- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
renee7
tag
Akkor rosszul értetted, amit linkeltem. Senki a világon nem fog nekiállni kamera appot javítani, én sem. Többek között azért sem, mert nem értek hozzá. Meg időm sem lenne rá, kedvem meg végképp.
Én azt írtam, hogy a Samsung feladata hogy a visszajelzések alapján optimalizálja a kamera szoftverét.
Vagyis, ha a KIES 3-4 héten belül jelezni fog a tulajdonosoknál, hogy van elérhető frissítés, és utána meggyőzően jobb lesz a fotók minősége, akkor probléma lezárva.
(Mint ahogy a rutinos okostelefon felhasználók jól tudják, hogy a legtöbb esetben a frissítésekkel éppen a kamera működésének a javítása az egyik leggyakoribb cél.)
Eddig általában nem volt gond a Samuval ezen a téren. Ha nem javítják a hibát? Akkor sokan nem fogják megvenni a cuccot, köztük én sem.
Ilyen egyszerű.
-
dz1989
senior tag
Ha annyi beleszolás lehet. Amivel nem értek egyet hogy 38Mp-ben lett lőve a kép a 808-al. 8Mp-ben kellet vólna össze hasonlitaniuk mivel akkór tudja összerakni a szuper pixel nególdással a fotót. Mert az a lényege a 808 és az 1020 nak hogy 3,5,8 Mp az 1/1,2 vagy 1/1,5 szenzoron.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- Milyen autót vegyek?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest