- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 11 - népalma
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
nkmedve
őstag
válasz
szukjozsef #34994 üzenetére
Nekem is hasonló gondom volt az S10e-vel. Engem néha nem hallottak egyáltalán, miközben én mást hallottam normálisan. Sajnos megoldást nem találtam, nem is tudom, hogy hardveres vagy szoftveres gond volt. Végül többek között ez is vezetett a telefon lecseréléséhez, az S10e pedig megmaradt olyan feladatokra ahova nem kell mikrofon.
-
sgeza
veterán
válasz
szukjozsef #34067 üzenetére
Dehogy jön elő, ha legalább törlöd az adatait, vagy akár le is tiltod. Nincs mi tudja, illetve jelezze, hogy nem jó a fiókod.
Vagy ha más értesít, akkor nézd meg, hogy mi!
Nézd meg még a fiókbeállításoknál, hogy ott van-e még beállítva Microsoft fiók. Az lehet, hogy ott marad. Akkor azt is távolítsd el! -
csorbajeno
veterán
válasz
szukjozsef #34065 üzenetére
Az Alkalmazások között próbáltad már tiltani, törölni, kikapcsolni a Onedrive-ot?
-
sgeza
veterán
válasz
szukjozsef #33562 üzenetére
Még a maps.me is alkalmas offline navigációra.
A Google maps offline térképei nagyon sok helyet foglalnak. Amennyire emlékszem. -
válasz
Vagy használd az ingyenes Here WeGo alkalmazást, letölthető offline térképekkel.
-
szemesi69
addikt
válasz
Letöltöd az ország térképét ahová utazol, akkor megy mobilnet nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Futás, futópályák
- Delta Force (2024)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Kuponkunyeráló
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged