-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arvist
tag
Otthon van esetleg valaki Good Lock-ban ?
Van lehetőség állítani a lezárt kijelzőnél felül felugró üzenetablak méretét ? Nekem az nagyon kicsi, alig látom, ha nincs a kezemben a telefon (pl. autóban).
-
Arvist
tag
Békés, boldog ünnepeket kívánok minden kedves Fórumtársnak 🌲 !
-
Arvist
tag
Ultra-n érezhetően jobb lett az üzemidő, Plus-ra még nem raktam fel, remélem ott is pozitív fejlemény lesz.
-
Arvist
tag
Kis segítséget szeretnék kérni értesítések megjelenítése kapcsán.
Samsung előtt Huawei-en ha jött egy üzenet (pl. Whatsapp), akkor az megjelent a zárképernyőn. Ilyenkor ha elhúztam jobbra, akkor a zárképernyőről eltűnt, de ha feloldottam a telefont, akkor az app ikon sarkában jelezte, hogy olvasatlan üzenet van (és a mennyiséget is). Magyarul, ha nem akartam elolvasni azonnal, de zavart a zárképernyőn, akkor tudtam ignorálni, de mégis jelzett a készülék, hogy van olvasatlan.
S22 telefonokon nem tudom ezt megoldani. Ha a zárképernyőn elhúzom jobbra, akkor eltűnik onnan, de az app ikonja sem jelzi, hogy van olvasatlan üzenet.
Van erre megoldás, és egyszerűen csak én vagyok a béna, hogy nem találtam meg a beállításokban ?
-
Arvist
tag
válasz bbsofficial #12411 üzenetére
Ha a Whatsapp-ban csinálom a videót, akkor is simán elküldi. Csak a tárolt Ultras videók nem tetszenek neki..
-
Arvist
tag
-
Arvist
tag
Használ valaki Whatsapp-ot ?
Ultrával készített videót nem tudok elküldeni vele. Bármilyen más készülékkel készített videó simán átmegy, ami tárolva van az Ultrán.
Meg tudná esetleg nézni valaki, hogy Nála megy-e ?
Köszi előre is. -
Arvist
tag
Reggelre eltűnt a szolgáltató neve az állapotsávról.
Tudja esetleg valaki, hogy hol lehet a menüben ezt ki/bekapcsolni ?
Most látom, hogy bekapcsolt Wifi hangnál azt sem írja ki.
[ Szerkesztve ]
-
Arvist
tag
Szomorú döntés volt, de visszaköltözöm Mate 20-ra.
Egyetlen cég sem engedheti meg magának, hogy ne érjék el telefonon az ügyfelei.
Igaz, hogy 4 éves már a Mate 20, de 6 óra képernyőidőt simán tud a mai napig, és nem utolsósorban bármikor el lehet érni.
Az Ultra a feleségemé lesz, neki nem létfontosságú az elérhetőség. -
Arvist
tag
válasz Attila9711 #11570 üzenetére
Nincs fix útvonal, munka miatt minden országrészbe megyek. Mindenhol ez van sajnos.
Egyébként Telekom.
Másik telefonnal semmi gond, ugyanúgy Telekom. -
Arvist
tag
Aki igazán sokat autózik (és nem csak városban), annak szintén annyire hulladék a sikeres hívásfogadási aránya mint nekem ?
10-ből 5 hívás csak sms formájában jut el hozzám. -
Arvist
tag
Valószínűleg elkerüli valami a figyelmem, vagy csak szimplán béna vagyok, de nem tudok olyan rutint beállítani, aminek az az eredménye, hogy kikapcsolja a Wifi Hangot.
Tudna valaki segíteni, vagy megerősíteni, hogy tényleg nem lehet ? -
Arvist
tag
Azt tudja esetleg valaki, hogy az S22+ fejmagasságban mért SAR EU értéke miért fele akkora mint az S22-nek és az Ultrának ?
Ez térerőben is megnyilvánul ugyan, és gyengébb lesz, illetve összefügg egyáltalán ?[ Szerkesztve ]
-
Arvist
tag
válasz Dreadloord #11415 üzenetére
Én is próbáltam S22+-t, semmit nem enged már.
Úgy néz ki, lesz kínálat hirdetésekben 😁
[ Szerkesztve ]
-
Arvist
tag
Valakinek van zöld Ultrája ? Szép ?
-
Arvist
tag
Úgy tűnik, a családban lesz még egy S22 készülék.
Mivel az S pen nem fontos, így a 22+ a kiszemelt.Van valami lényeges különbség 22 Ultra és 22+ között, ami miatt esetleg rosszabb választás lenne a 22+ ? Pl. 8 vs 12 GB mennyire lehet fontos a napi életben ?
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
Arvist
tag
Kellene Ultra mellé valami egyszerűbb, olcsóbb "munkatelefon", amit nem félt annyira az ember. A52s 5G jó választás lenne ?
-
Arvist
tag
válasz Remiel #10872 üzenetére
Egyelőre nem adom fel, próbálok valami rendszert találni a hibában.
7 év teljesen problémamentes Huawei év után kicsit furcsa ilyennel foglalkozni, kicsit meg is bántam a váltást.
A katasztrofális térerőn (és a jelen hibán) kívül nem tudok egyébként rosszat mondani az Ultrára. -
-
Arvist
tag
Üdv,
Bejövő hívásnál megpróbálom felvenni, azonnal lefagy a kijelző, és pár másodperc múlva újraindul a telefon. Rendszeres.
Sim kártya szinte új (Telekom). Wifi hang kikapcsolva. 13 érkezésekor legyalulva, teljesen újra lett telepítve. Azóta is csinálja.
Esetleg ötlet valakinek ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom Black, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA 5G (Dual-SIM) FEHÉR - 12gb / 512 GB GARANCIÁLIS
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom White, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fehér, Garanciális
- Samsun Galaxy S22 5G 128GB Phantom White, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fehér, Garanciális
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom Black, Újszerű Állapotú, Karcmentes, Fekete, Garanciális
- S22 ULTRA 256GB új,kicserélt,gyári garival,töltővel,tokokkal,KARÁCSONYRA,ha kell viszem...olvasd el!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8GB/128GB 6 HÓNAP garanciával!!
- S22 ultra elado vagy csere
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 12GB/256GB, Kártyafüggetlen, Dual Sim / Gari
- AKCIÓ!!!Samsung Galaxy S22+, a nagyobbik, 8/256 GB, garancia 2025.09.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest