- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bossi
őstag
válasz
Gergőke88 #1521 üzenetére
(#1522) Ateszpapa
Igen, elvileg buktam... ugyanis megvettem üzletben az S10-et, de megreklamáltam a Telekom felé, hogy egy rajtam kívülálló ok miatt nem kapom meg az előrendeléssel járó ajándékot. Kértem, hogy valamit intézzenek ebben az ügyben.
Aztán majd kiderül mi lesz a reklamációmból lehet semmi...Na más, így közel egy nap után, az első benyomások:
kamera nem rossz, de van hová fejlődni
ujjlenyomatolvasó vegyes néha jó, néha bizonytalan itt is van még mit faragni
sebesség ok
képernyő, dizájn szép
beszélgetési hangminőség lehetne jobb szerintem
akku most még korai nyilatkozni, de eléggé gyorsan merülhirtelen ennyi
-
Silenzio
addikt
válasz
Gergőke88 #1460 üzenetére
Tökmindegy, megérkezett-e. A számlát már ki kellett, hogy állítsák, hacsak nem készlethiány van. A számlát le tudod tölteni, majd később feltölteni a Buds megrendelőlapra.
(#1493) Xaels: akkor gyakorlatilag kukázod a külsőn kívül a legtöbb egyedi Samsung-vonást. Megnéztem ezt a Funkongot, hát... Ez a 21. századi Flower Power, high-tech, csicsapicsa hippiskedés.
(#1495) emre33: természetessel, természetesen.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Gergőke88 #511 üzenetére
valószínűleg akkor azért nem jött hetekig kb semmilyen szállítmány a kontinensre, és volt irgalmatlan nagy hiány, mert továbbra is értékesítették az LG kijelzős telefonokat. mesélj még kérlek, hadd tanuljak.
(#510) bulikavagyok: én nem akarok senkit meggyőzni, hogy szerresen X gyártót, felőlem mindenki azt csinál, amit akar, csak ne fogjuk már arra, hogy Kínai vacak, mert egyrészt nem ott terveznek mindent, másrészt az utóbbi években nagyon komoly mértékű R&D alakult ki ott elektronikai témában, közel nem csak a másolás megy már. ahogy mondani szoktam, Korea az új Japán és Kína az új Korea. 15 éve még a koreszokra is fujjogott mindenki, most meg övék a szórakoztatóelektronikai piac jelentős része.
hozzáteszem szerintem a Huawei az elmúlt két évben jobb flagshipeket gyártott, mint a Samsung, de ez már egyéni vélemény. -
fogtunder
nagyúr
válasz
Gergőke88 #503 üzenetére
az összes LG kijelzővel szerelt telefont, aminek egy része volt csak érintett, azonnal visszahívta a gyártó és cserélte. de ha már itt tartunk, a Samsung nem szerepelt le a Note 7 akkumulátorokkal? pontosan ugyanannyi köze van mindkét cégnek ahhoz, hogy a beszállítói mit rontanak el a gyártás során, ami csak a sorozatgyártás megkezdése után jön ki. az a lényeg, hogyan kezeli az ilyen helyzeteket a cég.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Path of Exile (ARPG)
- World of Tanks - MMO
- Medence topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Milyen légkondit a lakásba?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged