- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neck
veterán
Na, te aztán biztos tudod. Piackutatást végeztél-e?
Szerintem meg pont hogy a mobillal fotózás hozza lázba az embereket, nem véletlenül azt tolják az arcba a gyártók mindenhonnan. És az sem véletlen, hogy ezrek várják pl a mobilarénás kameraösszehasonlító tesztet a fent említett telefonok (Zoom, 1020) között.
De TE biztos jobban tudod, mi érdekli az embereket, mint mi magunk...
-
Neck
veterán
-
Neck
veterán
Legyen igazad, és updateljék jól.
Ma az irodában ültem, és a Xiaomi végig a zsebemben volt, annyi munkával szórtak meg. Azon gondolkodtam, hogy milyen lenne, ha a Zoom lenne nálam. Teszi a dolgát, fogadja az e-maileket a zsebemben, esetleg egy-két Facebook üzenetet, stb, és közben trombózist kapok 8 óra alatt, mert elszorítja a szűk zsebemben a telefon a combartériát.
Egyszerűen szuper. Tényleg van az a helyzet, amikor ennek a kamerája jól jön?
Úgy értem, most megyek a hétvégén egy 2400 méter magas hegy tetejére az Alpokban. Tudom, hogy szép fotókat lehet majd csinálni, úgyhogy viszem a fényképezőgépem.
Amikor viszont a mindennapok során le kell fényképezni valamit, és nincs nálam a gép, nem tudom elképzelni hogy a Xiaomi kamerája ne legyen elég.
Egyszerűen holt súly ez a szintű kamera, ez a szintű vastagság, telefonban. Szerintem.
-
Neck
veterán
Segítek, Gézuka apukája, amikor megveszi, szeretné ha a hatszámjegyű összegért vett telefonja, amiben fél köbméter optika van, szép képeket csinálna. Erre, Pistike apukája a kiránduláson egy tetszőleges random telefonnal szebbeket fotóz. Gézuka apukája belevágja a telefont zoomostul a forrásba, ami mellett elmennek.
Capisce?
Értem én, hogy gőzgép, meg azt is, hogy sokan szeretünk telefont berhelni a mobilarenán (köztük én is), de az egységsugarú átlaguser nem fog camera appot piszkálni, hogy a drága pénzen vett drabálzoomos telefonja végre megközelítse mondjuk a kínai telefonom képminőségét.
-
Neck
veterán
válasz
#31733248 #158 üzenetére
Nem verte el. A tesztben amit linkeltél, nem a sima S4 szerepel.
Egy összehasonlításon látszik, amit a GSMarenáról szedtél (a homok)
Neked is van egy képed, amin szerinted jobb a Galaxy S4, (bár nekem nem egetrengető a különbség, sőt kicsit odébb mozdítva nekem a 808 jobbnak tűnik) meg nekem is van, ahol a Galaxy S4 bemondta az unalmast.
De akkor tudod mit? 2-1 ide
A Galaxy S4 azért tűnik "részletesebbnek" a homokos képen is szerintem, mert túlhúzza a sharpnesst, emiatt bekereteződnek a színek.
Egyébként meg, a Zoomról beszéljünk inkább, ne az S4-ről.
Az összes eddigi általunk linkelt képen homályos...
-
Neck
veterán
válasz
#31733248 #156 üzenetére
Egyébként teszem hozzá, ott ahol kb egyforma pontokat szerzett a Samsung, meg a Nokia, ott én a Nokiának többet adtam volna, a Samsung fakó, életlen képei miatt, a két extrém zoomnál húzták le a Nokiát, és emiatt győzött a Samsung. Nem valami objektív teszt,
A való életben nem fogsz egy nemtom milyen baromi messzire szálló hőlégballonra telefonnal zoomolni, és várni a csodát hogy jó legyen a kép...
-
Neck
veterán
válasz
#31733248 #138 üzenetére
Az csak egy-két speciális helyen van úgy. Más helyeken meg őrült nagyokat hibázik az S4 kamerája, lásd fentebb.
És még mindig nem értem, miért kapott a 808 és a 1020 ugyanannyi pontot...
Szerk: @148
Econ, persze, max zoomnál jobb képeket csinál a Zoom, amikor már a Nokia elkezd beszemcsésedni, a Zoomnak az a baja, hogy normál képeknél meg homályos mint a bánat -
Neck
veterán
Szóval mindenki hülye, aki egy ekkora vastag, ilyen optikától szerelt "telefon"tól a tesztben szereplő képek minőségénél kicsit többet vár 130 ezer forintért?
A tesztelőket is beleértve?
Érdekes elmélet
Nem trollkodok, csak próbálom rávezetni, hol a hiba a gondolatmenetében
-
Neck
veterán
Igazából szerintem az lenne a még jobb, ha diagramok lennének az elért pontszámokról, és annyiból lehetne aktív a dolog, hogy ha rákattintanék egy bar diagramra, akkor dobná a kütyü specifikációit (SOC, órajel, GPU, RAM, kijelző)
(#83) vjungesz
köszi a reklámotFőleg azokon a részeken érdemes megnézni, ahol sok részlet van, ott nagyon durván összemossa az S4 Zoom.
Erre gondolok:.
Illetve, ez a kép is érdekes lehet, itt meg valamiért az S4 kamerája is elvérzik
Új hozzászólás Aktív témák
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- További aktív témák...
- PS Plus előfizetések
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 IPS 256GB notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest