- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacis
nagyúr
válasz
gyvince #4937 üzenetére
Mikor rendelés előtt áltam én is olvasgattam a Oneplus 8 pro topikot és gondolkodtam hogy kipróbálok egy nem Samung telefont is egyszer. Aztán mikor láttam amit Te is említesz hogy 120Hz-nél melegedés és merülés volt emlegetve akkor mérlegeltem hogy bizots kell nekem váltanom...
A one UI szerintem a legszebb droid felület jelenleg. A Samung böngészőt imádom. A Samsung pass-ban minden jelszavam megvan amiket az évek alatt összeszedtem.. Számomra totál nem érte volna meg váltani gyártót. Bevallom így utólag be is kell látni hogy jól döntöttem, mert számomra az S20+ ugyanúgy bevált mint az elődje. -
Rinocerosz
őstag
válasz
gyvince #4937 üzenetére
Szerintem iPhone 12Pro-t ne vegyél. Drága és sajnos kisebb az akkumulátora mint a 11Pro-nak. Szerintem a 12Pro Max a legjobb vétel csak gondolom ott azért a hatalmas felár nem túl baráti. Persze ott is ahogy nézegettem a teszteket a 12Pro és a 12Pro Max között kamerában is nagy a különbség.
Nekem tegnap ennyit hozott az s20 (8% maradt még benne): [kép]
Persze azt is nézd, hogy sokat néztem a YouTube-t. Az s20+nak valamivel csak jobb az üzemideje, de szerintem valahol 4-5 óra között lehet reális. -
krazo
csendes tag
válasz
gyvince #4930 üzenetére
Leírom én is a tapasztalataimat.
Céges telefonnak kaptam egy sima S20-at. Előtte Huawei P20 Pro-t használtam, reggel lehúztam a töltőről és este amikor rádugtam, minimum 40%-még volt benne. A Waze-t, Spotify-t akár órákig használhattam, meg se kottyant neki.- Az S20-nál szinte minden nap töltőért kellett nyúlnom napközben, kijelző időtől függetlenül. A Waze-t nem is használtam autós töltő nélkül.
- Melegedett, fényképezőt emiatt le is tiltotta (nyáron).
- Ujjlenyomat olvasó igen ritkán azonosított, ügyeskedni kellett az ujjlenyomat regisztrálásánál, de úgy sem volt tuti.
- A térerő átlagosan: Telenor nagyon gyenge, Telekom közepes, nem nagyon láttam rajta full térerőt. Előfordult, hogy a hívások szakadoztak.
- Lehet, hogy vak vagyok, de én nem láttam 120 Hz-nél semmit különbséget, amitől itt sokan annyira odavannak
Jöttek a javítások, de sokat nem javult ezért beszereztem egy használt Huawei Mate 20 Pro-t.
Azzal nem igazán voltak problémáim, leszámítva, hogy az értesítési sávon nem látszottak az értesítések, amit a jóval szélesebb notch okozott.A S20 fiókba került, amíg nem írták itt, hogy a 2.5UI frissítéssel sokkal jobb lett. Visszaköltöztem rá, megbántam. Szerintem nem javult annyit, hogy megüsse egy csúcskategóriás készülék szintjét. A VOLTE hívásokat ki kellett kapcsolnom mert mindenkinek 'robot hangja' volt ha egyáltalán hallottam mit mond (terület függetlenül).
Most újra a Mate 20 Pro-t használom (VOLTE bekapcsolva) és nincs gondom. Nem kell letiltanom semmit, nem kell félgőzre állítanom, hogy elmondhassam, hogy majdnem jó az akkuidő. Mert itt alapból jó az akkuidő. A Chrome sem fagyogat.
Most már hátha nem az első szériás javítókészlet van a szervízekben és van tapasztalatuk is. Beküldöm hozzájuk egy féloldalas hibalistával, remélem nem úgy kapom vissza, hogy szoftvert frissítettek és ez a telefon ilyen
fos.... -
Rinocerosz
őstag
válasz
gyvince #4924 üzenetére
Attól is függ, hogy mennyi a keret telefonra.
A samsung felülete sok érdekességet tartalmaz. Szóval ha érdekelnek a mobilos dolgok akkor nyerúlő lehet. Alapvetően mindenben magas színvonalat képvisel a Samsung. Gondolok itt a fényképezésre, videózásra, hangzásra, kijelzőre, szoftveres támogatás, egyedi Samsung megoldások, sok kiegészítő.
Viszont az üzemidőnél sajnos nem a legvaskosabb... kérdés, hogy ez mennyire font. Az is lehet, hogy javítanak rajt, de nekem s20-on 4-5 óra kijelző idő van.Viszont ha inkább egy stabil készüléket keresel magad mellé akkor lehet az iPhone a neked való. Remek üzemidő és készenléti fogyasztás, bika hardver, talán a mobil piac legjobb fotó/videós képeségeivel rendelkezik, ios 5 év főverzió, apple alkalmazások között nagyon jó az öszhang...stb.
Viszont drága és az ios sokszor megmondja, hogy neked mi a jó. -
NavySeal
senior tag
válasz
gyvince #4915 üzenetére
Én is 4G-n használom Bp-től 30km lévő kisvárosban. 5G még nincs és szerintem jó ideig nem is lesz
Még 1 fontos dolog: 1 sim-el használom!!
Pixel 2-ről váltottam, ez az első Samsung felső kategóriás telefonom. Nekem teljesen megfelel, ahogy írtam mindenben panaszom sincs rá.
Biztosan - mint minden elektronikai cikk esetén - vannak akik sajnos rossz példányt fogtak ki, de erre van a gari, meg a visszaküldési lehetőség. -
Hauzer
tag
válasz
gyvince #4902 üzenetére
Én nem vagyok, nagy guru. Csak használom, amit nyújt. De,hogy a szuper lassítós videóval még egy értékelhetőt se tudtam felvenni az gáz..pedig imádja a gyerek,és én is szeretem vissza nézni, de ez itt kaka. Merül mint a fél bolond, a töltés bár szuper gyors, de a két éves matenél jóval lassabb. Samsung okoska tvm és soundbarom van. A tvt látja, de teljesen random módom tudom ki tükrözni..vmikor abszolút nem,vmikor elsőre. A hangra csatlakozik,de csak kézzel,auton nem tud. A 120hzet nem használom, a fent említett merülés miatt. Van 5 g igen..pár kerületben Bp en..A kijelző szép, de ennyi. Ja és szép hangja van,és hangos is.Nincs üzenet led se..persze van edge,de az csak abban a pillanatban villan..ergo értelmetlen.
-
Hauzer
tag
válasz
gyvince #4899 üzenetére
Ennyi pénzt nem ér meg...az a szerencsém,hogy én pénzt nem adtam érte, de így is dühit jó néhány dolog. A képei,videója sem kiugró. Persze van 8k,de az kb felesleges. Két évente cseréltem eddig a telókat,de idén ez nem kellett volna. De ha adják..ugye. Maradtam volna a mate pro-k nál...de az a kurva Google ..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- Windows Insider Program
- Milyen notebookot vegyek?
- Yettel topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged