-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
KTTech
veterán
válasz
Polllen #20244 üzenetére
Nem tudja összefűzni se automatikusan, se manuálisan... próbáltam már
szóval lehet, hogy lassabb a Samsungos megoldás, de felhasználóbarátabb is egyúttal. Ettől függetlenül a többi dologgal meg vagyok elégedve, találtam mindenre alternatív megoldást, ami nálam működik.
-
KTTech
veterán
válasz
Polllen #20232 üzenetére
Villámgyors, de nem testreszabható. Pl. hiányzik belőle az, hogy rejtse el a telefonszámokat nem tartalmazó kontaktokat (nem érdekelnek az emailcímek, amiket a gmail összegyűjtött az elmúlt majdnem 10 évben) vagy éppen rendelje össze FB profillal a kontaktokat, ami nekem igen jól jönne (kapásból a fényképeket le tudná tölteni)...
-
Csarlee
tag
válasz
Polllen #19738 üzenetére
Én is feltettem a CM10.1-t de abszolúte nem nyerő! Nálam a CM10.1 nightly 20130529 van rajta.
- kijelző kevésbé érzékeny, ugrál, előfordul több műveletet is végrehajt pl megnyit aztán tárcsáz!
- színek kicsit fakóbbak a "gyári" romokhoz képest.
- memóriakártyát nem látom ( dmesg-el még nem néztem...)
- szívja az akkut de nagyon, reggel óta 49 %-ra esett, minimális telefonálás + emailEgyébként feltettem a NX 1.3.2 kernel is....
Telepítés CWM-ből ment előtte volt dalvik/cache wipe is illetve a kernel előtt is volt egy dalvik wipe.
Szerintem jól csináltam ezért nem értem teljesen, ennél jobbnak hittem. -
Jonathan92
tag
válasz
Polllen #19748 üzenetére
Feltettem.
Azta******
Azt hiszem nem keresek tovább más romot.
Mintha fellélegezne a telefon.
Az a sok fölösleges szar ami volt...csak teher volt neki. Majd egy giga volt a sweet de még a stock rom is.Ez meg 160mb
Aki nem próbálta annak erősen ajánlom!
Remélem fejlesztgetik még azért.
-
Jonathan92
tag
válasz
Polllen #19738 üzenetére
Szia. Most hogy írod megjött a kedvem hozzá. Eddig azèrt nem tettem fel cyant mert valami bugja mindig volt. Ennek is van biztos valami.
Bármi minimális bug ? Amiről lehet tudni? Valami biztos nem 100 as benne.
A másik kèrdès az aku??
Jobban birja mint pl egy jb? Mert èn most erősen gondolkodok hogy vissza megyek ICS re. Ki os nèztem a sweet v5 öt.Tehát?
Előre is köszi -
-
kiskornel
addikt
válasz
Polllen #19533 üzenetére
Jaja. 5000mAh-ás akksival már jól teljesít... ICS-en. JB-n is egész használható telefont kapsz már vele.
-
aizen92
addikt
válasz
Polllen #19147 üzenetére
egyből le eseett hogy koreai
csak az a fura h t-mobilos papirt kaptam hozza imei egyezik a papirral amikor vettem 3 honapja valakitol. Akkor nem XEHesnek kéne lenni? Amúgy érdemes átállítani a régiót vagy hagyjam. Btw. akkor en nem a magyar regio frissitesetol fuggok mi?( ha igen ez jo vagy rossz hír?
)
-
Tippmix46
senior tag
válasz
Polllen #19113 üzenetére
Egy a lényeg, magyar gsm boltban vettem, most is magyarul kérdezte meg a frissítést stb.
Ezek után lehet tőlem nem magyar régiós....persze az megint kérdés, hogy ezen a fórumon hogy lehet az, hogy csak nekem frissült magától...nekem lenne egyedül adott régiós telóm?
Másrészt, miért pont tegnap?
Ha jól tudom a közeli országokban, pl. a németeknél régen kijött rá a JB... -
-
tybsen
addikt
válasz
Polllen #18345 üzenetére
Nekem annak idejen volt 7" tab is, amit kvazi telefonkent hasznaltam (mivel nem sokat telefonalok, ill. ha igen, azt altalaban vezetes kozben kihangositva, vagy otthon). Nyilvan voltak helyzetek, amikor eros kompromisszumokra kenyszerul az ember egy ekkora cuccal, de vegulis az aktualis eletszakaszomban nem volt rossz. Most is gondolkodtam, hogy nem veszek 5" koruli telefont, hanem inkabb egy fonepad-ot vagy galaxy tab 2. 7.0-t, de ezek hardverileg nem kozelitik meg a Nexus 7-et, meg hat ugye a felhasznaloi elmeny is.. Csak mivel van ceges telefonom is, meg privat is, igy nem akarok plusz egy tabletet is folyton magamnal hordani, mert az a tapasztalatom, hogy ha van telefon ES tablet, akkor altalaban a telefonhoz nyulok es a tablet egy ido utan otthon marad. Egy olyan tablet lenne jo, ami telefonkent is mukodik es nincs olyan vastag kerete (pl. ascend mate), mint a jelenlegieknek
-
winhelper
tag
válasz
Polllen #17544 üzenetére
De LSA-t használtam előtte.
Meg kipróbáltam legalább 10 féle romot, míg vártuk a hivatalos JB-t és mindig visszatértem az stock LSA-ra, és nem volt gyorsindítóm.Akkor hogy van ez?
Ráadásul mint írtam, minden romcserénél full wipe is volt.Na mindegy, ezen nem akadok fent.
Az LSZ jó, bár a gyári kernellel nem jó a fogyasztás, most a legújabb Philliz kernel van tegnap óta feltéve, úgy tűnik ezzel már hozza a megszokott üzemidőt. -
Dondenis
aktív tag
válasz
Polllen #17141 üzenetére
Igen a legnagyobb fogyasztó a kijelző. Nekem is mennek szolgáltatások a háttérben. Pl: next launcher, időjárás widget ami fél óránként frissít. Ezért nem értem hogy másoknak miért sokkal gyengébb az üzemideje. Max fél óra eltérésnek kellene lennei futó progik miadt. De van akinek a fele mint nekem.
-
kiskornel
addikt
válasz
Polllen #16903 üzenetére
Én ugyan csak hallottam róla, de szoktak rendezni állítólag himlőpartit.
Gyerekkorban illik átesni rajt, felnőttkorban sterilizálást jelenthet. Ha nem megy máshogy a fertőzés, akkor himlőpartit rendeznek.Én csak a telo képernyő védőfóliáját szoktam megtisztítani, hogy ne legyen ujjlenyomatos. Mikrobik gondolom velehalnak az alkoholos objektív tisztító, azonnal párolgós izopropil alkohol tartalmú löttyel...
-
törölt tag
válasz
Polllen #16887 üzenetére
Például kapaszkodsz a BKV-n és aztán felveszel egy hívást. Eszel a mekiben, megnézed a BKV menetrendet. Nem állítom, hogy nagy katasztrófa, de abba érdemes belegondolni, hogy gyakorlatilag minden tisztítva van otthon, de ez pont nem, akkor erről újra szét lehet hordani a kórokozókat.
Főleg veszélyes egy olyan helyen, ahol kisgyermek van. Lehet, hogy ő maga nem nyúl a készülékhez, de egy olyan játékához igen, amihez egy szülő ért telefonálás után.
A lényeg, hogy ahogy mindent, ezt is érdemes lenne tisztítani valahogyan. Főleg, hogy gyakorlatilag bármerre járunk velünk van és sokféle szennyeződés telepszik meg rajta. A pára ami beszélgetés közben, zsebben hordva éri, illetve a működés közben távozó hő fel is gyorsítja a baktériumok szaporodását. Ezek tények, ezen szerintem nem is érdemes vitatkozni. Érdemesebb megoldásokat keresni.Erős alkohol elpusztítaná a kórokozókat 100%-ig, de a műanyag károsodhat.
Ahogy eddig látom két lehetőség van:1. klór alapú vegyszerek (nem tökéletes, de 80-90%-os biztonságot ad)
2. UV-C lámpaAzért látom JB-re várás közben adtam témát mára
Catcan: Kösz a tippet. Ahogy elnézem ezekben nagyon kevés az alkohol, viszont antibakteriálisak. Kipróbálom valamelyiket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- Linux kezdőknek
- Bittorrent topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest