-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamsauvage
aktív tag
vettem ocsemnek egy p30 pro-t szulinapjara, gyerekek az a kamera brutal de tenyleg
-
adamsauvage
aktív tag
ha a fokepernyon berakok valamit Hide Appsba az hova kerul?
-
adamsauvage
aktív tag
a kereten levo mikrokarcokat hogy kerulod ki?
-
adamsauvage
aktív tag
válasz
S e t h #4955 üzenetére
elsosorban nem a hangerore gondoltam most hanem peldaul a levego elzarasara ami a zsir termelest befolyasolja ami pedig kihatassal van hallasra, de mondhatnam a dobhartya terheltseget az agybadugos fules altal keltett vakum miatt, ami pedig ha megserul akkor szinten hallaskarosodas az eredmenye.
:) -
adamsauvage
aktív tag
beallitva a buds eq-t dynamicra es a dolby-t musichoz autorol nagyon nagyon szepen szol a buds szakmai szemmel nezve, edzeshez meg nem probaltam, elje tul a zsak pufolest es akkor tokeletes lesz a futas tesztet masra bizom
-
adamsauvage
aktív tag
mas is eszrevette hogy a bal oldali buds jobban merul mint a jobb oldali, bal 75 jobb 90%
-
adamsauvage
aktív tag
válasz
wong kok wah #4702 üzenetére
nem kaptál róla számlát?
-
adamsauvage
aktív tag
snapisoknak tmobiltol amcsiban jott ma reggel 560 megas frissites tehat valami keszul errefele is
-
adamsauvage
aktív tag
nem vagyok admin de legyszi fejezzetek be, mindenki azt csinal a budsal amit akar, eladja megtartja tokmindegy, ne ocsaroljatok egymast a semmiert.
Velemenyt formalni szabad de szidni nem kell a masikat sem a termeket, nem tetszik akkor eladod es nem hasznalod ha meg tetszik akkor orulsz mint majom a farkanak, -
adamsauvage
aktív tag
válasz
rayoliviero #3995 üzenetére
Ha helyesen rakod fel akkor nem lotyog a telefonon, ergo a por sem tud ala bemenni, amennyi megis bejut mert ugye nem hermetikusan van lezarva azt meg le kell nyelni, amugy a hatulja is gorilla glass es nem is a szarabbik fajtabol a sima porban levo kvarcok es egyeb asvanyi anyagok meg nem olyan erosek hogy kart tegyenek benne mert nem eleg erosek hogy minimalis szinten belenyomodjanak az uveg feluletebe,
-
adamsauvage
aktív tag
válasz
rayoliviero #3993 üzenetére
bemegy ala a por es karcol is?
Mi?
???? -
adamsauvage
aktív tag
Turelmetlen akkor vagyok mikor a baratnom b@szik elallni a kocsijaval a garazs elol en meg nem tudok kitolatni a sajatommal,
a szoftvert viszont azert raktam fel mert javit olyan hibakat amik turelmetlenne tesznek 😉😉
es ha van lehetosegem megelozni draga szeretett telekomunkat akkor miert ne? nem nagy utanajaras es legalabb bekapcsoltam a regi gepemet 😂😂 -
adamsauvage
aktív tag
delutan felszenvedtem odinnal a frissitest tartalmazo romot, a felszenvedtem a gepre vonatkozik 2010es a gep windows 10el, viszont csak ez maradt macbook pro elotti korszakbol, viszont az uj rom valami beszaras, keszenleti ido kiraly, fogyasztas mar normalis es tenyleg smoothabb lett a telefon, nyomtam egy factoryt biztos ami biztos es most jelen pillanatban emelem kalapom a samsung mernokok elott
-
adamsauvage
aktív tag
válasz
ForRedGlory #3949 üzenetére
meg en is
-
adamsauvage
aktív tag
Mobilos PH alkalmazasban hogy illesztek be kepet? (ha lehetseges telefonrol direktbe)
-
adamsauvage
aktív tag
válasz
bulikavagyok #3760 üzenetére
antutu benchmark
-
adamsauvage
aktív tag
nevetseges lassan az egesz fules mizeria, adok valamit ingyen ajandekba de varjal ra eddig 20 napot
...... -
adamsauvage
aktív tag
most olvasom xda-n hogy leszedtek a szerverekrol a frissitest mert elbasztak a wireless powershare-t
varhatjuk nyugodtan
...... -
adamsauvage
aktív tag
válasz
rayoliviero #3661 üzenetére
gyari clear view tokot ajanlom
-
adamsauvage
aktív tag
frissiteshez nincs update.zip valahol?
-
adamsauvage
aktív tag
válasz
ateszapa748 #3553 üzenetére
Cserelek sgs 10+-t xs maxra 😁😁😁😁
-
adamsauvage
aktív tag
kozerdeku, felhivtam a telekomot a frissitessel kapcsolatban, szegeny szerencsetlennek fogalma nem volt rola annyit hozza tett hogy a gyarto a hibas es nala kell reklamalni, oke felhivtam a samsungot ott kiderult hogy ok egyatalan nem hibasak a telekom a hibas es teszem hozza ilyen arrogans es cinikus faszkalappal meg nem beszeltem eletemben mintba samsung ugyfelszolgalatos csavoval, fel volt haborodva hogy engem dehogy er hatrany semmilyen szempontbol senkihez es semmihez kepest es varjak amig meg nem kapom vagy vegyek fuggetlen telefont ha ennyire kukacoskodom.
-
adamsauvage
aktív tag
Akinek jott frissites, tenyleg jobb lett a telefon mindent egybe vetve?
xda-n istenitik a frissitest hogy a deep sleep issue megszunt, smoothabb a telefon, akksi ido is nott bar az szubjektiv tovabbra is -
adamsauvage
aktív tag
válasz
Greg Vinous #3470 üzenetére
az elso kepen nagyon nagynak tunik a kava, eloben is ilyen hatast kelt?
-
adamsauvage
aktív tag
ha odinnal felteszek egy unlocked fw-t akkor ezentul gyorsabban kapom meg a frissiteseket?
telekomos a kicsike es a frissites meg mindig nem jott -
adamsauvage
aktív tag
Van valaki aki macbookal hasznalna az oding vagy a samfirm-t?
-
adamsauvage
aktív tag
válasz
bulikavagyok #3336 üzenetére
egyelore meg nincs de koszonom
-
adamsauvage
aktív tag
Barmilyen jellegu frissitestol lehet tudni valamit?
-
adamsauvage
aktív tag
Reset settings
Reset network settings
reset accessibility settings
FACTORY NEM KELLSettings-About Phone es legalul a reset ful alatt, alkalmazasok es szemelyes dolgok nem vesznek el, par dolgot kell beallitani majd csak utana, nekem volt peldaul a dark mode, csengohang, billentyuzet beallitasok
-
adamsauvage
aktív tag
Akinek megjott a buds es hasznalja vagy hasznalta is, par szot a telefonalasrol tudna mondani? Masik fel mennyire hall, minoseg stb
-
adamsauvage
aktív tag
válasz
Mamuth2004 #2710 üzenetére
Van, azért írtunk
-
adamsauvage
aktív tag
válasz
Mamuth2004 #2701 üzenetére
az összes reklámban amit akármelyik gyártó közöl oda van írva az akksis részhez, hogy Depend on your usage, ezzel szerintem is le lehet zárni a témát. 1 óra alatt is ki lehet meríteni bármilyen telefont márkától függetlenül meg 2 nap alatt is.A samsung nem ígért semmit, ahogy más sem, pontosan ezért.
-
adamsauvage
aktív tag
Kevés használat alatt azt értem, hogy nem energiaigényes alkalmazásokat használsz, cikket olvasol, redditet olvasod dark mode-ban böngészel szintén dark moda-ban, effektive kevés használat és magas SoT
az üzemidő és a SoT nem egymás ellensége, egyszerre is tud növekedni a kettő
-
adamsauvage
aktív tag
válasz
Mamuth2004 #2692 üzenetére
ezen kár összeveszni, szubjektív hogy ki hogy használja és nap nap között is van különbség, van amikor egésznap nyomkodom akkor oké a 3-4 óra mert az nettó időben a telefon előtt rengeteg.
Kevés használat mellett 5-6 óra bőven elég. mindegy mennyibe kerül a telefon.De akinél ez az elsődleges annak ott a 18000 miliamperes telefon azt hiszem energizer, vagy iphone battery case-el stb stb stb
-
adamsauvage
aktív tag
válasz
Ateszpapa #2572 üzenetére
en szemelyszerint hozzacsatoltam a pdf szamlat amit a telekom kiallitott, aztan majd kiderul, azt sem ertem egyebkent hogy miert nem mehet ez egyszerubben, peldaul biztos vagyok benne hogy imei szam alapjan tisztaban vannak azzal hogy melyik telefon lett elorendelve es ha arrol a telefonrol adjak le az igenylest a members appon keresztul akkor nem is ertem hogy minek ellenorizgetni, tengerentulon a dobozban adjak, dehat az orszag imazs a tobbit inkabb le sem irom
-
adamsauvage
aktív tag
Valaki tudna nekem segiteni abban, hogy hol tudok venni olyan tokot ami nem takarja el a telefont annyira?
Experience store kilove -
adamsauvage
aktív tag
válasz
ForRedGlory #1232 üzenetére
Neki biztos nem kellett igényelnie a fülest a members appban
mi meg várhatunk az elbírálásra -
adamsauvage
aktív tag
egyeduli kicsit hianyossagom az amikor felemelem a telefont akarhonnan, akkor nem villan fel egybol a kepernyo nagy a kesleltetes ezen javithatnanak
-
adamsauvage
aktív tag
steady cam valami eszméletlen jó, éjszakai képek remekek, akksi eddig nagyon jó, mégvalami nagyon vékony tokot kéne rá szerezni hogy ne nagyon takarja el ezt a szép telefont de azért valamit védjen is ja és füles igényelve
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- E-roller topik
- One mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Béta iOS-t használók topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mobilhasználat külföldön
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged