- Android szakmai topik
- iOS alkalmazások
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
szkutyi
addikt
Hogy lehetne újra kalibralni a fény szenzort?
Túl erősre alltija az adaptiv szabályzó a fényerőt...hiába veszem.lejebb és nyomok rá hogy kész, nem tanulja meg....
Koszi -
szkutyi
addikt
Szerintetek érdemes egy factoryt reset csinálni?az elmúlt1 éve nem volt...nem kis munka lenne.xd
-
szkutyi
addikt
Hát nem estem hasra az uzemidotol...
-
szkutyi
addikt
Új Android.
Ha belépek egy alkalmazásba, és eltöltök ott legalább fél percet majd ha kezdokepernyőt nyitom meg akkor olyan mintha egy appként nyitná meg a kezdokepernyőt...megpróbálom lenvideozni, elég szarul néz ez most ki.xd
Itt is a video: 9es 10mp között van...
Kikockázva kék a telefon kijelző és ez tűnik el ahol leteszem az alkalmazást, és ez tűnik egy villanásnak...
[link][ Szerkesztve ]
-
-
szkutyi
addikt
Sziasztok.
Böngészőben ha videót nézek, van egy alap fatyolosság, nincs kontraszt, viszont ha bejön pl a töltést jelző ikon, akkor visszajön a normál, és megjön a kontraszt is...anno ugyan ez volt netflixnel is, de nem emlékszem.hog, javult meg:/
Képpel tudom illusztrálni.
Tudja valaki a megoldást?
Kö szi. -
szkutyi
addikt
Valakinek megjött már az új fw?
-
szkutyi
addikt
Otthoni hálózatra milyen appot tudnátok ajánlani ami ki tudja használni a nagy sebességet?van smb és upnp...koszi
-
szkutyi
addikt
Van valami infó 22ultrára mikor jön az új fw?
-
szkutyi
addikt
Van új ápdét!!!!!
-
szkutyi
addikt
Sziasztok.van már júniusi Google play update? Nekem nem találja meg...:/
-
szkutyi
addikt
Van frissités...juhuuuu...itt az újabb -15% SOT.xdd
-
szkutyi
addikt
Újra itthon vagyok(Magyarország)
Friss rendszerrel estére 10%ra esett, 60-40% mobilnet-wifi, és 5ora SOT.
nekem ez így már elfogadható azthiszem...nyilván jobb lenne 6-7 óra...de nyugi az s23 is le fog erre a szintre süllyedni, csupán kell egy új szeria -
szkutyi
addikt
-
szkutyi
addikt
válasz gyuri81 #16358 üzenetére
Dikk most nézem, rég letöröltem az appot, de max 96hzig megy fel a frissítés, le pedig 24re...olyan mintha beragadt volt a 96os beállítás.xd
Ezen is gondolkodtam hogy csak 96ra le..de nincs értelme, mert lehet még többet fogyasztanak az állandó 96 miatt...mivel adaptiven szarul működik....viszont a gyári adaptiv pedig jól működik....ergo lehet többet árt mint használ...xdd
[ Szerkesztve ]
-
szkutyi
addikt
Tudnátok linket,leírást adni a maxhz apphoz?köszi.
-
szkutyi
addikt
Van normális play rendszerfrissites!
-
szkutyi
addikt
Tudnátok adni tanácsot mivel hogyan lehetne végig nézni mi mennyit fogyasztott egy nap alatt?
Gondolok itt nem csak az appokra hanem mondjuk sim2-halozat keresés, Bluetooth készenlét és Bluetooth aktív, stbstbstb.
Köszi -
szkutyi
addikt
válasz TODI1111 #15693 üzenetére
Egy roaming és egy ide valósi kártya van benne(német..)
A fura az hogy a romingolt kartyaval kevesebbet fogyasztott minden app, most a német kártyát használom mobilnetre...
A youtube keveset fogyaszt, csak épp nem megy a live valamiért a német nettel...magyar sim-re kapcsolva a netet rögtön megy ...xd -
szkutyi
addikt
Up: ismét van play rendszerfrissites!!!!
-
szkutyi
addikt
Lényegesen kevesebb a CPU használat most..remélem jó lessz mostmár a frissítéssel az akku idő is.
Picit mintha vissza kapta volna a telefon a pörgősséget.... -
szkutyi
addikt
Fura nekem fordul rendesen a galleria
-
szkutyi
addikt
válasz kisdobos0111 #15605 üzenetére
Ha közben nem hallgatsz zenét meg semmi ami megy kikapcsolt kijelzővel , és térerő bősegben van a telefon, akkor igen
-
szkutyi
addikt
Van új Google Play-rendszerfrissites...
Egyébként durva hogy hozzá sem nyúlok a telefonhoz, de a proci pörög mintha hasznalnám... -
szkutyi
addikt
válasz gyuri81 #15546 üzenetére
Örülök neki tényleg őszintén hogy neked jó lett...az előbb messengeren videoztam épp, telefon forró, aztán akad minden is...most csináltam megint egy whipe chace törlést, és egy app repairt, aztán holnap meglátjuk élesben mit művel....
Én világ életemben azt osztottam hogy az iPhone= ifos....
De a következő az ezer% hogy egy 14pro max lessz vagy 15....
Egyenlőre azért nem cserélem le az ultrat mert zavarna a hatalmas bukta fel év alatt.... -
szkutyi
addikt
válasz vectras #15486 üzenetére
Igen neztem én is..csak az a fura hogy sokan pont az ellenkezőjét mutatja, hogy mennyivel jobb lett az akksi idő.
Ja azt el is felejtettem irni, tegnap pl videó nézés közben annyira fel.forrosodott, hogy bizonyos funkciókat már blokkolt is a telefon....[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom White, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fehér, Garanciális
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom Black, Újszerű Állapotú, Karcmentes, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó garanciális SAMSUNG Galaxy S22 dobozában, tartozékaival, extra tokokkal - INGYEN futár!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest