- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vjungesz
tag
válasz
Quasi_modo #338 üzenetére
Jó, akkor idézőjelbe rakom: "Okostelefonra"
(#339) joey20
Ezt így nem jelenteném ki, embere válogatja.
(#342) sadboy
Kinek mi, értsd jól!
-
vjungesz
tag
Ne érts félre, én egy percig nem állítottam, hogy a Symbian jobb a mai oprendszerektől, pusztán annyit, hogy szerintem cseppet sem olyan vészes azért mint ahogy az a fentebb linkelt videokon. Ráadásul akinek nincs szüksége okostelefonra, annak még mindig opció lehet egy ilyen telefon.
-
vjungesz
tag
válasz
#31733248 #300 üzenetére
Azt pedig ki ne találd már, hogy az androidos csúcsmobilok milyen sokat homokóráznak.
Ilyet ki mondott? Én azt mondtam, hogy konkrétan a TouchWiz telefonkönyve több csúcs samsungon is vár mielőtt betölt. Nekem nem feladatom, hogy téged meggyőzzelek, - én láttam (nem egy samsungon) nekem ez elég - úgyhogy Te se akard már mindenkire ráerőszakolni a véleményed a 808-ról meg sok minden másról. Köszi
-
vjungesz
tag
Látom sikerült kiragadni a lényeget...
Olvasd vissza, hogy ott mire válaszoltam, mert alapból nem a hardveren volt a hangsúly. Senki nem állította, hogy a Symbian az egyetlen rendszer ami beéri kis hardverrel. Én sem vagyok már Symbian párti, ennek ellenére nem kell szerintem sem leszarozni, főleg úgy, hogy valaki nem látta. Pusztán ennyi volt a mondandóm. Részemről a téma lezárva.
-
vjungesz
tag
válasz
#31733248 #275 üzenetére
Mielőtt ennyire belemész a vélemény nyílvánításba, szerintem nézz meg egyet. Én már láttam élőben és lehet nem volt olyan olajozott mint más megoldások, de nem is volt olyan szar mint a videón.
A másik meg, hogy jó vicc, hogy odatesz mellé egy SIII-at. Mekkora hardveres különbség van a kettő közözött...? Arról nem is beszélve, hogy a baráti körömben volt szerencsém meg megynyomkodni SIII-at és note II-t is és azok is az első egy hónapban olajozottak. Elkezded minden cuccal telepakolni és utána egy sima egyszerű telefonkönyv megnyitásnál homokórázik a telefon és erre ne mond, hogy nem így van mert ezt még a tulajdonosok is elismerik.
-
-
vjungesz
tag
A mobilarena TV fórumban mindenki linkelgetett képeket teszteket, ha ott nem olvasta valaki akkor ez pl. hasznos lehet. Neck fórumtárs linkelte oda, érdemes akár az S4-gyel összehasonlítani.
[link]
Példa: 12 Megapixelre skálázva
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest