban..
-
mycso
veterán
Most csinált egy jópofát a telefonom. Telenoros, érintetlen lolli.
Feloldom, húznám le az értesítési sáv redőnyét, semmi...de látom nincsenek fent az ikonok sem: óra, térerő, akku, ...
Szuper.
Belépek az összes alkalmazásba: tök üres, se egy alkalmazás, se egy widget.
Ilyet még nem láttam.Lezártam a képernyőt, majd újra feloldottam és most onnantól úgy fest jó minden.
-
MartOOn
addikt
válasz
bringasisti #13731 üzenetére
Nem. erről
Psziho: válaszolva a minap feltett kérdésedre: most azert kellett pl ujrainditanom, mert kb 15 appot ajánlott fel frissitesre ebbol a herémet eldobalta hibával plusz 3 masik appnal hiaba volt a frissitendok kozott nem ajanlott fel frissites gombot cdak eltavolit es megnyit. Ujrainditas utan minden franko.
-
ntomi0730
senior tag
válasz
bringasisti #13726 üzenetére
Nem a mostani, hanem már az előző frissítésnél benne volt, csak újra kellett telepíteni, mint ahogy előttem is írták. Mondjuk a menü is lehetne már magyar. Mindegy, majd annak is eljön az ideje...
-
migabi24
nagyúr
válasz
bringasisti #13726 üzenetére
Elején nem volt magyar
-
törölt tag
Sikerült kihoznom nagynehezen az asszonyak egy LG G3-at
az S5 meg hozzám került
végre Én is elmondhatom hogy Boldog Galaxy S5 tulaj vagyok
-
gorog67
aktív tag
válasz
pixelblondie #13721 üzenetére
Próbáld innen: Samsung Updates
-
pixelblondie
senior tag
válasz
pixelblondie #13705 üzenetére
Erre senki?
-
törölt tag
Végre a Here Maps-ba bekerült ma a magyar hang is!
-
-
KisBundi
őstag
Gyorsan pár kérdés. Tehát T-mobilos telóra is felmehet a XEH knox ugrás nélkül. Miben jobb a XEH mint a T-s verzió? A root még mindig működik knox ugrás nélkül?
-
-
chros
őstag
válasz
Adorjanksz #13703 üzenetére
Nalam nem all el, s nem ropog.
-
Blade96
csendes tag
válasz
Nálam minden okés az akkuval, nem esik ki a helyéről. Nem lehet, hogy púpos az aksi és amiatt nincs a helyén?
-
Garsza
veterán
Helló. Létezik helyesírás kiegészítő funkció a samsung billentyűzethez? Vagy hogyan tudom megoldani hogy legyen helyesírás ellenőrzés ha szöveget viszek be?
-
pixelblondie
senior tag
Harmadjára próbálom meg lerántani a XEH 5.0 -át a Sammobile-ról, de sérült a fájl, azt írja kicsomagoláskor, pedig prémiumba nyomattam, direkt ezért.
Valakinek nincs linkje valahová máshová? -
Adorjanksz
tag
Erre valaki? Köszönöm!
-
gorog67
aktív tag
válasz
Brain75 #13701 üzenetére
Látszólag nincs különbség közöttük: phonemore g900f g900t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megjött az aktuális csúcsmodell, a Samsung megint odarakta magát, ennek ellenére vannak, akik többet vártak. Pedig igen jó telefont tettek le az asztalra.
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S24 szériás okostelefonok - GYÁRTÓI garanciával
- Iphone 12 Mini - 128GB - Vodafone függő - sötétkék - Akku 80% - védőfóliával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- IPHONE 15 128GB ELADÓ!!!
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest