- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- iPhone topik
-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
whiteman0524
aktív tag
válasz
Tamás88 #8226 üzenetére
Az energiatarakékos mód ki van kapcsolva most megnéztem. De soha nem is volt bekapcsolva sztem. Túl sok alkalmazást nem használok. Olyanok vannak hogy:
Facebook, Twitter, Messenger, Sleep as Android, MX Player Pro, Poweramp, ezPDF Reader, KeepScreen On, Menetrendek.hu, Swiftkey, Index, Barcode Scanner, Skype, Camera ZOOM FX, RunKeeper, játékból meg csak az Asphalt 8-al szoktam néha játszani.
Ezzel kb fel is soroltam az összes appot amit használok. Vírusírtóból a CM Security-t használom. Amik futni szoktak azok kb. a Facebook, Messenger, Twitter, Poweramp, CM Security, Swiftkey meg néha a Skype. Az alkalmazásokból pedig a "vissza" gombbal szoktam kilépni, kivéve ha az alkalmazás egyéb módon ad erre lehetőséget. Viszont a 4.2.2-n is ugyan ezeket az appokat használtam, és ott nem tapasztaltam ilyesmit. Lehet hogy valamelyik app a ludas, viszont akkor JB-en nem zavart be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- Linux kezdőknek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged