Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12T - egytucat
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
- Mobil flották
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
HorviGabi
aktív tag
válasz
ForRedGlory #3776 üzenetére
Szerintem ne idegeskedj ezen, teljesen felesleges. Én is beregeltem az első nap, a köszönjük e-mailen meg a regisztrációs kódon kívűl semmi. Én is telekomnál vettem, úgy látom minket szívatnak csak. Nem baj, a lényeg hogy az megkapja aki alig várja hogy eladhassa, én aki meg használni szeretném várhatok a végtelenségig...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung komolyan átgondolta a jubileumi szériát, a három készülék, amelyek között egy kompaktnak nevezhető is akad, tényleg minden olyan funkcióval rendelkezik, ami ebben az árkategóriában elvárható.
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/256GB, Normál, Káryafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- CJ Jung könyvek egyben eladóak
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest