- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinikis
tag
válasz TODI1111 #19302 üzenetére
Nem értem a vehemens,hirtelen hozzászólásod,de hátha tényleg jóindulat ól írtad,csak tapasztalatlan vagy
Van aki dupla csomagot rendel és az egyiket átadja pl.
Vagy már nincs meg de a fólia megmaradt.
Mindkettő esettel találkoztam már,ezért ez tapasztalaton alapuló kérdés,felvetés. -
cinikis
tag
Esetleg üvegfólia lapul valakinél eladó?
Whitestone Dome Glass vagy Spiegen.
Vasárnapi munkábatekerős perec nem tett jót a fóliámnak,de megint bebizonyosodott hogy kötelező. -
cinikis
tag
Iphone 13 pro-ról jött valaki?
Tapasztalatokat olvasnék. -
cinikis
tag
Valaki Whitestone Dome Glass 2 rendelés felesbe?
-
cinikis
tag
Valaki használ ilyet ?
[link] -
cinikis
tag
Jött frissítés,de tudja valaki hogy milyen látható változást hozott?
-
cinikis
tag
Vagy esetleg Zizo de bármilyen konkrétan ütésálló tok érdekelhet.
-
cinikis
tag
Eladó UAG/S22U lapul valakinél esetleg?
-
cinikis
tag
Videós kérdés.
Nyilvánvalóan a 4k60 a jobb minőség?
Most vettem észre hogy van Hdr10+,de az csak Fhd30fps nél aktiválódik.???? -
cinikis
tag
válasz subset #17422 üzenetére
Így van uram,akár többszöri együttműködés is létrejöhet üvegfólia vásárlás terén,hiszen szerintem mindíg van akinek jól jön,ahogy mi is ezt csináltuk.
Ha valaki annyira nem biztos az oldalsó védelemben,akkor Supcase unicorn beetle pro tok,rápattintós keret elég jól védi. -
cinikis
tag
Nekem nem volt 5G amit annak gondoltam miután utána olvastam hogy (Voda) csomag függő is.
A minap észrevettem hogy ott az ikon,ami vagy a frissítéssel variálódott,vagy esetleg a csomagomba bekerült valamiért.? -
cinikis
tag
válasz Rison77 #17270 üzenetére
Supcase unicorn beetle szerintem k.szép,bár kb.minden fórumon leköptek hogy el csúfítom a telefont.Viszont súlya miatt nem elég egy szilikon,volt is kolega akinek kívülről semmi kocc,de belül leszakadt a kijelző
Tehát szép,meg katonai szabvány és az övcsipeszes rész is extra de nekem a második rápattintható keret törik.meg az alsó sarokban.
Az elsőt dobtam és mind a két sarok megtört,szó nélkül cserélte a bolt igaz öt hét volt.
Most nem is ejtettem de megint a sarok reccsent,erre a bolt kérte a számlaszámom,gondolom utalják a vételárat,én meg megragasztom és ha túrázós van beöltöztetem,napira meg UAG ot nézelődök.
Üvegből csak Whitestone -
cinikis
tag
válasz meszipeti #17260 üzenetére
Én Mediamarktban szabattam rá először,de fodros volt látszódott a firka napokig és gyűjtötte a maszatokat mint állat.
Aztán a Vodában vágattam a másodikat,de azonkívül hogy talán vékonyabb,ugyanolyan trágya,plussz napokig észtre sem vettem (elsső szelf fotóig) hogy a kamerakivágás félig belelóg a kamerába.Visszamentem gariba cserélte a srác,így már csak a negyedét takarja
Szóval szerintem lehet aki max a karcok ellen akarja védeni az vagy gyári fólia,ha meg tényleges védelem akkor csak Whitestone Dome Glass -
cinikis
tag
Whitestone Dome Glass ha van eladó,vagyok rá.
(lámpám van,tehát dupla csomagos rendesben is benne vagyok.) -
cinikis
tag
válasz thedarkfox #17020 üzenetére
Nekem s7edge bírta a vizet,csak a kinti40 fok,meg a medence alján a hirtelen 15 megreccsentette.
Lefee menet láttam ahogy lassan le ér az aljára és keresztbe reccs -
cinikis
tag
3d fotóra van lehetőség?
-
cinikis
tag
ŐSZINTE TAPASZTALAT MEGOSZTÁS!
Aképen látható üvegfóliát nem tudom ajánlani.
Sajnos fillérbaxxó voltam és 6e fz.-ért gondoltam kiváltani a 20e ft.-os Whitestone Dome Glass-t (ami az egyetlen használható,minőségi üvegfólia S22U-ra).
A csomagolás+fel lelehető videók eladták.
A ragasztó nem terült szépen,illetve maradéktalanul és volt ahol viszont kifolyt,annak ellenére hogy hosszában,egyenletesen raktam a pöttyöket.
Ui.:
UGYANITT
Whitestone Dome Glass-t vennék ha van fölös az olvasónak✌️🫶 -
cinikis
tag
[link] ja lemaradt hogy erről érdekelne tapasztalat,vagy más UV-s üvegről.
-
cinikis
tag
Esetleg ezt használja valaki?
Vagy esetleg uv-s üveg,ami olcsóbb mint a Whitestone Dome Glass ? -
cinikis
tag
Whitestone Dome Glass-t vennék ragasztóval (keret,stb.van)ha esetleg valaki dupát vett és van fölös.
-
cinikis
tag
Van olyan jó üvegfólia mint a Whitestone Dome Glass ?
Hátha valaki próbálta ezt is-azt is? -
cinikis
tag
Esetleg ha van valakinek egy Whitestone dome üveg+ragacs,mert dupla csomagosat rendelt és nincs szüksége a 2.-ra megvenném.
-
cinikis
tag
Azt vettem észre magamon hogy egyre kevesebbet nézek fel ide,mert állandóan sír a szája valakinek,rinyákol hogy "büdös a toll/nem megy a hívás/vagy lefagy/kikapcsol stb.",persze nem teszik oda gyorsan hogy meg főzik,mókolják szét hekkelik.
Aztán jönnek akik vennének és panaszkodnak (jogosan) hogy tele a fórum rinyával.
Ha mókoljátok,nem kell sírni hogy begazol.
Vagy kezdjétek a felsorolással hogy mit mókoltatok rajta.
Tényleg a szeretet beszél belőlem,de ezzel lehúzzátok az S22U-át pedig karaj. -
cinikis
tag
Aki panaszkodik a fotós képességre,az nézze meg,nameg egyébként is
Próbál elfogult lenni,de végül korrekt.
Az én véleményem az hogy biztos van aki imádja monitoron nagyítgatni a fotókat és annak kell a legjobb fényképezőgép.
Viszont nekem egy eszközre volt szükségem amin ha kell dolgozhatok,videós/zenés tartalmat fogyaszthatok jó minőségben,esetleg game és ami a leg fontosabb volt a fotó,amit a telefonon nézek,esetlegesen monitoron,de nem a téglákra zoomolva recsegtetek. [link] -
cinikis
tag
Hátha érdekel valakit 2022 legjobb nagy telefonja díj.
[link] -
cinikis
tag
Itt én vagyok az egyetlen aki elégedett a S22Ultrával és nem recsegek hogy amint kidobják a 23Ultrát azonnal cserélnem kell?
???mi ez,valami "diktok" trend?
Vagy Iphonos fertőzés?
Mert ott divat 3 nappal a nyitás előtt sátorozni a bolt előtt mert új szín jön -
cinikis
tag
válasz geryboro #12495 üzenetére
Mikor kiraktam hogy ezt a tokot veszem,azonnal jött a savas eső :
"g.ronda-el csúfítom-gusztustalan-robosszus-stb",akkor próbáltam ezt a posztodat visszakeresni hogy miért is döntöttem a páncél mellett,persze akkor nem találtam.
Meg azt sem amit egy másik arc osztott hogy sima szilikonba épp hogy ejtette és leszakadt a kijelző.
Sokan nem értik hogy nem feltétlen kell autóval átmenni rajta hogy baja legyen,hisz ön-súlya akkora hogy ejtés is elég hogy offolja.
De már nem harcolok,hisz tudjuk hogy a gyártók az alkatrész ellátásba belekalkulálják azokat,akik nem szeretik védeni az ezközt és onnan is sok alkatrész kerül vissza a piacra😅😉 -
cinikis
tag
Srácok ma melóban olyat dobtam a telefonon hgy majdnem feltörte a rücskös követ.
"Megvan az az érzés mikor"
alig mered megnézni az üveget?
Na de a Supcase UB megvédte,tehát már megérte. -
cinikis
tag
Ajánlások alapján Whitestone Dome-ot vennék,esetleg ötletek hol a legolcsóbb?
-
-
cinikis
tag
válasz Joe_Muad_Dib #11443 üzenetére
-
cinikis
tag
Spen értelmét feszegették páran.
Na,dokumentum letölt/nagyít/Spen kitölt/ment/elkűld.
Egyszerűbb mintha letöltenéd,kinyomtatnád,kitöltenéd,szkennelnéd és kűldenéd. -
cinikis
tag
Jóféle üvegfólia lapul valakinél esetleg?
(jóárasítva) -
cinikis
tag
Azért lassan lopakodik fel az ár a szolgáltatónál.
Vodánál 13000ft.-al kerül többe mint 3 hónapja. -
cinikis
tag
Szia.
Ezt az "Exynos mizériát"szerintem dobd.
Működik,teszi a dolgát az meghogy van aki méregeti hogy a Pepsis,vagy Cocás üveg esik e le hamarabb 1 méterről...beteges szerintem.
Folyamatosan javítanak a frissítésekkel,de nekem eddig is működik minden.
Az egyetlen para az akku volt,de betanult rendesen és bírja,pedig én nyúzom.
Én.mivel írtam is feljebb törtem rendesen a csúcskategóriát,illetve áztattam is mindíg próbálom becsomagolni.
Most még Clearplex van rajta,de ha találok olyat ami nem fodros és tesztek bizonyítják hogy bírja ugyanúgy akkor cserélem.
Tokból próbálgattam többet,de mivel biztosra mennék,így a Supcase unicorn beetle pro-ra gondoltam,elvileg a héten érkezik.
Szóval ha nem zavar a nagyobb méret akkor hajrá. -
cinikis
tag
Két kérdésem van.
Első hogy a Samsunghoz kaptunk Youtube 4 hónap ajándék előfizut,tehát van-e külömbség a feltöltendő videó minőségében?
Tehát ha nincs miben tudom feltölteni és ha van akkor miben.Második kérdés hogy hol tartunk most üvegfólia tekintetében?
Lassan leválik a Clearplex és kellene valami ami már másnál bizonyított.(hagyjuk ki a faxméregetést hogy kell/nem kell,mert én tapasztalat alapján tudom hogy nekem kell!)
Tokból most rendeltem UB pro-t,tehát mondhatni nálam kell a védelem.
Előre is köszönöm szépen -
cinikis
tag
Ki milyen UAG tokban használja?
-
cinikis
tag
Lehet hogy eltűnt az üzeneteket jelző,oldalakon futó fényjelző?
Vagy bénázok? -
cinikis
tag
Kérdésem azokhoz akik UAG Phatfinder tokot használnak,hogy a vásárol tokhoz alap a képen látható pánt? [kép]
-
cinikis
tag
Használati tapasztalat valakinél?
[link] -
cinikis
tag
Ja így könnyebb.... [link]
-
cinikis
tag
Esetleg valaki nem tudja nekem jóárasítva?
UAG Monarch Kevlar for S22 Ultra [PH] - Expensive case but worth it! -
cinikis
tag
HAHÓ!
IMEI CHECK KINEK MIT MUTAT?
Nekem "8/128",pedig 12/256.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Külpolitika
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Villanyszerelés
- Anime filmek és sorozatok
- EA Sports WRC '23
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom Black, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Samsun Galaxy S22 5G 128GB Phantom White, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fehér, Garanciális
- Eladó garanciális SAMSUNG Galaxy S22 dobozában, tartozékaival, extra tokokkal - INGYEN futár!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest