- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz
csocsoszán #9747 üzenetére
Engem nem fenyeget.
Még sosem égett be egyik samsungom sem. -
Kasya
nagyúr
válasz
csocsoszán #9033 üzenetére
Nekem csak Piston 2 van, de attól se vagyok elájulva. 3-5k között vettem, de minőségre is kb oda lőném be. Magánvélemény, tudom, itt a fórumon sokkal jobb ár értékű hangminőséget tulajdonítanak neki.
Mobil megnevezés alatt a kisebb méretű usb dac-ra gondoltam. Legalábbis az Oppo még a telefont is kepes
lehetnetölteni. -
Kasya
nagyúr
válasz
csocsoszán #9023 üzenetére
Bár tényleg nagyon jó, egy sima Oppo ha2 se mellett is kijön a különbség. A mobil dac többek kozt nagyobb teret nyújt. Ugyanakkor azt mondom, hogy ahhoz képest hogy az LG mekkora hangsúlyt fektet a hangminőségre, a Samsungnak sem kell elbújnia. Még a rendszer limitációi mellett sem.
Adaptív sound és hasonló cuccokat viszont nem tudom hova tenni...
Kis kompromisszum? Kb a gyári füles szintjén lehet a Xiaomi is.
-
Zototh64
őstag
válasz
csocsoszán #9026 üzenetére
Én azt értem is, meg rendben is van.
De választási lehetőség sincs, ez bosszant.
Meg sem kérdezi, hogy helá.
Ha meg le akarok bármi mást tölteni, akár 2 GB-os, meg sem reccen, tölti szó nélkül.
Akkor most mi van? -
BeastMode
őstag
válasz
csocsoszán #6997 üzenetére
Én a Telekomtól előrendelt Note 8-ról is készítettem unboxing videót.
Sose csináltam még egy telefonomnál sem ilyet, de itt most valamiért akartam. -
Ákkk
addikt
válasz
csocsoszán #6269 üzenetére
Miért is hallgatnám. Halgattam már az
Orpheust is,Sennheiserböl az összes tipust ismerem a hifi fejeseiket annyira nem szeretem ráadásul írtam én a telefonon nem igazán hallgatok csak nagyon ritka esetben. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
csocsoszán #6140 üzenetére
En azt javallom, hogy kamerara nappal a gyari app -ot kell hasznalni.
Viszont a napokban felhozott ejszakai videofelvetelre ki kell probalni a google-t.
En egyelore sotet szobaban neztem, de a gyari ott ultragagyi, a google meg jo.
De epp lemerulobe van a telefon, igy kicsit toltom, aztan kimegyek vele az utcara, es csinalok 1-1 sample-t. -
kovacs65
őstag
válasz
csocsoszán #6109 üzenetére
Nekem "Samsung Galaxy Note 8 LED Wallet Cover" tokom van.
Simán rá lehet rakni így is. Szinte ki sem lehet tapintani. -
Kasya
nagyúr
válasz
csocsoszán #6109 üzenetére
Ha' vagd ki a tokot hatul
A tokon kivulre nem tudod kivezetni? Bar eleg serulekeny lenne akkor is. -
OCTAMD
őstag
válasz
csocsoszán #5363 üzenetére
Te is meg tudod nézni,nem kell a samsung boltba vinni.
Ott van a kód benne
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
csocsoszán #5239 üzenetére
Jól hangzik...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
csocsoszán #5187 üzenetére
Én megértem az alma oldalát is ebben a témában, a gond az, hogy megpróbálták "szőnyeg alá söpörni", hogy nem attól van.. Ha azzal kezdtek volna amikor kiderült, hogy "igen, azért, hogy ne legyen gond.." nem lett volna ennyire felfújva a téma, így, ezbaszarintották, ez van..
-
malor
aktív tag
válasz
csocsoszán #5187 üzenetére
Az akkumulátor sem csak a "melyik tud messzebbre pisilni" kérdést jelenti. Energiahatékonyság és élettartam. A mennyiség a minőséget a marketingben tudja csak helyettesiteni.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
csocsoszán #4467 üzenetére
Ismerősöm gsm boltos dualsim-es telója is rákérdezett első indításkor, hogy milyen szolgáltatós a sim benne, a Nekem a Telekom-os nem kérdezett ilyet.
-
kentucky
őstag
válasz
csocsoszán #4235 üzenetére
Na jó, megjön visszaküldöm elég volt. De nem is veszek másikat, megalázva érzem magamat, hogy egy több mint negyedmilliós készülék két nap után megadja magát.
-
gilfoyle
őstag
válasz
csocsoszán #4210 üzenetére
Tényleg
Most láttam csak, hogy van ilyen... Amúgy ez volt az általam is említett kis trükk a Huawei telefonoknál. Ott is lakatolni kellett. No most majd meglátjuk mi sül ki ebből
Köszönöm a tippet!
Amúgy kb. éjfél óta megint jönnek rendesen az email értesítések.(#4212) hackeeeee Az alkalmazásváltóban jobb fönt a 3 pötty, ott alkalmazások zárolása...
(#4211) Kasya Mi az a Hiya???
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
csocsoszán #4210 üzenetére
Lakat?
-
kentucky
őstag
válasz
csocsoszán #4146 üzenetére
Próbáltam, most factory reset lesz, de sanszos hogy kamera beszart.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
csocsoszán #4126 üzenetére
Hát ez érdekes.. Megnéztem mobilnettel, és kábeles nettel is, mindkettőnél csak áll..
Waiting to server, szól a zene, és áll..
Várok akkor egy kicsit, hátha.
Köszi, hogy megnézted.
Update, semmi. Lehet nem tetszik neki, hogy másik telóról másoltam át. Majd ha befejeződik a fotók szinkronja, és átteszem a memóriakártya helyett a 2. simet, akkor letöltöm újra, hátha megoldja.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
csocsoszán #4121 üzenetére
Rayman adventures a címe a játéknak. Ez másik.
-
válasz
csocsoszán #4106 üzenetére
Ezer köszi, rendeltem is.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
csocsoszán #4106 üzenetére
Ja a kütyü, jah.
Sorry.
Én majd meglátom mi lesz még, megpróbálom engedélyezni a hivásértesítő sms-t, és akkor lehet, hogy marad a DS, majd meglátjuk még.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
csocsoszán #4104 üzenetére
A másik egy lumia 550, az nem akkora gond.
Ő, elfér benne a 2 sim mellett a memóriakártya?
Vagy sim, vagy sd, nem? Vagy pont ezért kellene a megoldás?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
csocsoszán #4095 üzenetére
Vagy, Én értem félre, és ez akkor van így, ha a 2. simre be van kapcsolva a várakoztatás, és a DSDA nincs aktiválva.
Mert ugye, a DSDA aktivlásakor kiírja a teló, hogy fizetős lehet, ami alapból számomra érthetetlen, ha a hívásokra érti. De, ha a fórumtárs által leírt módon működik, akkor részekről nincs értelme.
-
válasz
csocsoszán #4083 üzenetére
ezt már korábban leírtam nektek:
átirányítja azt a sim et ami standbyban van a másik aktív sim-re ahol a hívás várakoztatást meg bekapcsolja.
így ha 1 es sim en hívás van akkor a 2es sim átírányitva van az 1es sim-re azaz aki a 2esen hív az is az 1esen csörög.
dijcsomagtól függően, ha hálózaton belül van a két sim akkor díjmentes lesz neked, de ha hálózton kívülre esik akkor viszont rendes hívásnak számít és számlázásra kerül -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
csocsoszán #4083 üzenetére
Én is vissza fogom tenni a 2. sim-et és ki fogom próbálni.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
csocsoszán #4080 üzenetére
Őő..
Pont ezt kérdeztem korábban. Fórumtárs képén látszik, van a legalsó menüpont (ne a karikázottat nézd, mert az most nem fontos), aminek pont az a lényege, hogyha az egyik sim mondjuk foglalt, attól a másik ugyan úgy csörög:
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
csocsoszán #4078 üzenetére
Jahogy jah.
Őő.. Akkor a Note8 dual is dual aktív.
-
kovacs65
őstag
válasz
csocsoszán #4066 üzenetére
Csak estefelé, addig utazok.
Mi a legegyszerűbb mód erre?Bocs. Most esett le.
Nem tudom, mert a másik SIM csak adatkártya. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
csocsoszán #4066 üzenetére
Sanszos, h ez sem fog tudni standby-t, ahogy elnéztem. De majd kiderül.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
csocsoszán #4057 üzenetére
Szépen bele lehet pattintani a keretbe a kártyát, legalábbis Nekem sikerült.
Igen, haver utánanézett, mert s8-hoz keres valami alternatívát, és ő írta azonnal, h elvileg nem standy.
Ebből adódóan ki fogom próbálni itt, ezt a 2 online témát, még akkor is ha gyorsabban merül. Mivel az egyik kártyám céges, így hasznos lesz, ha mindkettő odavissza elérhető ha a másik épp használatban van.
Mi ez a fényszivárgás amúgy? Hasonló mint a Note4-nél a rés a keret és a kijelző között?
-
kovacs65
őstag
válasz
A linkje, akit érdekel, olcsó és jól működik.
-
kovacs65
őstag
válasz
Ugyanezt használom. OK
-
kovacs65
őstag
válasz
csocsoszán #4055 üzenetére
Én ennél egy sokkal olcsóbb Ali-st használok. Tökéletes.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
csocsoszán #4055 üzenetére
Érdekes elgondolás, de nem mondom azt, hogy nem működhet. Viszont számomra itt a híváskezelés kicsit érdekes, hogy pontosan hogy, mint működik.
Hasonló lehet az elve, mint a régi "hálózatfüggetlenítős" simnek, aminek most nem jut eszembe a neve.
jah elvileg csak switch, nem tud dual standby-t.
-
janeszgol
félisten
válasz
csocsoszán #3683 üzenetére
A kedvencem a GSM-es idióták. Beviszed a telót, akár a fenti példával is, majd kiveszik az eredeti kijelzőt (és esetleg mást, de a kijelző a nagy piac) és utángyártottat tesznek bele. Szerintem kevesen foglalkoznak vele, hogy ezt észre vegyék. Annyit vesznek észre, hogy a bemondott 1-2 hetes javítás 4-5 hét lett, mivel meg kell jönnie a rendelésnek (kijelző) külföldről.
kentucky, igen, itt papíron megfuttatták, így jutva "ingyen" alkatrészhez. Mehet ebayre vele vagy akár hova.
-
TechRobot
aktív tag
válasz
csocsoszán #3681 üzenetére
Házhoz jövős megoldást választottam így hogy aztán hova került azt passzolom. De a gar jegyet se sikerult kitölteniük rendesen. A DEX garijegyére írták rá és bélyegezték le a telefon javítást.
Ami még érdekes valóban szoftverezték a telót.. és csomó gyári app eltűnt mint pl a gyári böngésző, gyári mail progi, számológép.. nos örülök is h ezek nincsenek benne mert előtte meg kiírthatatlanok voltak. De ez miért lett ilyen fw? Vagy mitől más.. csak úgy érdekel.
A 3 fw között mi a különbség?
-
kentucky
őstag
válasz
csocsoszán #3681 üzenetére
ez azt jelenti, hogy feketén kiviszi az alkatrészt?
-
kovacs65
őstag
válasz
csocsoszán #3594 üzenetére
Csak azt nem értem, hogy ilyenkor miért nem teszik nyolvánossá a listát, hogy melyik progik voltak ezek.
-
OmniaI900
tag
válasz
csocsoszán #3514 üzenetére
Nem tudom hogy kinek mennyit merül egy éjszaka, én ilyenkor felteszem töltőre kb éjfél fele leveszem ,, reggel 7 orakor 96 % szokott lenni de minden be van rajta kapcsolva blue wifi. Magyarán ugy mintha napközben lenne.
-
Somatom
veterán
válasz
Kevered a dolgokat. Honnan, illetve mi tudja benne azt, hogy mennyi az idő? Vagy azt, hogy ébresztenie kell? A hardver és az operációs rendszer nem ugyanaz. Az OS -t leállíthatja a teló, de azon kívül valaminek működnie kell, különben nuku ébresztés. Gondolkodtál már azon, hogy ha repülő módban "kikapcsolsz" egy telót, majd újra bekapcsolod, akkor honnan tudja, hogy épp mennyi az idő? Valaminek mérnie kell akkor is, amikor az OS nem fut.
-
OCTAMD
őstag
válasz
Honor 9 is tudja ezt,mondjuk az nem egy gagyi kategória,elég jó kis teló
-
Somatom
veterán
válasz
csocsoszán #3508 üzenetére
Ezt én sem értem. Ami ki van kapcsolva, az nem ébreszt. A kínai telók sem. Ami ébreszt, az viszont nincs kikapcsolva. Sztem elgondolkodtató, hogy mitől ébreszt egy "kikapcsolt" teló.
-
válasz
csocsoszán #3508 üzenetére
De miért kell kikapcsolni a telefont? Miért nem teszed repülő üzemmódba?
-
OCTAMD
őstag
válasz
csocsoszán #3281 üzenetére
Na kellett már ez az új szoftverfrissítés
-
james008bond
őstag
válasz
csocsoszán #3243 üzenetére
Melyik Launchert használod? És abban van ilyen szögletes mappa?
-
Winchester95
őstag
válasz
csocsoszán #3245 üzenetére
Eléggé jól néz ki.
Gondolom egy részes tok, hátul átlátszó, maga a tok belseje körbe meg műanyag? -
kkp900
senior tag
válasz
csocsoszán #3243 üzenetére
Egy linket kaphatunk? Más színben is van mert ez arany ha jól látom!??
-
Rakeem
aktív tag
válasz
csocsoszán #3141 üzenetére
Jól néz ki az is amit te linkeltél. Bár a design súlyozásban csak a második helyen áll nálam.
Első a kialakítása, második a design, harmadik az ár.Viszont nem koptatom a billentyűzetet, mert 5 perce jött az értesítő mail és sms, hogy mehetek a telefonért az átvételi pontra.
-
Teal'C
veterán
válasz
csocsoszán #2941 üzenetére
Németországból,? Olvass figyelmesebben.
-
válasz
csocsoszán #2683 üzenetére
Tudtommal az az utolsó dual active-os csúcskészülék, és valszeg nem is lesz több (erre mutatnak a trendek).
-
válasz
csocsoszán #2679 üzenetére
Telefonálás közben a másik SIM offline lesz mindenképpen. Neki dual active telefon kell, azt meg már nem nagyon találni. Szóval ha nem változik az igénye, hamarosan le kell mondania a mobiltelefonokról.
-
Somatom
veterán
válasz
csocsoszán #2679 üzenetére
Ez attól függ, hogy a két kártya milyen hálózatokon van, illetve a hívás milyen hálózaton történik (2G/3G/Volte). A barátod arra utalt, hogy dual active -e a teló. Nem, a Note 8 dual standby, vagyis a két slot egyetlen modemen osztozik. Attól függően, hogy a hívás, vagy a net a magasabb prioritású, a másik meg fog szakadni.
-
Risard
aktív tag
válasz
csocsoszán #2674 üzenetére
Komoly 😂
-
Risard
aktív tag
válasz
csocsoszán #2670 üzenetére
-
Risard
aktív tag
válasz
csocsoszán #2662 üzenetére
Hát az egyetlen értékelő elég jól lehúzta pont note 8 hoz
-
Risard
aktív tag
válasz
csocsoszán #2644 üzenetére
Nekik van tok barát foliájuk.Felraktam a screen knight et cseréltem le ez nem annyira tapadós szépen siklik rajta a toll is.Annyi hogy a tok barát nem éri végig a kijelzőt de a hajlított részre is megy belőle de nem annyira hogy pl egy ringke tok feltolja screen kinghtet feltotla!Jah s nem vettem észre hogy rontana a kijelzőn szép ezen keresztül is
-
Winchester95
őstag
válasz
Persze, bár nekem még elől hátul a gyári fólia van rajta.Amint kibontottam bele is raktam a tokba amit vettem hozzá.
Bár a tokkal jól megszívtam, autóban az aux nem megy bele 3,5csatlakozós. -
válasz
csocsoszán #2648 üzenetére
A mobiloutfitterses fóliám már úgy néz ki mint a hold domborzati térképe a toll használata miatt! Nem ekemód nyomom rá a tollad, de piszkosul meglátszik már rajta. A dzsuvát meg gyűjti és elég rosszul néz ki rajta amíg le nem törlöm. És itt csak a tapizás által felkerült mocsokról beszélek. Szóval, ez a fólia, zsákutca. Ront mindegyik a kijelző minőségén!
A másik a hajlított kijelző. Nekem nagyon tetszik és semmi bajom vele, de pont emiatt nem kapni rá normális üveg, stb védelmet! Lehet mókolni, meg több 10 ezer forintokat elkölteni, de sajnos nem lesz egyik sem olyan, mintha sima flat kijelzőre menne rá!
-
válasz
Én sajnos arról tudok beszámolni, hogy ront a kijelző minőségén a fólia. Legalábbis az amit a mobiloutfittersben raknak fel az igen. De, gondolom a többi esetében is ez a helyzet!
(#2645) Risard: A gyári mozgó háttérképeket használod? Vagy sima háttérkép van beállítva? Csak mert, hogy az infiniti wallpapers fogyaszt rendesen.
-
Risard
aktív tag
válasz
csocsoszán #2533 üzenetére
-
Somatom
veterán
válasz
csocsoszán #2624 üzenetére
Nekem is megvan a véleményem a telón futtatott navikról. Nekem a navi fontos munkaeszköz, nem bohóckodásra kell. Napi 15 órában megy nonstop. Ezért külön célhardveren használom (Wayteq X985BT). Ebből kettő van nálam, hogy esetleges hardverhiba esetén csak a kártyát kelljen átrakni a másik ugyanolyan PNA -ba. A telón a CamSam, az "1 perces visszaszámolás" és a média fut.
-
Teal'C
veterán
válasz
csocsoszán #2624 üzenetére
Nekem volt még micro usb kábellel hogy a telefon felőli vége melegedett be nem is kicsit de maga a telefon nem, pedig gyári samu kábel volt.
Ha megjön ez az otg természetesen referálok, bár így aludva rá egyet töltő kábel nélkül nincs túl sok értelme.
-
Somatom
veterán
válasz
csocsoszán #2622 üzenetére
No, igen. Vannak kérdéses funkciók. Pl., hogy működik -e vele a magasabb feszültségű töltésmód. Mondjuk, nálam ez nem szempont, mert az autóban akár folyamatosan is lehet töltőn.
-
Somatom
veterán
válasz
csocsoszán #2609 üzenetére
Tudomásom szerint az OTG funkció is felejtős.
-
Teal'C
veterán
válasz
csocsoszán #2609 üzenetére
Én használom a wsken micro usb véget már fél éve egy másik telóhoz azzal semmi gond.
De kinek a pap...
-
S e t h
nagyúr
válasz
csocsoszán #2571 üzenetére
Lehet hogy klón?
-
mjani1172
addikt
válasz
És jobb kedvvel töltene el ha monjuk 3-al kezdődne?
Nem tudom mi értelme van, én sosem futtattam, de 3 éve már a tesztekben sem olvasom.
Le kell törölni mindent, berakni a hűtőbe és akkor jobb lesz azt írják. -
válasz
-
válasz
csocsoszán #2547 üzenetére
hello csocsoszán, üdv itt!
akksi majd kicsit beáll, jobb lesz. nekem is ez volt mate után.
másik ilyen az ujjlenyomat olvasó.
a samsungnál ha nem jól teszed rá, akkor fel kell emelned és újra helyesen rátenni, mate8 nál nem így volt csak arrébb húztad és kész.
másik amit meg kell szokni, hogy telefonnál vagy tárcsázó ugrik fel vagy híváslista (külön beállítható), de nem jelenik meg egyszerre mint matenél.
illetve, hogy swipeal az alkalmazások jönnek elő, és ott kell a keresésre kattintani külön nem elérhető egybőlamúgy jó kis telo én nem bántam meg a váltást
-
Teal'C
veterán
válasz
csocsoszán #2542 üzenetére
Wifin keresztül?
A samu a9 em 12,5 óra alatt 35% -ra merült. 4000akku és 6"
-
babosmiki
addikt
válasz
csocsoszán #2547 üzenetére
Nekem is viszket már nagyon, de megvárom a Mate 10-et meg a V30-at, aztán döntök..
Jól bírta nálad a Mi Mix!
Amúgy gratula az N8-hoz!
-
válasz
csocsoszán #2544 üzenetére
Nem rossz a VR. Nekem volt. Egész jól el lehet szórakozni vele. Én torzítást nem vettem észre amikor használtam. De, ha esetleg be tudsz menni egy SES-be, MM-be vagy olyan boltba ahol ki van állítva akkor ott ki tudod próbálni.
Akkuidődre: Be fog állni a Note 8 egy pár nap múlva. Csodára ne számíts a Mate 8- Mate 9-hez képest! Azokban 4000-res akksi van és piszok jól optimalizált a Huawei. Itt is jól lett optimalizálva, de ha a két telefont összehasonlítod a 4000 az 4000.
-
babosmiki
addikt
válasz
Gondolhattad volna, hogy a 6,3-as kijelzőhöz a 3300-as akksi nem lesz világbajnok..
-
Somatom
veterán
válasz
Powerbank.
-
BeastMode
őstag
válasz
csocsoszán #2542 üzenetére
Mate 8: Full HD kijelző, 4000-es akksi.
Nincs több kérdésem. -
válasz
Kell neki egy pár nap,míg minden helyrerázódik,optimalizálódik.Jó lesz az.
-
BeastMode
őstag
válasz
Még csak tegnap vetted, de máris karcsú az üzemidő?🤔
Új hozzászólás Aktív témák
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Futás, futópályák
- Bittorrent topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Napelem
- Házimozi haladó szinten
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest