- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hanti
senior tag
válasz Richard #5896 üzenetére
Csak a lényeg: 32Bit-en kettő szálon dolgozik a proci, 64Bit-en 4 szálon. Tehát egy négy magos 32-es proci nyolc szálon dolgozik, a nyolc magos 64-es 32 szálon, tehát ha a program 64Bit-es akkor négyszeres sebességgel kapja az utasításokat. Nem viccből állt át az Apple is.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
A páromnak is vettem ma egy ilyet. 4 magos telenor függő az enyém meg 8 és én semmilyen különbséget nem látok a kettő között. ha van is, az olyan apró eltérés lehet, ami szinte észrevétlen.
Ezek szarságok, nehogy már ilyeneket kelljen olvasni ebben a topikban is!
(#5895) zack
Nyilván nagyot esett az eladás, szerintem rossz döntés volt az iphone ellenfelének szánni az alpha-t A 4.7 miatt én is vacilláltam rajta, és a kijelzője sem tetszett.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Az Alpha tulajok is beszopták. Nincs fél éve hogy megjelent. Milyen support lesz rá így? Vicc amit művelnek a Samsungnál.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
hanti
senior tag
válasz Maranello74 #5891 üzenetére
Pedig az octa 7-es lényegesen újabb és jobb mint az S800-as felturbózott változata a 805-ös. Ezt majd akkor veszed észre amikor a nyalókával 64Bit-en fog futni. Ami kiegyenlítettebbé teszi a helyzetet az a grafikus processzor, ahol a snapi egy kicsit gyorsabb. Ezen kár vitázni ezek tények. A 810-es lesz hasonló felépítésű mint a 5433/7410 octa, természetesen erősebb grafikus processzorral.
-
Maranello74
aktív tag
Ne akard azt beállitani a topikban, hogy az octa(samsung) proci jobb a snapdragonnál mert ez nem igaz. Egyik ebben másik abban jobb(de csak szinte észrevétlenül).
Maemaao kollegának igaza van, kb a sajtó álltalános vélekedését írja le.
Már irtam, hogy ugyanez a duma ment az s5 topikba.
Nekem mindkét procisból volt, csak az octáról irnék pár tapasztalatot:
rövidebb üzemidő, koreai belpiacos modell több lagg az alkalmazásokban rosszabb eladási ár(amikor visszavittem a gsm boltba becserélni akkor idézek"tudom hogy mi adtuk el di honnan a faszomból került ide ez a koreai szar, most kinek adjam el? "volt a figadtatása.Szóval mindenki nyugodjon le a picsába mert mindkét verzió a legjobbak között van. Egyik ebben másik meg abban.
Mindezek mellett boldog új esztendőt kívánok minden kedves Note tulajdonos. nak[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz darkarthur #5887 üzenetére
Főleg, hogy telefon alkatrészei nem egyformán vannak terhelve. A proci környéke meleg, de a töltősor és környéke illetve az alaplap alsó harmada?
Nekem aztán tök mindegy, ha kirohangáltok vele. A tietek.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
addikt
Szerintem Snapdragon alatt is tökéletesen működik az ART, persze miután optimalizál újraindítás után. Nekem elsőre 388 appot optimalizált, azóta 2x indítottam újra és 104 appot optimalizál ismét. Így kicsit idegesítő újraindítani a telefont. Viszont miután betölt, tényleg látványosan gördülékenyebb, pl. Dolphin browser össze sem hasonlítható a Dalvik-os tempójával. Szóval snapis alatt is tök jó az ART.
Lollipop esetén meg tök mind1 lesz, mert csak ART lesz, így nem kell majd optimalizálni az appokat.
Persze ez sztem azt is jelenti, hogy KitKat -> Lollipop frissítés után kötelező lesz a factory reset.My name is Bond, James... Dean.
-
zack
nagyúr
válasz darkarthur #5881 üzenetére
Az remek, de látom a fizikához nem nagyon értesz. De legalább kérdeznél, mielőtt hülyeséget csinálsz.
Melegből hidegbe, majd hidegből ismét melegbe, mindezt úgy, hogy közbe a proci keményen dolgozik...Ne csodálkozz, ha ilyenkor le fog csapódni a pára a telefonon belül, majd szépen lassan elkezd korrodálódni.
Csak azt veszed majd észre, miért fagyogat, miért indul újra stb.
Nem viccből mondják, hogy nagy hőmérséklet különbségnél kintről behozva ne kapcsold be az új telefont, csak miután a szoba belső hőmérsékletéhez igazodott.
Tegnap érkezett meg a párom Xperia Z2-je, olyan hideg volt, hogy 1,5 óra volt mire átvette a szobahőmérsékletet, és bekapcsoltuk.
Annyi eszetek van komolyan mondom...Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
addikt
Kipróbáltam ezt a rejtett menü aktiválást. Root sem kell hozzá. Nagyrészt jól működik, újra lehet lapozni Jedi mozdulattal a galériában, mint a note3-nál. Viszont továbbra is csak pen hoovering van, vagyik a naptárban tollal rámutatva megjelenít naptár infot, viszont ujjal nem működik, pedig beállítottam, hogy automatikusan váltson. A teszt menüben is csak pen-hoovering van, note3-ban volt sima hoovering is, és ujjal is érzékelt.
My name is Bond, James... Dean.
-
-
S e t h
nagyúr
válasz Maranello74 #5877 üzenetére
Nekem átálláskor optimalizálta az alkalmazásokat, kb.10-15 perc, hátlap erősen felmelegedett, azóta ezt egyszer sem csinálta, akárhányszor is indítottam újra.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
nikilauda
senior tag
Átállítottam ART-ra. Snapdragon N4: 367 alkalmazást frissített 19 perc alatt. Felmelegedés volt, de nem vészes. Közben 15 százalékot merült az akksi. Később még csinálok egy újraindítást.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Pont fordítva éreztem magam, de ez inkább egy roggyant trabant volt.
Gondolom, hogy a feltelepített appok különbsége, ami miatt az egyiknél jó, a másik embernél meg nem.
Ami nekem fent van, mind szükségem van rá.A nyalóka meg remélem mindent kiküszöböl, bár most sincs elvileg különösebb gondom vele.
Inkább későn jöjjön, de rendesen csinálják meg![ Szerkesztve ]
-
Maranello74
aktív tag
Én elégedett vagyok dalvikon a snapos verzióval, nem nagyon dadog. Art-on sem az igaz de minden ujrainditásnál programot optimalizál.
#zack:nálam minden rendben. Utána olvastam, videokat néztem és teljesen mindegy az soc az inditási optimalizálás szempontjából, az exys is csinálja 4.4.4/arton.
Ami nem mindegy az a lollipop, ott már nem opcio hanem alap az art, ennél fogva nem is indul lassabban semmi. -
hanti
senior tag
válasz Maranello74 #5865 üzenetére
Nem csak ebben, tulajdon képpen mindenben miután megegyezik a 810- es majd megjelenő snapis processzorral(csak a proci)
-
Jolet
őstag
nem tudom mi lehet a telefonjaitokkal, de nekem gond nélkül átállt és rögtön működött is az Shealth is azonnal
azóta is megy minden
mondjuk én nem is szoktam kikapcsolni, tehát pont nem érdekel mennyi ideig áll fel
legutoljára a frissítéskor volt kikapcsolva és a nyalókáig nem is lesz megintWOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
zack
nagyúr
válasz Maranello74 #5867 üzenetére
Valami akkor nem oké nálad. Bármelyik telefonon állítottam át eddig, csak az első újraindításnál szüttyögött a programokkal. utána nem.
Hogy tetted fel a progikat? Mentésből (backup/restore) vagy play-ről letöltve, telepítve?
Melyik 41db progit frissíti? Rendszer vagy telepített?Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
mycso
veterán
Akinek rootolt a cucc, kis okosság: rejtett menük aktiválása
(#5238) torrente777: nos így megvan a nagy rejtély, ez is egy kapcsolható rejtett funkció, amit te linkeltél
[ Szerkesztve ]
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
OutsideR
aktív tag
Nekem is ez volt a bajom, hogy minden restartnál 124 vagy mennyi alkalmazást frissített. Közben persze durván átforrósodott a készülék. Vissza is tértem Dalvikra.
-
mycso
veterán
válasz Maranello74 #5867 üzenetére
Az kemény...
N4-en mondjuk nem próbáltam, de S5-ön annó próbáltam, ott csak a legelső restartnál volt ilyen mizéria.
Ezért is gondoltam, hogy itt is így van....akkor viszont nem tudom, hogy mi a baj.Nyilván az, hogy még nem végleges a dolog, ezért is van eldugva a fejlesztői menübe, így még nem 100%-os a dolog.
-
törölt tag
válasz Maranello74 #5862 üzenetére
Közben XDA-n megtaláltam a választ, átváltottam ART-ra, de valóban alkalmazàsokat frissít reboot után. 344 alkalmazást frissített. Forró is volt a telefon. Vissza is váltottam Dalvikra.
Köszönöm a válaszokat!Kinek mennyi kijelzőidőt sikerül elérni? Eddig nálam max 5 óra körül volt.
-
Maranello74
aktív tag
válasz #18001664 #5861 üzenetére
A fejlesztői beállításokban át tudod állítani a futtatási környezetet dalvikról art ra.
Szerintem ez az art még nem egy akkora durranás(kísérleti verzió) mint a lollipopos art, úgyhogy azonkivűl, hogy ki fűtöttem a lakást fél órára a telefonnal, nem vettem észre pozitívumot.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
Mi ez az ART-os dolog? Mit, miért és hogyan is kell csinàlni? Visszaolvastam pàr oldalt de nem találtam infót.
Snap verzió.
Köszi. -
Maranello74
aktív tag
Átavanzsáltam art-ra.
A kérdés az, hogy ez mitől jobb?
Még mindig sokkal lassabban indul ujra a telefon(optimalizál). -
Jolet
őstag
válasz S e t h #5855 üzenetére
én is gyorsan átnyomtam az előbb
na ilyen forró se volt még a teló
eddig minden megy
igaz azt vettem észre, hogy bent maradnak a programok a memóriában
például a fényképezőgép, ez a dalvikban bezáródott ha kiléptemWOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
Maranello74
aktív tag
válasz Maranello74 #5856 üzenetére
Ja és art-on is megjön a frissités(ota)?
-
S e t h
nagyúr
válasz Maranello74 #5854 üzenetére
Szerintem gördülékenyebb, akadásmentesebb és még egy alkalmazással sem találkoztam ami ne ment volna rajta.
Igaz, hogy van pár alkalmazás ami időnként művel furcsa dolgokat, de konkrétan nem tudom, hogy ezt a 4.4, vagy az art, esetleg az alkalmazás optimalizálatlansága okozza.
Én egy hónapja art-ot használok és mivel hibamentes, valamint a nyalóka is azon fut, így maradok is ezen.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
gabesz839
senior tag
válasz Maranello74 #5850 üzenetére
Sony telefont speciel csak akkor tudnék elképzelni ha Samsung vagy LG kijelző lenne benne.
Egy dolog biztos, mégpedig az, hogy semmi sem biztos. Vagyis nem biztos, hogy semmi se biztos.
-
-
Jolet
őstag
valahol össze van foglalva mi az előnye és a hátránya az ART-nak?
WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
gabesz839
senior tag
válasz silmatauki #5843 üzenetére
Egyáltalán miért vesz valaki sonyt. Nem vagy márkahű de nekem még nem tudtak olyat mutatni ami kellett volna tőlük.
Egy dolog biztos, mégpedig az, hogy semmi sem biztos. Vagyis nem biztos, hogy semmi se biztos.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz nikilauda #5837 üzenetére
Minden ok a telefonnal. 910C. Én bontottam ki és vettem le róla a fóliát, csomagoltam ki a hátlapot, akkummulátort.
Antutu-t futtattam rajta, elsőre dobott egy 50.7K-t, de érdekes, hogy ilyen hardver alatt is előfordulnak mikrolaggok. Bár gondolom ez a samu touchwiz baromsága.Tehát, innentől beléptem a klubba közétek.Üdv mindenkinek!
Hangminőségre kíváncsi leszek. A jól bevált Shure SE535-ös fülesem lesz, ami ezt majd "eldönti".
-----Milyen launcher-t használtok egyébként, ha éppen nem a gyárit?
Nyalóka mikor várható rá? Január esetleg? -
mycso
veterán
válasz silmatauki #5843 üzenetére
Hát én nem is tudom...a Z3 messze nem Note4 kategória (egyedül az árát tekintve). Az S5-el van kb. egy súlycsoportban.
-
Emilchen
tag
A gsmarena "By user ratings" táblázatának első négy helyén sony xperiaz telefonok tanyáznak, sehol egy Samsung, Apple, HTC. Igazából mit mutat ez a táblázat?
-
laabom
tag
Sziasztok. Olyan problémám van hogy a telefonon az android rendszer nagyon eszi az akksit. Már csináltam több gyári vissza állítást de nem úgy tűnik hogy segítene rajta. Ha keveset használom a kijelzőt(1 óra körüli kijelzőhasználat) akkor első helyen van az op rendszer energiahasználatban.Android rendszernél alul a csomagoknál mennyinek néne lenni mert szerintem nálam nagyon sok van 60 felett ha jól számoltam Amiket nem használok programokat mindig tiltom. Valaki tudja mi lehet a baja? Tegnap pl éjjel repülőgépes üzemmódban 18% merült le amikor 2% ot szokott. Memóriakártya miatt nem csinálhat ilyen hibákat?
[ Szerkesztve ]
-
mycso
veterán
A Z3 ilyen. Nincs benne fekete szín sőt picit ilyen minden sötétebb és pasztel szín megjelenítésekor, viszont a fehér sokkal fehérebb, mint a samsungoknál. Illetve az élénk színek is nagyon szépek rajta bár azok is kissé hidegek, a samsung melegebb színei nekem jobban bejönnek.
Bár képen picit másabb, mint élőbe:“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
tomcruise
tag
Már az Shealth is futa ART módban, csak frissítsd az appot.
-
HorviGabi
aktív tag
válasz rayoliviero #5793 üzenetére
Nekem 2 hete jött meg a telekomtól, online rendeltem, sértetlen volt a gyári Samsung matrica, én még a futár előtt megnéztem, ha sértett lett volna át sem veszem. Mindenképpen szóvá tenném a telekomnak.
-
nikilauda
senior tag
-
wiERHcSc
tag
Nekem felajanlotta a frissítést, valaki már felrakta? Nem írja mi lesz utána így nem merem felrakni, S4 el volt, hogy a frissítéssel nem ment egy csomó minden. Írjon le valaki a tapasztalatait ha féltette. Snapis T-s függő a telóm.
-
-
hanti
senior tag
válasz darkarthur #5820 üzenetére
Nálam minden megy, de az S Health állítólag fagyogat, én nem használom.
-
anadroid
senior tag
Nekem 10-15 hiba után felajánlja a google-os belépést is. Frissített t-mobile-os 910F.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
mycso
veterán
-
Próféta
tag
Szerintem biztos hamisítják már. Vaterán szoktam látni mindenféle klónt.
Ha viszont edigis számla van róla, akkor az eredeti.
Amúgy a hamisakat könnyű kiszúrni már fogásra és szemre is, de ha a kezed, vagy a szemed nem jelez, akkor még mindig megnézheted, hogy 32 giga-e a tárhely, vagy 4.4.4-e az android? -
viera
őstag
nem emlékszek,hogy kért volna,csak mindíg kint volt a felirat mikor oldottam fel a billentyűzárat az ujjlenyomatommal,hogy adjak meg visszaállítási jelszót,de ettől függetlenül fel tudtam oldani és tudtam használni a telefont.most viszont már csak a visszaállítási jelszót kéri,pedig 1-1,5 napig hozzá se nyúltam a telefonhoz.
Soha ne mondd,hogy soha!!!
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Sziasztok!
Ezt a készüléket hamisítják már? Csak azért kérdezem, hogy mire kell figyelnem vásárláskor?
A tulaj elmondása szerint nem volt használva és van róla edigis számla is 2 év garival.Előre is kösz
-
viera
őstag
Sziasztok
Mi a teendő akkor,ha a telefon nem fogadja el az újlenyomatom,hanem a visszaállítási jelszót kéri,de olyat nem adtam meg.Soha ne mondd,hogy soha!!!
-
leslien
nagyúr
válasz rayoliviero #5803 üzenetére
borzasztó h mi megy....
max 14 napon belül ti is vissza külditek...[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
migabi24
nagyúr
Vagy illesztési hibás ezért küldték vissza
-
motown5l
senior tag
Sziasztok.Tudnatok ajanlani valami jo tokot hozza?Es egy vezetek nelkuli toltot is)).Koszi elore is a segitseget..Ja,es meg az erdekelne,hogy mikor varhato hozza a lollipop?
-
addikt
Én T-pont üzletben vettem Kaposváron, kb az egész országban nem volt már, így utaztam 100km-t. Mindkét készülék fel volt bontva, de fólia rajta volt. Gondolom az eladók megnézték, vagy ha valaki bemegy az utcáról, az is meg tudja nézni. Az egyiken volt is karc, a másikat vettem.
Most formáztam NTFS-re az SD kártyát, nekem azt írja a note 4, hogy üres vagy nem támogatott, így nem is ismeri fel. Másnak megy az NTFS?
[ Szerkesztve ]
-
boratsagdiy
tag
Én NTFS -Re szoktam formázni.
Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.
-
addikt
Az SD kártyát milyen formátumra érdemes formázni? FAT32, exFAT, NTFS?
-
boratsagdiy
tag
Ez a készülék a Note kategória királya .
Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.
-
rayoliviero
veterán
válasz OutsideR #5801 üzenetére
Én még nem láttam, hogy fóliás, karcmentes-e, remélem úgy lesz és akkor a kit érdekel kategória tényleg. Egy darab árválkodott amúgy a webshopban és azt rendeltük meg. SIM kártyát pedig így kérünk valamelyik Telekom üzletben, kivágni a régit nem legjobb választás gondolom, mert nem mai darab.
-
OutsideR
aktív tag
válasz rayoliviero #5799 üzenetére
Az is lehet hogy valaki note4-et kért és amikor megmutatták neki akkor döbbent rá hogy ez hatalmas és nem kérte. De ugye ekkor mar ki lett bontva. Láttam már ilyet telekom üzletben. De ettől még 0 perces telefon. De az is lehet hogy webshopos visszaküldött. Szerintem ez már soha nem fog kiderülni. Ha fóliás karcmentes működő készülék akkor kb kit érdekel kategória. Ha viszont sérült vagy hibás akkor gond lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest