Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
thamasz
senior tag
válasz
PeteePeti #1285 üzenetére
Nekem ez van, még S8 mellé vettem, igaz nem 15W de ne feledd, hogy már a 10W is erezhetően jobban melegíti a vezeték nélküli töltés közben. Ezt sem mondanám már lassúnak.
-
válasz
PeteePeti #179 üzenetére
Az voltam én is szóval igen rossz véleménnyel, de mivel ez egy fórum én is elolvasom mások véleményét és nem tőrnék pálcát felettük.
Vannak itt szakállas avatarral olyanok akik lehet még nálam is fiatalabbak, pedig én sem vagyok még 35, csak jövőre. (Nagyon örülnék ha még házit kellene írnom du-n)Jah és mate 10 pro-ja van nem 20. Azon kívül egy p20 és egy honor 10. Azokról tudok nyilatkozni. 😀
Jah meg a feleségemnek egy p10-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung komolyan átgondolta a jubileumi szériát, a három készülék, amelyek között egy kompaktnak nevezhető is akad, tényleg minden olyan funkcióval rendelkezik, ami ebben az árkategóriában elvárható.
- ÚJ aktiválatlan Bontatlan Apple iPhone 16 512GB Black ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 12 Mini - 128GB - Vodafone függő - sötétkék - Akku 80% - védőfóliával
- FÜGGETLEN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green / Zöld
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Eska E1000 vez.nélküli gamer fejhallgató új 6hó jótállással!
- Az összes minőségi RTX GAMER laptop megtekintéséhez nézzen be hozzánk! Eredeti licencek, antivírusok
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest