- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sadboy
aktív tag
Persze mert azok mögött nem kis tőke van, ez is csak a pénzről szól.
Ezt már az n8 tudta. Tehát kellett pár év.
ÉN nem kapaszkodok semmibe csupán kíváncsi vagyok. Ti erőlködtök azzal hogy megmagyarázzátok hogy a Symbian sz@r, de nekem fölösleges bizonygatni, mert én tudom hogy nem az.Akkuidőben nem mindegyik androidos telefon jobb.
-
sadboy
aktív tag
"Lassú, akad, körülményes a használata." Mihez képest? Érdekes egyik telefon sem symbian 3-as azok közül amit felsoroltál, ebből látszik hogy te az ezer évvel ez előtti verzióból indulsz ki. Egyébként melyik jobb amelyik alá erőművet kell rakni hogy normálisan fusson, vagy amelyiknél csak egyen csempék vannak, vagy az amelyiket aranyáron árulják és nem a kiemelkedő tudása miatt. Tudom divat fikázni a symbian-t csak azt nem tudom megérteni hogy miért fáj az egyeseknek hogy van akinek tökéletesen megfelel.
-
sadboy
aktív tag
válasz
#31733248 #238 üzenetére
"Sokkal jobbakhoz vagyok szokva" Na ne röhögtess!
Az android gyengébb mobilokon egy kalap k@ki. Ha már mindenképpen oprendszer fikázásnál tartunk, sőt komolyabb mobilokon se hasít mindig olyan szépen. Tudja már az ad-hoc wi-fi hálózatot kezelni? Megy már a gyári gps net nélkül? Csak hogy egy két apróságot említsek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- További aktív témák...
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest