- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Valamit félreértesz. én nem akarlak meggyőzni, csupán te szóltál először hozzám, azért válaszoltam.
mellesleg eddig semmi nem jött be a kritikák közül, de ezek után nem is érdekel, mert elbeszélünk egymás mellett. Használd egészséggel, engem aztán hidegen hagy. Nekem bőven elég, hogy a Nokia végre túllépett rajta. Bár rossz irányba.
-
-
joey04
titán
Tévedsz, addig vettem őket meg, mert addig nem találtam olyat, ami jobban működne. Azóta viszont mindig van jobb. Van tapasztalat 808-ról is. Nekem nem kell, a véleményem meg tartom. Ne győzködjük egymást, thx. Én sem arról győzködlek, hogy neked nem jó, mert azt nem tudom megállapítani és igazából nem is érdekel. De az tény, hogy adott feladatot lassabban csinál meg és maga a rendszer is akadozósabb. Hogy ez téged nem zavar, meg van egyéb előnye ami neked fontos, az a te dolgod. De térjetek vissza az s4 zoomhoz.
-
renee7
tag
Hohó!
Én azt egy szóval sem állítottam, hogy nem jó mobil a 808. Csak azt mondtam, hogy bizonyos alkalmazásokat 99%-ra kijelenthetően már nem fognak leprogramozni Symbian-re. Ezt is csak azért mondtam, mert felvetődött, hogy a Symbian=minőség, és szerintem ez így helytelen megközelítés. Független attól, hogy jómagam is egy Symbian+UIQ-s SE P1i-t használók főkészüléknek. Mert nagyon megbízható, kifejezetten jó a hangja, sokáig bírja akkuval, jól lehet gépelni rajta, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- BestBuy topik
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest