- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
#31733248 #300 üzenetére
a 808 a csúcsmobilokhoz képest nagyon gyenge felbontású kijelzővel dolgozik
Igen. És a csúcshoz képest milyen vassal. És mégis.(#304) joey20 Ugye tudod, hogy melyik mekkora akkuval produkálja ezt ?
(#309) rizso Ha meg valakinek nem elég a 16MP-es kép részletessége, akkor használja a 10x zoomot Attól nagyobb lesz ugyanannak a képnek a részletessége? Nem igazán mert a zoomolt képen nem ugyan az van.
(#314) zeg Feltesz egy robotos gigaramos kétmagosra nyóccáz forintért egy Nova launchert, és 3X oda-vissza megmossa az összes symbainos mobilt sebességben, A symbianos mobilra meg feltesz egy főzött romot, vagy egy SPB Shell-t.
-
vjungesz
tag
válasz
#31733248 #300 üzenetére
Azt pedig ki ne találd már, hogy az androidos csúcsmobilok milyen sokat homokóráznak.
Ilyet ki mondott? Én azt mondtam, hogy konkrétan a TouchWiz telefonkönyve több csúcs samsungon is vár mielőtt betölt. Nekem nem feladatom, hogy téged meggyőzzelek, - én láttam (nem egy samsungon) nekem ez elég - úgyhogy Te se akard már mindenkire ráerőszakolni a véleményed a 808-ról meg sok minden másról. Köszi
-
vjungesz
tag
válasz
#31733248 #275 üzenetére
Mielőtt ennyire belemész a vélemény nyílvánításba, szerintem nézz meg egyet. Én már láttam élőben és lehet nem volt olyan olajozott mint más megoldások, de nem is volt olyan szar mint a videón.
A másik meg, hogy jó vicc, hogy odatesz mellé egy SIII-at. Mekkora hardveres különbség van a kettő közözött...? Arról nem is beszélve, hogy a baráti körömben volt szerencsém meg megynyomkodni SIII-at és note II-t is és azok is az első egy hónapban olajozottak. Elkezded minden cuccal telepakolni és utána egy sima egyszerű telefonkönyv megnyitásnál homokórázik a telefon és erre ne mond, hogy nem így van mert ezt még a tulajdonosok is elismerik.
-
sadboy
aktív tag
válasz
#31733248 #238 üzenetére
"Sokkal jobbakhoz vagyok szokva" Na ne röhögtess!
Az android gyengébb mobilokon egy kalap k@ki. Ha már mindenképpen oprendszer fikázásnál tartunk, sőt komolyabb mobilokon se hasít mindig olyan szépen. Tudja már az ad-hoc wi-fi hálózatot kezelni? Megy már a gyári gps net nélkül? Csak hogy egy két apróságot említsek.
-
válasz
#31733248 #212 üzenetére
hagyjál már ezzel a halott operációs rendszer bullshit kamuval. Nem mindenkinek kellenek közösségi appok, van aki minőségre hajt. Használtál már 808-at volt egyáltalán a kezedben, ha igen tudhatnád, hogy méltó zárás volt a Nokia részéről mint uccsó symbianos készülék. Kezdjem el sorolni az Androidnak a hibáit? mert hosszú a lista csak azért... Szal hagyd a symbian fújását abba, mert beletörik a bicskád.
-
Neck
veterán
válasz
#31733248 #158 üzenetére
Nem verte el. A tesztben amit linkeltél, nem a sima S4 szerepel.
Egy összehasonlításon látszik, amit a GSMarenáról szedtél (a homok)
Neked is van egy képed, amin szerinted jobb a Galaxy S4, (bár nekem nem egetrengető a különbség, sőt kicsit odébb mozdítva nekem a 808 jobbnak tűnik) meg nekem is van, ahol a Galaxy S4 bemondta az unalmast.
De akkor tudod mit? 2-1 ide
A Galaxy S4 azért tűnik "részletesebbnek" a homokos képen is szerintem, mert túlhúzza a sharpnesst, emiatt bekereteződnek a színek.
Egyébként meg, a Zoomról beszéljünk inkább, ne az S4-ről.
Az összes eddigi általunk linkelt képen homályos...
-
Neck
veterán
válasz
#31733248 #156 üzenetére
Egyébként teszem hozzá, ott ahol kb egyforma pontokat szerzett a Samsung, meg a Nokia, ott én a Nokiának többet adtam volna, a Samsung fakó, életlen képei miatt, a két extrém zoomnál húzták le a Nokiát, és emiatt győzött a Samsung. Nem valami objektív teszt,
A való életben nem fogsz egy nemtom milyen baromi messzire szálló hőlégballonra telefonnal zoomolni, és várni a csodát hogy jó legyen a kép...
-
Neck
veterán
válasz
#31733248 #138 üzenetére
Az csak egy-két speciális helyen van úgy. Más helyeken meg őrült nagyokat hibázik az S4 kamerája, lásd fentebb.
És még mindig nem értem, miért kapott a 808 és a 1020 ugyanannyi pontot...
Szerk: @148
Econ, persze, max zoomnál jobb képeket csinál a Zoom, amikor már a Nokia elkezd beszemcsésedni, a Zoomnak az a baja, hogy normál képeknél meg homályos mint a bánat
Új hozzászólás Aktív témák
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest