Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ruszi_tomi
aktív tag
Sziasztok!
Adott Samsung Galaxy S IV mini CM13-as Rommal.
Segítsetek, azt higyan tudnám kivitelezni, hogy alapból az SD kártyára települjenek az alkalmazások? Elég kicsi a belős memória, így 4-5 alkalmazás után már jelez hogy kevés a hely............... -
ruszi_tomi
aktív tag
Sziasztok, legújabb CM 12-vel valamiért nem telepít appsokat a play-ből. Találkozott már valaki ilyen problémával? Wipe megvolt, és miután újra indítottam a telót, meglepődve tapasztaltam, hogy 1-2 program eltűnt. Próbáltam újra telepíteni, pl. fb-ot, de miután letölti, a telepítés folyamatánál megáll a telepítés, csak kiírja hogy telepítés, aztán semmi, hiába várok.
Más: Nem nekem van ilyen telóm, barátnőmnek van ilyen. Azt hogyan tudom elérni, hogy memóriakártyára telepítsen? Rendszeresen kiírja, hogy nincs elég szabad terület, miközben ott figyel 20 giga szabad hely a memóriakártyán........
-
ruszi_tomi
aktív tag
Sziasztok! Ha valakinek van 1-2 szabd perce priviben leírna hogyan tudok fw-t váltani a minin? Barátnőmnek van, legutóbb CM12-t /ha jól emlékszem/ raktam rá, de már teljesen kiesett hogyan tudok frissíteni....................... Melyik most az ajánlott fw? Köszönöm szépen.
-
ruszi_tomi
aktív tag
Még annyit hozzá teszek, hogy a teló üzem ideje a 4.2-ön sokkal jobb volt, mondtam csajszimnak ne aggódjon, semmi gond, jön a 4.4 jobban optimizálva lesz, újabb rendszer, az majd megoldja a problémát, várjunk....... Egy nap megjelent a várva várt frissítés, asszem francia Orange-os a teló. Ahogy kell befrissítettem neki, hátha jobb lesz, elvégre gyári Samsung által kiadott frissítésről beszélünk.............. A történet végét mindenki tudja, kénytelen voltam ROM-ot cserélni, persze a KNOX, mert az annyira kell ezekbe a telefonokba meg ugrott. Nah én befejeztem, tényleg nem ezért járok ide hozzátok, csak ezt le kellett írnom
Akinek meg működik jól a telója, az örüljön neki, tényleg jó teló............
-
ruszi_tomi
aktív tag
Nincs ilyen telefonom szóval nem trollkodni jöttem, csajszimnak van ilyen telója, neki kerestem infót, és találtam is, amit köszönök. Neki 1 éve vettem pont, akkor még 100 felett volt a teló, én akkor megvettem GSM-be,a szürke importból származót. Tudom, így jártam, minek veszek ilyen helyen telót. A gari most járt le, és engem mondjuk qrvára idegesít, hogy egy Samsung, 1 napot se bírt ki úgy, hogy használva nem volt egész nap. Most hogy root, ROM csere volt rajta, így kibír 1,5 napot, ami állítólag átlagos. Hozzáteszem, előzőleg a telefon nem volt piszkálva, teljesen gyári volt rajta minden, sztem a háttérkép is a gyári volt. Nem megsérteni akarok senkit, mindenki nyilván azt védi ami neki van, de sztem ezzel a telefonnal mellé fogott a Samsunk sajna, és így ezzel mi is.
Az hogy más telefonnal is van ennyi probléma? Nah hát azt azért kötve hiszem, nézz át pl. az MI3 topicba, a fő probléma az, hogy mikor érkezik majd az 5.0, pedig az se mai telefon. Hardveres problémáról nem is hallottam. Nem akarok fényezni semmit, és fikázni se, csak mondom, nyomon követem a fórumotokat is, hátha van valami újítás, de mostanában rendre az akksi hibába botlok.
De az azért pozitivum, hogy cserélik az akksikat, javítják a telókat, az már megint az én hülységem, hogy nincs gyári garim.D De azért böki a csőrömet na.
Peace.
Ui.: Abban is igazad van, hogy most már tényleg sokkal olcsóbb, de szvsz. nem véletlenül ment le ennyire az ára, SAJNOS.
-
ruszi_tomi
aktív tag
Azért komoly hogy ennyi probléma van ezzel a telefonnal, és van képe ennyiért árulni a Samsungnak......................
-
ruszi_tomi
aktív tag
-
ruszi_tomi
aktív tag
Gyári 4.4.4et rootoltam, majd raktam fel rá cwmet, és azon keresztül a cm11et ezt
A wipe, és társai megvolt. Sajnos a rendszer random megfagy, újra indul. Valaki HELP. Mit csináljak? -
ruszi_tomi
aktív tag
Sziasztok, 4.4.4-es CM11 van fent a telómon, de elég sokszor újra indul sajna.
Létezik erre a telefonra egy megbízható, nem akksi zabáló 4.4.4-es ROM? -
ruszi_tomi
aktív tag
válasz
ruszi_tomi #8638 üzenetére
Köszi a semmit. Meg majd a jövőbeli "olvass vissza, már leírtuk" hsz.-eket. Ennyi erővel a "Mi a kedvenc virágod" című topic-ba is írhattam volna.
-
ruszi_tomi
aktív tag
Sziasztok. Kissé át tévedtem ebbe a topikba, én egy Xiaomi mi 3W-t hajtok, nálunk nincs megbonyolítva ennyire a dolog. Nap szóval, barátnőmnek viszont Samsung Galaxy S IV mini-je van, Orange-os de független. Sztem szürke exportos. Kb. egy hete jelzett neki a teló a frissítés miatt, én hülye meg wifin, felraktam az ota frissítést./4.4.2/ Ezek után a teló lassabb lett, és 0 használat mellett is lemerül pár óra után. Bnőm olyan tipus, hogy a telefont teljesen gyárin hagyja, nem babrálja. Valahogy fel kellene pattintani egy Cm romot, knox nem érdekel, gari dec. Elején lejár.
Valaki pls segítsen.
-
ruszi_tomi
aktív tag
Sziasztok, egy kissé fura kérdésem lenne! Előre leszögezem, nekem nincs ilyen telcsim.
Barátnőm szerencsés tulajdonosa az S IV mini-nek, és kapott tőlem egy pár fontos Flip Cover tokot.A tokon felül van "kivágás", utángyártott, de Samu emblémás. Nekem kissé fura hogy nem marad a tok előlapja a kijelzőn, kissé "el áll".Van valami beállítás esetleg a telefonhoz a tokot illetően? Tudom, olcsó húsnak híg a leve, de kissé többet vártam na
A Samu gyári tok miben különbözik az után gyártottól? Azon kívül persze hogy 10-szer annyiba kerül.
-
ruszi_tomi
aktív tag
Sziasztok, barátnőmnek, vettem egy S 4minit, francia Orange Rom-al.............. Esetleg tapasztalatok? Van valakinek ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az S III kistestvére nem volt rossz ötlet, de túl sok kompromisszumot kellett kötnie a vásárlónak. A S4 apróbb kiadása viszont irgalmatlanul jól sikerült.
- E-roller topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Ford topik
- Építő/felújító topik
- OLED monitor topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S23 128/8GB / normál állapotban / 12 hónap jótállás
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest