- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamás88
őstag
válasz
ruszi_tomi #12420 üzenetére
Ez a készítőtől függ, hogy hova települ, utólag szabadon lehet mozgatni az alkalmazásokat.
-
ktomcat
senior tag
válasz
ruszi_tomi #12420 üzenetére
a play store-os problémával énis küszködök reggel óta egy negyed óra után kidobta h error 504 amire meg ezt írják:
Method 1:
clear data and clear cache of google play store & google service framework
method 2:
remove your gmail account rebbot and Re-addmethod 1 egyenlőre nem jött be a method 2t majd este
-
tuzpenge
őstag
válasz
ruszi_tomi #9444 üzenetére
Ha objektívek akarunk lenni akkor azt nézzük hogy hány felhasználó van adott készülékből és abból mennyinek van problémája. Senki (gondolom te se) nem tudja, hogy mennyi MI3 felhasználó van. Úgy gondolom nem nagyon lövök mellé ha azt mondom hogy tizede vagy inkább még kevesebb mint amennyi S4 felhasználó. Ha viszont így vizsgáljuk akkor pedig 10-el osztani kell a hibákat is! Na mind1 is nekem. Abban viszont a kollégának van igaza hogy nincs olyan telefon / márka / modell ami 100%-ban hibamentes. Fogyasztói társadalom van és sorozatgyártás (nem is akármilyen sorozat), ami pedig egyenes arányban áll a hibaszázalék emelkedésével! Murphy pedig nem alszik...
-
bzs73
őstag
válasz
ruszi_tomi #9441 üzenetére
mennyi probléma van vele, azon kívül hogy itt páran panaszkodnak a gyors merülésre? Az is elenyésző az össz felhasználóhoz képest. mutass egy olyan telefont, amelyikre nincs min ennyi panasz. Az ár meg már elég jó, ha a kezdő árat nézed. én 2 hónapja 60e ft-ért vettem 2 év bolti garival, semmi gondom vele. aprón meg 50e ft-ért lehet már kapni.
-
Tamás88
őstag
válasz
ruszi_tomi #9318 üzenetére
Múltkor a PlayIT-n kipróbáltam a Xiaomi Miui rendszert, és nem volt olyan rossz, de a kamerája tetszik a legjobban, hogy megpróbálja meghatározni, hogy a képen szereplő ember mennyi idős, na ez kellene a többi telefonba is (vagy a kamera fájlt valahogy kibányászni belőle). Ja és van MIUI rendszer S4 minire is.
-
Tamás88
őstag
válasz
ruszi_tomi #9316 üzenetére
Na akkor most figyelj.
1. Tegyél fel egy gyári rendszert, hogy minden rendben legyen a tárhellyel.
2. felteszed rá a rootot+cwm-et.
3. bemész a recoverybe, majd nyomsz egy factory resetet, majd szépen feltelepíted ezt a CM-et + gapps-ot. (a CM-ből fogadjunk, hogy nighty romot raktál rá).
4. Miután felment, nem kell újra wipelni, megy az anélkül is.+1 ha használja a google zenefelismerőjét, akkor azt egy root fájlkezelővel távoítsd el, mert különben fc-ni fog.
Ja és a CM11 alapból rootolt, csak a CM12 nem lesz az, ha minden igaz.
-
Tamás88
őstag
válasz
ruszi_tomi #9304 üzenetére
Én perpill én is CM11-et használok, és nem indul újra a telefonom. Akksi barátnak, meg inkább pont ezt a romot nevezném.
-
Acef
addikt
válasz
ruszi_tomi #8656 üzenetére
ruszi_tomi
? [link] -
ruszi_tomi
aktív tag
válasz
ruszi_tomi #8638 üzenetére
Köszi a semmit. Meg majd a jövőbeli "olvass vissza, már leírtuk" hsz.-eket. Ennyi erővel a "Mi a kedvenc virágod" című topic-ba is írhattam volna.
-
ThinkorClimb
csendes tag
válasz
ruszi_tomi #4056 üzenetére
Szia! Én gyári Samu flip covert vettem (ablak nélküli), éppen ezért az olcsó hús szindróma miatt...Igaz ez 7.000 volt, de nem lett nagyobb tőle a telefon, és nem áll el a kijelzőtől.
-
kutitomi73
aktív tag
válasz
-
kutitomi73
aktív tag
válasz
Nillkin tokot vegyél!Az a tuti!
Én is belefutottam már ilyenbe és akkor ajánlották ezt a márkát.Ebből a kínai is ugyan olyan jó mint az eu-ban vásárolt csak később ér ide! -
papsoka
aktív tag
válasz
ruszi_tomi #3721 üzenetére
Jó régen vetted!
-
Krajczi
tag
válasz
ruszi_tomi #3688 üzenetére
Nekem azt mondta az eladó (bár ezt kétlem), hogy egyedül az Orange-nak gyártja feketében...
Innen lehet függetlenként beszerezni... -
Krajczi
tag
válasz
ruszi_tomi #3678 üzenetére
Nekem is ilyen van. A hátulján van egy pici narancs matrica, egyébként semmi sem utal rá. Van benne magyar nyelv, a gyári billentyűzetet német nyelvűre állítottam, hogy qwertz legyen. A firmware-t nem frissíti automatikusan (mint itt olvasható, van már hozzá újabb), de hozzáértő mobilboltos meg tudja csinálni (van a neten is elérhető FW).
Azt hittem, romlik a mikrofonja, mert vacakolt (ilyenkor dilemma, hogyan lesz garanciális javítás), de kiderült, hálózati hiba (Telenor...), mert 20 cm-rel arrébb már jó a kapcsolat.
Jó, működik a készülék. Tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- 3D nyomtatás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Fotó állvány eladó
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest