Hirdetés
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- iPhone topik
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
thamasz
senior tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Engem a my-samsung.com oldalra visz a members app, ahol csak teker a kerék, semmi nem jön be, illetve egyszer egy üzenetet dobott, hogy csak a membersben lehet igényelni, na köszönöm.
-
noxon
őstag
Nem értem ezt a rendelést, a Membersnél feljön egy oldal ahol ki kell töltenem az adataimat, és lejjebb a termék információnál adjak meg 3 karaktert a kereséshez, de nem történik semmi. Nektek az hogy sikerült? Köszi.
-
ForRedGlory
félisten
-
fjoe4030
csendes tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Csak egy regisztrációs számot írt ki a végén. Az email később jön.
-
ForRedGlory
félisten
Engem csak az zavar, hogy vegig vittem a buds igenylest, de utana semmifele email megerositest nem kaptam.
-
kissd01
tag
Üdv!
Kamera professzionális módban miért nem lehet videózni? S8+ még ment. Kijelző nekem akárhogy allítom, kicsit sárgásabb. Tapasztalta ezeket valaki?
-
znagy69
őstag
Elindult a füles igénylés.
-
laci0530
senior tag
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
2: ez a Note 8-on is eltűnt Pie-ra frissítéssel.
-
noxon
őstag
A youtube videót miert nem tudja teljes képernyőre rakni?
Telefonon lejátszott videóknál is ez a helyzet? -
Norbi_025
csendes tag
Sziasztok! Nekem valami kicsit fura s10+ on. Az elülső kamera mellett bal oldalt, hívásnál a kijelzője mögött sárgán villog valami led, viszont igen bután néz ki,Villogásnál mintha pixelhiba lenne. Töltésjelző led viszont nincs. Ez normális jelenség? Köszönöm a válaszokat előre is!
-
ZavaBalazs
őstag
Két kérdés:
1, s8-on megy az éjszakai mód és a samu böngésző kontrasztos módja egyszerre, de itt egymást kizárónak tűnik. Erre valami tipp?
2, korábban volt egy eszközkarbantartó edge panel, ahonnan nyitható volt a tárhely, akku, stb. Ez nem jött át az s10-re, és nem találom. Valaki tudja, merre bujkál?
-
azigazimoris
aktív tag
Èn meg nem szakadok le a youtube-ròl füles nèlkûl, csak a telòròl hallgatom, amìg belakom. Nem rossz 😁
Imàdom, imàdtam az S7e-t, de ez nagyon csùnyàn odaveri a földhöz ... Szàmomra az akksi is rendben van, de ez majd kb. egy hèt mùlva derül ki, a normàl hasznàlatom mellett. -
melan
senior tag
Visszafogtam magam az előrendeléstől, gondoltam mégiscsak megtapizom előbb. Elautózom a MMba, erre kiderült, hogy nem kaptak... kiállítási darabnak meg kb két hét 🤔😤 eldobom az agyam... de legalább megint "levettem" a méretet, S7 után jó lesz az 😃 Így kicsit megbántam, hogy nem rendeltem elő... buktam a fülest.
Tok viszont volt (érthetetlen). Ha van kedve vkinek, tokos képet is tehetne fel, nekünk, várakozóknak 😃 -
thamasz
senior tag
Gyerekek azóta is zenét hallgatok a gyári fülessel, szerintem ez most kib...szott jó munka a Samutól. Nem tudom a telefon vagy a füles lépett szintet. (Mielőtt bárki kételkedne, van mihez hasonlítanom.)
Semmi equalizer, csak Dolby Atmos és Adapt Sound magamra belőve. Nagyon remélem, hogy a Buds is hozza ezt a szintet, mert akkor igen elégedett leszek. Bár nem tudom, hogy milyen Bluetooth kodeket használ majd. -
troviko
senior tag
Azok a kamara lukak botrány rondák a telókon. Akartam cserélni az S7E-emet, de erre nem fogom, inkább használom még egy évig, megvárom az S11-et.

-
bdani94
tag
Sziasztok!
Nos páromnak megrendeltük az S10-est és épp üzemelem be..de az ajándék fülest nem tölti be az applikáció... ez mitöl lehet?
-
zzola
titán
Srácok!
Én Note 8-ról jöttem, de nem bántam meg! Iszonyatosan jó készülék az S10+. Mellette munkára használok egy iPhone 8-ast. Az is jó, csak más! -
hr2
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Ezt én is, nagyon ott van így.

-
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Csecse csuklyát mindenféleképpen vegyél rá.
Legyen mivel lekarmolni a bantu kacifántos kolbászát.
-
thamasz
senior tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
valóban nem rossz
..kinek mi, de nekem amit berendeltem gyári strapa tok nagyon bejön -
ForRedGlory
félisten
Imádom a mozgásanimáció csökkentés funkciót.

Plusz a fejlesztői beállításokban az animációkat 1x-ről 1.5x-re növeltem, így tökéletes.
Megyünk a Westendbe venni hozzá "csecse" kiegészítőket.

-
Hol lehet bekapcsolni, ha rárakom a Gear S órát akkor töltse?
Próbáltam, de nem tölti.
-
thamasz
senior tag
Tidal HiFi-vel hallgatva, Dolby Atmossal és személyesre állított Adapt Sound-dal szerintem marha jól szól a fehér gyári füles. Ez még fog bejáratódni is
. Szerintem a hangerő is abszolút rendben van.Szerk: noha külsőre szinte ugyanolyan az S8 és S10 füles, de többszöri egymás utáni összehasonlító hallgatás után azt mondom, szerintem észrevehetően jobban szól az új.
-
zoleeno1
veterán
Ez jó

(#900) Endr00: Hááát ez azért nem túl acélos... Ok, be kell még állni neki, kell pár töltési ciklus, de csodát nem kell várni tőle, az már látszik

Hiába, a fizikával nem lehet szembe menni... Energiatakarékos rendszer/hw ide-oda, a 3400-as akksi karcsú szerintem 2019-ben. -
thamasz
senior tag
A vezetékes füles az ugyanaz, mint ami az S8-akhoz volt ha jól látom, igaz?
-
cultfeca
tag
Nekem is megjött.Mosz baratkozunk.Note3,S8,S10+.Igazából most kezdek igazán élni újra.Kicsit bántam,hogy a s8 nem + lett.De most jól döntöttem méretben.
-
vivo2000
tag
Üdv mindenkinek én is beléptem a csapatba egy szép zöld színű S10-el...
-
ckaresz122
tag
Kamera aktiválódáskor elég hangosat csattan a kamera. Fura

Valamint nem találom, hogy hol lehet állítani, hogy a fényképezőgép milyen minőségben készítsen fotókat.
(videózásra vonatkozóan tudom csak állítani)Tudnátok segíteni?
-
Hazaértem vele.
Páromnak nem tetszik a lyuk miatt, így majd megkapja az S8-cam.
Hamar leszedte a fél gigás frissítést, most települ.
S8-nál a home "gomb" résznél nyomásra érzékeny volt a kijelző, fel lehetett éleszteni.
Ez úgy látszik nem tudja.
-
dvtkfan
senior tag
Sikerült már valakinek igényelni a buds-ot most?
Előrendeltem és nem lehet megrendelni?...

-
Endr00
aktív tag
válasz
ckaresz122
üzenetére
Nekem már olyan ujjlenyomatos a kijelzőm, hogy megvan a piktogram

-
Endr00
aktív tag
válasz
ckaresz122
üzenetére
Ha az AOD-on ráböksz egyszer, akkor előjön a piktogram, hova kell ujjazni.
-
ckaresz122
tag
Jó lenne, ha AOD-n folyamatosan ott lenne az ujjlenyomat jel. Akkor könnyebb lenne eltalálni.
-
ckaresz122
tag
válasz
ckaresz122
üzenetére
Így pláne nem volt rossz vétel

-
leslien
nagyúr
válasz
ckaresz122
üzenetére
független xeh...
-
Musaka
senior tag
válasz
ckaresz122
üzenetére
Mienk független. Igaz kártyásan vásároltuk de gondolom az előfizus is független.
-
ckaresz122
tag
Megkaptam a Telenortól.
Nem tudná valaki kipróbálni, hogy a telenoros független-e? Nekem nincs másik kártyám,
Köszi -
hkari
őstag
Nem úgy volt hogy nem lesz értesítési led, de lesz kamera körül valami mókolás erre?
Csak én nem találom?
-
zzola
titán
Ujjlenyomat olvasó nálam tutin működik, csak nagyon lassú...

-
thamasz
senior tag
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Ez nálam is érdekes dolog, jobb kezes vagyok csak a telefont vagyok képtelen jobb kézzel kezelni.
-
bounty123
őstag
Hogy mi van? A kijelző közepén szeretnél egy nagy lyukat a fólián? Meg hogy miért nem nagyobb a telefon, miközben a kijelző simán nagyobb, csak sokkal kisebb a káva, ami szuper dolog.
Amúgy ezt a gagyi fóliát 1 perc után téptem le a telefontól, borzalmas oldalról behúzni az ujjat vele, semmi szükség rá, majd vigyázok rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest