-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pietrrr #35557 üzenetére
Ilyen turkálásra gondoltam én is, de nem találtam rá megoldást. Annyira nem vágom az androidot. Eddig tesztüzemben megy a felső mikrofon befogós módszer, remélem megoldja. :) Bár elég bután kell fognom a telefont hozzá. :D
Szösz nincs, de mivel újonnan is produkálta ezt, szerintem itt nem is fizikai dugulás lesz.
-
-
jano_77
nagyúr
válasz
pietrrr #35446 üzenetére
Hááát a jack hiány az engem is nagyon bosszant, de ahogy nézem az újabb telókról már lassan mindenhonnan eltűnőben van....sajnos.
Van USB-C - Jack átalakító, ami megbízható és jól továbbítja a hangot?gabe_: a Honor 90 néztem én is, de mivel nagyon megszerettem a Samut és az ökoszisztémáját - van egy Samu okosórám, ezért maradnék ennél a márkánál.
Engem a vezeték nélküli töltés hiánya annyira nem hatna meg, mert kb 1x használtam anno, mikor megvettem kipróbálni, de gyakorlatilag mindig este tőltöttem a telót és vezetékesen. Mondjuk az okosórát azt azért töltöttem róla párszor, ahhoz mondjuk lehet hiányozna. -
gabe_
őstag
válasz
pietrrr #35439 üzenetére
Sziasztok
Én Honor 90-re (12/512Gb) cseréltem az S10+ -omat amikor sajnos berepedt a kijelzője. Ha ez anno nem történik meg, akkor még mindig a samut használnám.
Ami hiányzik, az a vezetéknélküli töltés, cserébe akksiban sokkal többet bír. A kijelzője ugyanolyan szép, képek és videók tekintetében majdnem van olyan jó mint az s10+.
Eladni nincs szivem, fényképezni, videózni még néha előszedem. -
sutiand
tag
válasz
pietrrr #35439 üzenetére
Az ível kijelző nekem is hiányozna ha váltanék. A Redmi Note 13 Pro + telefon lekerekített kijelzővel 2024 januártól már itthon is kapható lesz.
-
dkovizoli
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged