- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
UWB mennyit fogyaszthat?
Mivel nalam felesleges ezert kikapcsoltam, hatha lehet rajta valamennyi SoT-ot nyerni meg..Θ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
-
PeteePeti
őstag
Samsung.hu webshopról tud valaki valamit? Kosárba lépéskor hibát hoz, valami szerverre hivatkozva!
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Samsung Galaxy Tab S10+ 12/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
petymeg
addikt
A samsung levelező applikációban be van állítva a mellékletek méretkorlát nélküli letöltése, mégis a nagy méretre való hivatkozással tagadja meg a mellékletek letöltését. Mit kell még beállítani, hogy letöltse?
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
soniq
tag
Jó reggelt,mindegykinek!
Valaki használja esetleg a hex_,illetve Shizuku HU nevezetű appokat?
Mennyire biztonságos telepíteni őket?
A quick panel mókolásához kellene, valamiért fétisem a gyári Android megoldás.„Biztos vagyok benne, hogy az internet rövid időn belül összeomlik, és 1996-ban katasztrofális véget ér”
-
eami
veterán
aki használ apex launchert... nektek is loopbe került és folyamatosan el crachel a launcher android 13 update óta?
-
senior tag
[Mai] gyors holdfotozas melletti rogzitett tartalom.
A Huawei Mate 20 Pro AI-ja sokkal agresszivebben huzta ra max zoom mellett a villanyoszlopra a hold texturajat.
Itt szerencsere miutan brutal mod kinagyitja a fenypontot elotte azert eszbe kap hogy valami nagyon nem okes.Θ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
-
petymeg
addikt
válasz Arvist #10873 üzenetére
Kifogtál egy hibás darabot. Nekem az előző Note9 volt, egy pár hét után cseréltetni kellett a kameramodulját, mégis életem legjobb vétele volt az a telefon, annyira megszerettem. 100-ból 1 hibás, ez van sajnos.
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
Remiel
őstag
válasz storm28 #10883 üzenetére
Hát nekem még alis tokkal nagy gondom nem volt talán egy volt szar az évek alatt (ami élőben nem tetszett azt nem számolom, mert az szubjektív), pedig bőven 20+ rendeltem eddig a különféle telefonokhoz. De a kicioccoöccá azért már elmúlt
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
storm28
csendes tag
vegulis ez is opcio
caseology, spiegen clear, es egy burga elmeletben nem alis kicioccoöccázas tokok. Elozo telon is ezek a tipusok bevaltak minosegiek voltak, gombot csak akkor nyomtak ha eppen raeroszakoltam telora a"bugyit"de sosem kikapcsolasig😃
ranezek van e ilyen hajlama az s22unak😃 -
storm28
csendes tag
Most komolyan.. csucs meg premium, de bakker fosva fekszem le ebreszt e majd ez a majom.
ket honap alatt mar parszor ujraindult.. napkozben meg elmegy.. eszreveszem.. de sztem majd felmisis telonal alap hogy akkor indul ujra vagy kapcsol ki ha en azt akarom🤣
FR pipa, uj simkarik pipa, kikapcsolt automata ujrainditas pipa
visszaolvasva a topicot nem találtam erre mas megoldast, csak megreptetem ha a 💩akodasa miatt elalszom.
Kezdem elvezni a samusságot, tullepek az aprobb betegsegein, egesz elvezhetok a fotok, kezd tetszeni az akksiidom.. az enyem biztosan nőnemű, mert durcaba vagja magát 🤣
Van valami otlet, tipp mit kellene kezdeni ezzel az apro kis hibaval -
Remiel
őstag
válasz Arvist #10873 üzenetére
Nekem is alacsony térerőt mutat, de még sosem volt gondom semmilyen hívással hangminőség vagy bármi más szempontból és mintha itt említették volna, hogy ne azt nézzük ami látható, mármint a kijelzés.
Én is Huaweiről váltottam (Mate20 Pro), de nem bántam meg
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
Arvist
tag
válasz Remiel #10872 üzenetére
Egyelőre nem adom fel, próbálok valami rendszert találni a hibában.
7 év teljesen problémamentes Huawei év után kicsit furcsa ilyennel foglalkozni, kicsit meg is bántam a váltást.
A katasztrofális térerőn (és a jelen hibán) kívül nem tudok egyébként rosszat mondani az Ultrára. -
Remiel
őstag
válasz Arvist #10870 üzenetére
Nekem is az első, de szerencsére semmi gondom vele (eddig). Nem hiszem, hogy az lenne a megoldás, hogy eladod. Próbálok rájönni hogyan lehetne ez hardveres hiba, de ötletem sincs, viszont 3 szervíz után cserélik a telefont. Tudom nem nagy vígasz.
-
-
Remiel
őstag
válasz Arvist #10866 üzenetére
Hasonló hiba volt már nekem is más telefonnál, a baj az, hogy bevittem a szervízbe, ahol 10x felhívtak és minden tökéletes volt, kissé szánakozva néztek rám. Szoftverfrissítést ajánlottak, de azon túl voltam. Elindultam haza, az első hívásnál lefagyott.
Nem voltak tele a fórumok panaszokkal, néhány embernél fordult elő, máig nem tudom mi baja volt a telefonnak, beszámíttattam és tovább léptem (persze tudom nem ezt keresed mint megoldást)."Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
Arvist
tag
Üdv,
Bejövő hívásnál megpróbálom felvenni, azonnal lefagy a kijelző, és pár másodperc múlva újraindul a telefon. Rendszeres.
Sim kártya szinte új (Telekom). Wifi hang kikapcsolva. 13 érkezésekor legyalulva, teljesen újra lett telepítve. Azóta is csinálja.
Esetleg ötlet valakinek ? -
run4fun
tag
Valakinek esetleg elfekvőben egy ses.hu kuponja (diákigazolványos akár)?
-
Curtain
senior tag
válasz Remiel #10847 üzenetére
Az a baj hogy az optimalizáció a legkevesebb. A legnagyobb problémát a world of tanks blitz egyik changelog-jában írták le (aláhúztam a lényeget): "Track Marks and Shell Hit Marks remain unavailable on this device because its GPU doesn't support the OpenGL ES extension required for these features to work." Az a baj hogy az amd gpu kizárólag a vulkan api-t támogatja. Minden játékot/programot ami open gl-t használ azt az ANGLE (leginkább böngészőkhöz lett tervezve és nem 3d-s alkalmazásokhoz) fordítja le külön a gpu-nak hogy tudja értelmezni. Ezzel szemben az adreno gpu alapból tudja a vulkan és az open gl api-t is értelmezni.
[ Szerkesztve ]
"Ne legyetek bátortalanok, bátorak legyetek!”
-
szkutyi
addikt
Sziasztok.
Kint voltam németben, ott akarmire rá kerestem magyarul a google-ban, a német boltokat, és árakat dobta ki .
Itthon vagyok most, hogy tudnám ugyan ezt produkálni magyarországon?
Köszi. -
TomPack
őstag
Sziasztok,
hol tudom a rajzoláshoz ki-be kapcsolni ezeket az opciókat; Ujjrajz, képernyő széli tenyérérintés?
Az előbb elémdobta ezeket a beállításokat, de most nem tudom sehonnan elővarázsolni!ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
ace05
senior tag
Nem az van, hogy RCS üzenetküldés interneten keresztül megy? Van mobil és wifi rendesen, de nem megy az üzenetküldés, a google üzeneteket használom, tegnap működött.
-
senior tag
*azota nem sokat valtozott a grafikus teljesitmeny illetve az optimalizacio.
*exynos soc - xclipse gpu termeszetesen.valoszinunek tartom elfogjak hagyni ezt az architekturat a kovetkezo generaciokban.
vissza tekintve a pc-s eraban tortent amd optimalizacios komplikaciokat alapul veve jobb is igy...
[ Szerkesztve ]
Θ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
-
Remiel
őstag
válasz Mr. XYZ_001 #10844 üzenetére
Inkább az optimalizálással. De sebaj, majd kiderül az S23 Ultránál, azt olvastam az már nem exynossal jön ide se (vagy de, majd kiderül) jó olcsón.
[ Szerkesztve ]
-
alasoh
aktív tag
válasz Mr. XYZ_001 #10844 üzenetére
Sziasztok!
Ha igazak a pletykák, miszerint az S23 Ultra már csak Snapdragon-al lesz elérhető minden régióban, akkor az azt is jelenti, hogy hagyják az AMD vonalat a Samsung-nál. Ebben az az aggasztó nekem egy kicsit, hogy nem fognak már semmit tenni a fejlesztők, hogy a mi procinkban dolgozó AMD GPU-ra optimalizáljanak.
Ne legyen igazam! -
Remiel
őstag
válasz geryboro #10841 üzenetére
Biztos egyedül vagyok ezzel, de telefonon max valami Jewels féle játékot játszom, vagy ehhez hasonlót, FPS, Gensin és társait még véletlenül sem, az marad PC-n.
-
xhege
veterán
Nálam általában két tok van. A 22 Ultrához a mindennapokban egy gyári bőrtok volt, túrázáshoz, kiránduláshoz meg egy UAG Monarch.
-
petymeg
addikt
válasz Remiel #10837 üzenetére
Én is így tettem az előző telefonjaimnál, rendeltem egy csomó tokot, aztán végül vagy valamelyik gyári vagy valami jobb minőségű, pl Spigen maradt a telefonon. Most dobtam ki vagy egy tucat gagyi tokot ami az előző telefonomról maradt. Próbálok környezettudatosabb lenni, ezért az Ultrához egy szem gyári kitámasztósat rendeltem csak, az lesz rajta amig bírja.
-
TomPack
őstag
Én minden telefonomnál elköltök egy vagyont tokokra és fóliákra, amíg meg nem találom magamnak az ideális setupot.
Itt most "csak" egy gyári flippes, egy karbon, egy átlátszó szilikon, és egy gyári bőrtokot sikerült vennem.
Túl vagyok két outflitters fólián is, de végül a gyári fóliánál maradtam, és a gyári bőrtoknál.
Érdekes, hogy az előző telómnál (s21) a karbon tokra esküdtem, de az s22ultrához valahogy nem illik, komolytalan benne.ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
Remiel
őstag
válasz guriga1234 #10834 üzenetére
Nekem már a telefon megérkezése előtt van 2-5 tokom az aliról, persze van amit sosem fogok használni, mert nem az a minőség, de 10% tévedés belefér, nem beszélve arról, hogy átlag 1500 darabja, szóval nem gigászi költség.
Hogy neked mi a csilivili bazári tok azt meg nem tudom, de amit írtál az alapján bármi, ami nem átlátszó gyári"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
ShadowLac
addikt
válasz guriga1234 #10834 üzenetére
Jó neked. 3- 4 tokot mindíg sikerül begyüjtenem.
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
guriga1234
addikt
válasz ShadowLac #10832 üzenetére
Nekem csak egy gyári, átlátszó tokom van. Az előző telefonomon (S10) is gyári, átlátszó tokom van (3.5 éve, hibátlan). Az azt megelőző telefonjaimon is gyári, átlátszó tokok vannak. Soha nem éreztem szükségét annak, hogy egynél több tokom legyen egy telefonra. Pláne nem csilivili bazári tokokat.
-
Dr V
őstag
válasz Elit3Zotya #10817 üzenetére
Köszi, ez megváltó
Összefoglalóba is mehetne akár.The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
ShadowLac
addikt
Tokok van:
spigen liquid air: stabilan van a teló a tokban, asarkoknál is, elég biztonságosnak érzem. Nem vastagít. Mintha lenne egy kis műanyag hatása ..talán. A kijelzőnél alul felül van egy kis perem .Gyári bőr tok : Nagyon rajta van a telón, szinte rá kell cibálni. A sarkok is nagyon fixen vannak a telón alig lehet levelei. Elég könnyen karcolódik, nem vastagit. Alul a perem elég vékony de tényleg annyira stabilan van a telón hogy elkepzelhető hogy esésnél nem esik ki a teló.
Ringke fusion X terepmintás : EZ talán a legbiztonságosabb.Stabil a sarok ,Megerősítése is van . Alul felül határozottabb prem. És kézben mégsem éreztem extra vastagnak.
Spigen thin fit:vékony enyhén tapadós,oldalt fentebb jön fel mint a gyári bőrtok. Alul felül van egy kis perem . Már volt más telón thin fit tokom, ez talán kicsit vastagabb is. A gyári bőr toktól jobbnak érzem.. Sarkok is stabilak. Talán ezt szeretem a legjobban.
Nillkin super frosted : Nem ajánlom a saroknál már kis nyomára is csúszik le a tok. Oldalt is ez a legkivágottabb. Hátsó kamerakivágás is nagy, a többinek a külön kivágott szerintem mutatósabb.
Whitestone glass üveggel mind kompatibilis.
[ Szerkesztve ]
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
sfefe
addikt
Parom ultrajanal van olyan neha, hogy hivom felveszi de nem hallani egymast.. Ilyenkor telo ki-be kapcsol es ok. Remelem 13as megoldotta...
Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
Teal'C
veterán
válasz wong kok wah #10828 üzenetére
Nem hiszem hogy általános hiba, nekem pl a 13as droid oldotta meg a hibát, mióta frissült működik mindkét sim. Voda és Yettel
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
Remiel
őstag
De a te problémád egy másik gond. Volt ugye az akadás scrollnál, ez egy, a hívás gond az már kettő.
Nálam is volt, hogy némításnál nem tudtak hívni, sőt csak sms kaptam, hogy hívtak, de nálam spec megoldotta a wifi hívás kikapcsolása.Valamiért nem fogta a válasz gombot, de erre írtam (#10823) szkutyi
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
szkutyi
addikt
Engem is érint az a probléma hogy sokszor nem tudnak hívni...:/
-
Remiel
őstag
Ha százalékos arányt nézel (bár mivel mindenki nem írja be akinek akad, az meg főleg nem akinek nem akad, így max tippelni lehet), akkor valószínűleg nem nagy részét érinti a probléma az eladott készülékeknek, különben minden oldal ezzel lenne tele és nem csak itt ott beírná valaki. Ez természetesen nem vígasztal téged, de nem ennyi alapján szoktak frissítéseket villámgyorsan kiadni.
-
lipothp
tag
válasz Elit3Zotya #10817 üzenetére
Wáó! Köszi!
2 problémámat is megoldotta!
Régóta szeretnék egy olyan kamera appot, amit a csillagképeket mutatja. Talán a Googlecameránál láttam ilyet, de nálam nem működött.
És végre nem váltogatja a kamerát a telefon random módon! Jessz!
KösziS23 Ultra
-
cinikis
tag
Jóféle üvegfólia lapul valakinél esetleg?
(jóárasítva) -
addikt
[link] Ezeket próbáltok már 22 ultrán..?
Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version Eladó..!!!
-
Curtain
senior tag
válasz S e t h #10805 üzenetére
Mostanában nagyon sokszor félregépeltem a swiftkey-el. Nem tudom miért, pedig jópár éve használtam. Régebben nem volt ilyen. Aztán adtam egy esélyt a samsung billentyűzetnek és ezen nagyon ritka hogy félre nyomnák. Így maradt, a swiftkey pedig ment. Kipróbáltam a google félét is de az nem jött be.
[ Szerkesztve ]
-
andreszgy
friss újonc
Üdvözlet mindenkinek!
A kèpeken látható a problémám. A bekarikázott üzenetek nagyon sokáig fent maradnak a képernyőn... Mit lehet tenni ezzel? (Galaxy S22 ultra Android 13...)
[link]
Köszönettel! Gy. -
Remiel
őstag
válasz Curtain #10803 üzenetére
Huawei-en szerettem a billentyűzetet, az eredeti swiftkey volt magyar kiosztással, ékezetes betűkkel, ha jól sejtem a Samsung billentyűzetét nem lehet erre rávenni
-
S e t h
nagyúr
válasz Curtain #10803 üzenetére
Több ezer szavas szótáram van, én nem bízom felhőre, főleg olyanra nem ahol időnként elvesznek a szolgáltatásból.
Kedvelem a samsung billentyűzetét, de nem tudom lehet-e használni samun kívűl más androidos készüléken.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Curtain
senior tag
válasz csubííí #10802 üzenetére
Én is rákaptam a Samsung böngészőre és a billentyűzetére is. Le is váltottam a vivaldi, swiftkey párost. Ha esetleg mobilt váltok (más márkára) akkor ott is be tudok jelentkezni a böngészőben a Samsung fiókomba? Szal a mentett dolgaim megmaradnak?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA 5G (Dual-SIM) FEHÉR - 12gb / 512 GB GARANCIÁLIS
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával