- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neck
veterán
Na, te aztán biztos tudod. Piackutatást végeztél-e?
Szerintem meg pont hogy a mobillal fotózás hozza lázba az embereket, nem véletlenül azt tolják az arcba a gyártók mindenhonnan. És az sem véletlen, hogy ezrek várják pl a mobilarénás kameraösszehasonlító tesztet a fent említett telefonok (Zoom, 1020) között.
De TE biztos jobban tudod, mi érdekli az embereket, mint mi magunk...
-
MR007RM
addikt
Szerintem ott támadt a symbiannal a "gond" hogy 2010 végén illetve talán 2011 elején már dobták az egészet. Az új vezetőség már készült a WP-ra, és csak a kettő közötti űrt akarták kihúzni. Nyilatkozatok stb........na onnantól már nem hajtott a symbi, többek között kijelző és proci terén is leálltak. Habár volt hitegetés, de tudjuk jól nem volt abból semmi sem igaz.
A 808-at 5 évig fejlesztették, de itt a kameráról és az alatta lévő GPU egységről van szó, ami kiszolgálja a kamerát. Az általad hiányolt hardveres dolgokra ez nem vonatkozik. Voltak tervek, de új célok és átcsoportosítások is MS irányba. Még jó hogy a symbi és meego nem fejlődött. Úgy hogy hagyd azt a 2012-tőt, mert inkább 2011 eleje az.
-
sadboy
aktív tag
Persze mert azok mögött nem kis tőke van, ez is csak a pénzről szól.
Ezt már az n8 tudta. Tehát kellett pár év.
ÉN nem kapaszkodok semmibe csupán kíváncsi vagyok. Ti erőlködtök azzal hogy megmagyarázzátok hogy a Symbian sz@r, de nekem fölösleges bizonygatni, mert én tudom hogy nem az.Akkuidőben nem mindegyik androidos telefon jobb.
-
vjungesz
tag
Látom sikerült kiragadni a lényeget...
Olvasd vissza, hogy ott mire válaszoltam, mert alapból nem a hardveren volt a hangsúly. Senki nem állította, hogy a Symbian az egyetlen rendszer ami beéri kis hardverrel. Én sem vagyok már Symbian párti, ennek ellenére nem kell szerintem sem leszarozni, főleg úgy, hogy valaki nem látta. Pusztán ennyi volt a mondandóm. Részemről a téma lezárva.
-
sadboy
aktív tag
"Lassú, akad, körülményes a használata." Mihez képest? Érdekes egyik telefon sem symbian 3-as azok közül amit felsoroltál, ebből látszik hogy te az ezer évvel ez előtti verzióból indulsz ki. Egyébként melyik jobb amelyik alá erőművet kell rakni hogy normálisan fusson, vagy amelyiknél csak egyen csempék vannak, vagy az amelyiket aranyáron árulják és nem a kiemelkedő tudása miatt. Tudom divat fikázni a symbian-t csak azt nem tudom megérteni hogy miért fáj az egyeseknek hogy van akinek tökéletesen megfelel.
-
MR007RM
addikt
Minden beéri gyengébb vassal, ha foglalkoznak velük. Ezek emberi tényezők szerintem. Vannak nagyszerű programozók kikről nem hallunk sosem, csak teszik amit utasítanak nekik. Stratégia és megvezetés az egész, mit a pénzügyminiszter irányít.
Én még mindig reménykedek abban, hogy a kedvelt rendszerem megmarad, mert tudom nem vagyok ezzel egyedül. Ebben a világban bármi bármikor megtörténhet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Star Trek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- LEGO klub
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest