- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Garmin topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kleroo
veterán
válasz Noukoum #34013 üzenetére
Jackről leszoktatták a népet... Nekem mindig jól jön(ne) fallbacknek egy madzagos, aminél nem lesz baj, hogy mindjárt lemerül. Vagy rá akarom dugni HI-FI-re, akármire. (Ha van is bennük BT, sajnos még mindig soványka az aptXHD) SD is mocskosul jól tud jönni. Nekem nyaralások idején kell. A 128as telóm masszívan belakva...hát olyan 30-45G van szabadon multimédiára. A többit elég komolyan megszi minden más, plusz jópár olyan kép/vidi amit offline akarok magamnél tudni, vissza-vissza nézni. Onedriveon van a backupom...elvileg elég lenne így SD nélkül is, de azért 1000x kényelmesebb, hogy bedobok egy 64es jó kártyát, és nyugodtan rögzíthetek mindent, aztán majd kséőbb törlöm ami nem kell.
De ezt a 2-t megértem hogy egyre kevesebbeknek fontos.
Viszont 6.4"-on a QHD az nekem nagyon látványos difi. Egy részletgazdag nagyfelbontású kép sokkal jobban néz ki. Illetve maga a feeling is sokkal inkább olyan mintha egy végtelen felbontású papírlapot néznék, és nem egy pöttyhalmazt. Ebből biztos nem engednék.Hodor. Hodor? Hodooor!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan Iphone 13 128 GB Éjfekete Kártyafüggetlen Okostelefon 100%-os akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest