-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zragon18
tag
Az állapotot sem felejtsük már el...... Nem egy Birka hírdeti úgy 80 ezeré hogy hibátlan meg kifogástalan állapotú Közbe meg Sehol semmi, Volt szerencsém sajnos nem egy ilyenhez és ebből találkoztam is egyel aki hibátlannak hirdette, mikor meg megláttam hogy néz ki a teló (sarkai leütve,hátlapja halálra karcolva, kamera lencse zseb kopott,kijelző karcos) és mondtam a srácnak hogy bocsi de nekem így nem kell még ő volt felháborodva...
De szerencsémre sikerül kifognom egy ritka szép állapotút...
-
zsoltti
senior tag
Ébresztő!
Tegnap tapiztam az alléban a Note2-t Nem mondom. jobbnak jobb de nem sokkal, de annyire nem hogy 80ért elsüssem ezt , majd 140ért egy olyant vegyek.
Gyorsabbnak jóval gyorsabb de nem ég és föld az élmény. ha csak nem fillérekért kapok egyet vagy alig kell ráfizetnem egyre akkor ez kimarad.
Viszot a 6,3"note ra befizetek majd az 100% -
törölt tag
-
skyli
senior tag
Végül ezt választottam: Cleanote 5.0
pár perc és tölthető LR6 +, még meg se jelent notecore 12.3
-
Kapanyél
őstag
Még a Note előtt vettem, pont azért, mert erős tablet, jó felbontással és SAMOLED kijelzővel. Az akkuja elég jól bírja, a minősége is teljesen jó, de nem lehet zsebretenni.
Egyedül netezni jobb rajta. Filmezés is jobb a nagy méret miatt (egy 80"-os TV-nek felel meg kb. kézből tartva), de ez már kétkezes masina! Akkor meg már inkább iPad...
A Note meg elfér a zsebben, mindig nálad lehet, lehet telefonálni is vele rendesen, jobban elfér a kocsiban is, stb.
Két rendszert up to date tartani meg kurva fárasztó, főleg ha mindkettőt basztatod, hackeled.
Ezt agyban kell eldönteni, mert miután kipróbáltad, úgyis kelleni fog egy. -
Kapanyél
őstag
Több ROM verzióval is működik a Helroz progi. Én anno nem néztem, csak hogy a Play!-en írták, hogy fasza, működik. Klikk azt' jó volt.
Az LRI topikban azt írják, vissza kell másolni az EFS-t és no problemo.
Egyébként ha visszateszed a GB-et, akkor megint meg lehet nyitni szerintem, tehát reverzibilis. -
nggabi
félisten
otthon sehogy. gsm boltokat kérdezz meg, 3-4knál ne adj érte többet.
vagy próbáld meg kitörölni az efst és gépi odinnal felrakni pár régebbi romot, főleg gingert hátha visszajön.
Vagy visszaállítod a legfrisebb gyári romra és beviszed garban h nem tudsz telefonálni. minden nyomot tüntess el, root stb mond h a kiessel frissitettél.
-
Akkor pontosítsunk pontosabban: a pen settingsben a bal/jobbkéz beállítása; a TouchScreenTune megvétele, felrakása és beállítása; illetve az ICS óta elérhető kurzor bekapcsolásával már el lehet érni, hogy egy-két millimétert tévedjen csak - és akkor is a rajz elkezdése előtt lássa az ember, hogy a telefon hol sejti a stylus végét
-
Djuree
félisten
vegyél egy doboz fehér festéket és fesd át
egy dolog hiányzik a telóból. a milestonomon volt egy kis led, ami különböző színekkel jelezte ha sms, email vagy nemfogadadott hívásom volt. így nem kellett nyomkodnom a telót hogy megtudjam volt-e valami esemény. ez egy nagyon jó dolog, nem tudom miért nem alkalmazza mindenki.
-
206 cc
senior tag
A CF,Notecore,Speedmod kernelekben javították ezt a részt (a CF-nél 5.6-tól) legalább is ez van xda-n.Szóval elméletileg nem jön elő a hiba.....de az ördög
A romok esetében pedig azt olvastam hogy az EU kiadottaknál szintén javították nincs benne a hibás rész.A gyári reset szintén biztonságos...elméletileg -
nggabi
félisten
látod, megoszlanak a vélemények
sztem ha nem feltétlenül szükséges akkor egyik módon se resetelj. nekem még sztem sose volt kiresetelve a nótom és semmi gondom sincs.
bruti: juteszembe. ha feldobtál volna egy cwmes kernelt utána cwmből fel tudtad volna csatolni usb háttértárként a gépet és ki tudtad volna törölni a nyomokat. utána számláló nullázás a régi módszerrel. legközelebb okosabban
és a fentiekből tanulva mindig tartsuk nullán a számlálót.
-
bruti01
őstag
van jig-em probáltam! kalap sz@rt se ér! most hívtam az ügyfélszolgálatot. és kérdeztem tölle ezt azt! azt mondta hogy mostmár a szervízfutár meg az összes kisebb szervíz a budaörsi központbe kell beküldje azokat a telókat amit nem tud megjavitani. ergo alaplapot cserélni. most a nagy gáz hogy az asszony elvitte az s3-at nekem meg beszart a note! sajna egy siemens m35-re züllesztettem a szintet
nem tudom mit tegyek! ma megprobálom a west-end es gyorsszervízt is. ha be kell vigyem a budaörsibe akkor baj van!
Cyberpunk: ááá nem. téglásitani lehet bármiylik rommal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- Linux kezdőknek
- Bittorrent topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- iPhone 11 Pro Max 12 hónap garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS - RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest