- iOS alkalmazások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
nggabi
félisten
válasz zoli8814 #12106 üzenetére
nekem 1 hét után 1 pici porszemnyi bubi van a szélén, de kb nagyítóval se látszik. ha veszel 4e a rúfúszban, és mindegy itt mit mondanak NE HAJSZÁRÍTÓZD a 300e+ ftos telefonodat még véletlenül se!!!! clean-nel lemosod, széles cellux párszor ráragaszt és felszed, utána mehet rá a fólia.
"szenyor dzsíííí"
-
ShadowLac
addikt
válasz zoli8814 #12020 üzenetére
Egyik kicsit bőrös hatású kb mint a mediamarkt os. A másik valami sima felületű. Olcsóbb is mint a mediamarkt.
Valamikor a lányomnak rakattunk ott fel. Nincs több infóm. Én üvegparti vagyok!! Whitestone glass!!Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
petymeg
addikt
válasz zoli8814 #12008 üzenetére
Emagon 4500 ft 2 db van benne és pofon egyszerű felrakni, a széleken kell kicsit trükközni. 2 nap alatt ott van nálad. Minősége kifogástalan.
[link]Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
TomPack
őstag
válasz zoli8814 #11672 üzenetére
Én kétbalkezes vagyok, ha fólia felrakásról van szó! Régebben párszor próbálkoztam vele, de mindig elszúrtam és az lett a vége hogy mobilboltban rakattam fel!
De ezt nem akarták feltenni nekem a Speedshop-ban, pedig ott van ilyen szolgáltatás az ott vásárolt fóliát felteszik, nem is olcsón! Azt mondták nekem, hogy ezt nem vállalják, nem lesz jó!
Nem is értettem a dolgot, mert nekiálltam és 2 perc alatt felraktam hibátlanul.
Használom tokkal, tok nélkül, már lassan két hónapja és tökéletes, nem jött fel a széle.ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
petymeg
addikt
válasz zoli8814 #11623 üzenetére
Ezek szerint nem látod a fotón.
Nem feltűnő, kikapcsolva lehet látni ha direkt azt keresem.
Én több ok miatt nem rakatok rá: nincs olyan védőüveg vagy fólia ami az eredeti üveg használati értékét adná, meg amennyit korábban költöttem üvegekre, fóliákra annyival drágábban nem tudtam eladni használtan.[ Szerkesztve ]
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
axlfsi
veterán
válasz zoli8814 #11623 üzenetére
... szerintem tele lesz mikrokarcokkal, ez nem kérdés. Csak idő kérdése. Ha és amennyiben az téged nem zavar, talán ne tegyél rá semmit (engem zavarna, de az én vagyok). Viszont "megütötte a fülemet", hogy betört a whitestone ... gondolom nem véletlenül, azaz, megvan a kockázata, hogy legközelebb is betörne (mert miért is ne?), de ugyebár, ha az nem lesz már rajta, az telefon kijelző fog
Btw én fóliát használok, abból is a Spigen Neoflex Optical Film-et ... szerintem brutál profi cucc, észre sem venni (nem tapag az ujjad vagy a ceruza), és ha egyszer esetleg eladnám a telefont, maklátlanként hirdethetem, mert az is!
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
jimmedly
senior tag
válasz zoli8814 #11536 üzenetére
Cx file explorer. Nem automata, de kezeli a hálózati meghajtókat. Én szeretem.
Más. Mi bánat fut a háttérben ami így harapja ezt a nem kicsi akkut?? Gyakorlatilag majdnem úgy merül a telefon a zsebemben mint amikor használom és megy a kijelző. Baromira bosszant!
[ Szerkesztve ]
-
Taci
addikt
válasz zoli8814 #11414 üzenetére
Annyit tudok, hogy OTA-n keresztül kisebb csomagot tölt le (csak a frissítéshez szükséges fájlokat), a Smart Switch viszont a teljes image-et leszedi.
Végeredményben úgy gondolom, ugyanaz fog történni: frissülni fog a rendszer, csak amíg az OTA-módszer csak a szükséges fájlokat húzza le ehhez, addig a Smart Switch minden más fájlt is (teljes lemezképet), majd abból használja fel a frissítéshez szükséges fájlokat.
De ez csak saját eszmefuttatás, nem ismerem pontosan a módszert mögöttük. Viszont ennek van értelme szerintem.
Szóval van van kedved/időd megvárni, amíg (feleslegesen) letölti a teljes lemezképet, akkor hasznád Smart Switchen keresztül. Illetve persze akkor is, ha OTA-n nem jelenik meg a frissítés. De ha meg érkezik OTA-n keresztül is (pontosabban OTA - over the air - levegőn keresztül ), akkor szerintem kár a másik módszerrel vesződni. -
senior tag
válasz zoli8814 #11247 üzenetére
ha belekezdenek egy eleg osszetett listat tudnek irni neked, hogy milyen nagyobb teljesitmenyigenyes jatek( itt nem a kendi krass, madzsong es tarsairol van szo) nem tetszik a telefonnak.
ha igy allunk hozza, akkor fenykepezo gep fenykepezeshez,
gps navigaciohoz, hordozhato dvd lejatszo filmezeshez, stb...2022-t irunk, mar esport is van mobil platformon.
es az exynosos telefon hiaba flagship, nagyon hatul kullog a dologban.Θ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
-
-
-
HaliGab23
senior tag
válasz zoli8814 #10453 üzenetére
Nem csak úgy érezni, hanem kevesebb is sajnos... az 1 óra igaz kb.
Nem sikerült elsőre valami jól ez a verzió...
Tegnap reggel vettem le töltőről, tegnap délután 17hkor indultam Bp-re Paksról, biztonság kedvéért rátöltöttem (volt kb. 1 óra navi is az úton, majd 15 percnyi videó 50Cent koncerten) és milyen jól tettem, nem bírta volna ki éjfélig, mikoris hazaértem...Szerk: lehet a puccsító táncoslányok szívták le az akksit.. vagy nem tudom..
[ Szerkesztve ]
Kezdetek... 1996... Nokia 1610...
-
őstag
válasz zoli8814 #9301 üzenetére
Én nem engedném el. Hiába Victus+, ugyan úgy fog karcolódni a zsebben. Én 3000 Ft-ert vettem a gyári s22 ultra fóliát, 2 db volt a csomagban, könnyen felhelyezető és tökéletesen illeszkedik/teljesen észrevehetetlen a kijelzőn. Ennyit bőven megér szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
petymeg
addikt
válasz zoli8814 #9304 üzenetére
Csomó fóliát meg üveget kipróbáltam a korábbi telefonjaimon. Volt olyan, még egy fémtestű HTC HD telefonnal, hogy az egészet bevontam méretre vágott "ütésálló" fóliával (került vagy 15 ezerbe 12 éve), 1-2 hónap alatt lehámlott.
A MediMarktos fólia 7000 ft-ért kb 1 napig volt a Note-omon, mert nem csúszott rajta rendesen a pen, meg felnyomta a szélét a tok. Az UV-ra kötő folyadékos üveg megint a pennel nem volt jóban (pontatlan lett tőle), feltenni sem egyszerű, meg pár hét alatt felvált a széle, telement alatta porral, lehetett cserélni. Vettem aztán Spigen tokot+hozzá való szélén körbe öntapadós Spigen üveget, az alá is bement a por. Üveg nélkül 3 év alatt 2-3 alig látható mikrokarc lett a Gorilla glasson, igaz nem tettem kulcscsomót, aprópénzt meg kvarchomokot a zsebembe a telefon mellé. Meg nem is dobáltam, kocsival se mentem át rajta. Most vették meg csodálkozott rajta a vevő, hogy lehet ilyen jó állapotú egy majd' 4 éves telefon. Ennél az ujjlenyomat érzékelővel így is elégedetlen vagyok, el se tudom képzelni mennyire rontaná egy üveglap vagy egy fólia. Vettem rá egy ilyen gyári tokot azért, hogy jobb legyen a fogása: [link] a Note9-nél is bevált az ehhez hasonló.Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
nagyúr
válasz zoli8814 #9301 üzenetére
A most 3 éves Note 10+ telefonomon még a gyári fólia van rajta, ha nagyon megnézem közelről, talán pici 2-3 karc van rajta. Aki vigyáz a cuccaira, szerintem fölösleges, de még inkább a Victus+ üveg, ami szinte karcolhatatlan. (aki üti vágja a telefonját, azt semmi sem tudja megvédeni)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó garanciális SAMSUNG Galaxy S22 dobozában, tartozékaival, extra tokokkal - INGYEN futár!
- Samsun Galaxy S22 5G 128GB Phantom White, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fehér, Garanciális
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest