Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Megtollasodik középkategória
- Akciófigyelő: A Banggood adja legolcsóbban a Blitzwolf okos mennyezeti lámpáját
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
beaglepuppy
tag
válasz
darkarthur #5498 üzenetére
Pólus Centerben jutottunk hozzá. A páromtól kaptam.
Nagyon megszerettem. Tökéletes a hang és nagyon kényelmes. Must have darab. -
darkarthur
senior tag
válasz
beaglepuppy #5495 üzenetére
Te hol jutottál hozzá, és mennyiért?
Jöhet privát is.
Sportoláshoz szoktad használni esetleg? -
csabicska
senior tag
Az ébresztő programban tudtok több napot kivalasztani?
Én nem tudtam.
Valahogy lehet? -
beaglepuppy
tag
-
gabesz839
senior tag
Sziasztok kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek. Lenne egy fontos kérdésem. A galériában lévő fényképeket hogyan lehet törölni? Azokra gondolok amiken ott vannak a picassa lógok. Pedig soha az életben nem regisztráltam rá. Előre is köszönöm ha valaki segíteni tudna.
-
hanti
senior tag
Békés Boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánok minden fórumtársnak!
[ Szerkesztve ]
-
OutsideR
aktív tag
válasz
csabicska #5486 üzenetére
Igazából írhattam volna azt is hogy bárhol ahol nálad van a telefon is.
Nálam még nem merült fel ez a kérdés amúgy.
Ja és igen...
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Nekem inkább most az a gondom hogy miért beszél a számológép, de más meg nem (tehát pl hívásnál nem mond neveket)
[ Szerkesztve ]
-
csabicska
senior tag
Hol tudok rajzolni az S pennel?
-
Hát a note 3 is 200 felett indult, de a végén sem nagyon volt gyári független 145 alatt. Sőt volt egy időszak hogy note 3 már nem volt (csak 200ért), note 4 pedig még nem.
Szóval aki mindig cseréli újabbra annak már megéri venni (mert egy darabig még "új" lesz és már sokat (30-40 ezret) csak kifutásnál veszít új árából). Aki hosszabb ideig tartaná annak talán érdemes még várnia...
Szerintem. Én várok legalább note 5 bejelentésig, aztán meglátom (igazából note 3 teljesen pöpec amíg a nagy faluban vagyok és a térerő vacaksága nem jön ki).
[ Szerkesztve ]
-
Zin
őstag
Mikor érdemes ilyen telefont venni? Érdemes várni hátha olcsobb lesz vagy nincs rá esély?
-
mycso
veterán
-
csimpi1
tag
Sziasztok!
Mit jelent a teló felső sorában egy tiltó tábla? Olyan, mint egy behajtani tilos tábla?
-
B1T3
addikt
Megvolt az első random rebootom. Remélhetőleg az utosó is.
-
válasz
SütiGTi #5452 üzenetére
Knight Rider funkció tökéletes. S voice is tökéletes, persze jó angol kiejtés mellett. Clocki óra témákat szedtem le, a play áruházban egész jó áron volt, 6db óra felület.
Nekem azért kellett, mert olyan munkakörben dolgozom, hogy mindig elérhető kell legyek, de a telefont nem mindig tudom elővenni.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
Valaki talált már olyan üveg fóliát aminek nincs kerete a telefon kürül, amin normálisan ráfekszik?
-
Üdv!
Azokat kérdezném akik note 3-ról váltottak. Jobb a térerő? Ez az egyetlen ami kifejezetten rossz a note 3-ban. Ha note 4-ben jobb akkor lehet hogy veszek egyet pont amikor kifut (ha a note 5 nem lesz óriási előrelépés).
Utolsó 100-at olvastam csak, bocsánat ha 242-re megvan a válasz
Köszönöm a segítséget.
-
csabicska
senior tag
Sziasztok.
Az S5-ön volt egy olyan alk.,hogy" jegyzet".
Itt nem találom volt ott nekem több dolog .
Miért nem elérhető?
Vagy ha igen,hogyan?
Köszi. -
silmatauki
őstag
válasz
luckyboi82 #5450 üzenetére
én mindenképpen, feltéve, ha nem okoz fejfájást (ami igen gyakori VR headsetekkel). Az engadgetes review igencsak meggyőző volt.
-
Kelecar
aktív tag
válasz
darkarthur #5446 üzenetére
Van már egyátalán itthon?
-
S e t h
nagyúr
Akinek van tapasztalata az melyiket favorizálja?
S-note vs Evernote, esetleg Papyrus?
Én mindig S-note-ot használtam, de itt figyel a telefonon az Evernote is. Gondolom egy érv mellette, hogy ha jól tudom az Evernotenak van pc-s kliense is.
Lehet megkérdezem más témában is, ahol esetleg használhatják. -
Száguldo
aktív tag
válasz
DeathAdder #5453 üzenetére
Te kis huncut.
-
zack
nagyúr
válasz
ForRedGlory #5459 üzenetére
Nem jó a link,
-
ForRedGlory
félisten
-
SütiGTi
senior tag
válasz
Nagyon szeretnem kiprobalni :-) Mostanaban az egyetlen nyugodt hely a wc ahol kicsit telefonozhatok :-)
Kiprobalom a Kitt szalj ki a kocsibol parancsot :-) -
DeathAdder
veterán
válasz
ForRedGlory #5456 üzenetére
Volt már hogy magammal vittem, de azok az idők elmúltak
-
ForRedGlory
félisten
válasz
WC-n nincs nalad a telefon?
Pedig pont ott alap dolog
[ Szerkesztve ]
-
b.bela1
őstag
válasz
+1
-
DeathAdder
veterán
válasz
SütiGTi #5452 üzenetére
Én is akartam gear2 -t, aztán észbe kaptam, hogy néha a saját telóm elöl is menekülök, mert elegem van hogy rosszabbnál rosszabb helyzetekkor keresnek, vagy nyomkodom amikor nem kellene...
Az óra pedig már teljesen megfosztana a szabadságomtól még a zuhany alatt is, és köztudomású hogy mindig akkor keresnek, ha tusolok, vécén vagyok vagy egyéb dolog következtében amikor nincs nálam a tel -
darkarthur
senior tag
válasz
luckyboi82 #5450 üzenetére
Nekem nagyon tetszik. Első körben kipróbálni szeretném valahol. Ha akadna ilyen lehetőség.
Aztán persze árfüggő. 100K-t mondjuk nem adok érte, de a felét sem éri meg szerintem. -
luckyboi82
tag
Valaki tervezi a VR szemcsit megvenni?
-
Maranello74
aktív tag
válasz
darkarthur #5448 üzenetére
Amennyire értek hozzá on-on van.
-
darkarthur
senior tag
válasz
Maranello74 #5447 üzenetére
Nálam megjelennek. Nem kapcsoltad ki őket véletlen?
-
Maranello74
aktív tag
Esetleg valaki tudja e, hogy a fb alkalmazás értesítései miért nem jelennek meg a notifikáció sorban.
Hangjelzés sincs.
Nem létfontosságu de az s5ön volt. Mióta átköltöztem a not4be(kb 1hete) azóta nincs. Eddig észre sem vettem, nem vagyok egy nagy arckönyves.[ Szerkesztve ]
-
darkarthur
senior tag
Gear Circlet használ már valakinek a Noteszhez?
-
Dude8
tag
Sziasztok!
Találtam egy tök jó Qi-s töltőt, bedobom, hátha érdekel valakit.
-
csabicska
senior tag
Sziasztok !
Csatlakoztam hozzátok.
SM-N910C
S5-ről jöttem,azt kell mondjam ez egy tényleg más kategória.
Nagyon tetszik.Első kérdésem az volna ,hogyan tudok valós 4K videókat valódi felbontásban nézni?
Youtube-n hogyan?
Köszi.Boldog Karácsonyt mindenkinek !!!
-
hanti
senior tag
válasz
DeathAdder #5437 üzenetére
-
-
leslien
nagyúr
válasz
DeathAdder #5434 üzenetére
-
hanti
senior tag
válasz
DeathAdder #5434 üzenetére
Talán az előzményeknél keresd és meglesz.
Jó ez a teszt, ha egy 1.9-es és egy 2.7 procit összehasonlítasz akkor ilyen eredményt kapsz, de ha a nyolc együtt dolgozik akkor a négynek esélye sincs.[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz
leslien #5433 üzenetére
Ez annyira irreleváns, szintetikus tesztek... aztán egy fele ennyit se hozó szaros N5 földbe ver minket
Volt egy jó videó Exy vs Snap bootolás, alkalmazások megnyitása, multitasking etc.. videó, szerintem azok a relevánsak nem ezek a benchek
Amúgy jól felhúzott negyed órája keresem YT-n, de nem találom a videót, pedig emlékszem többször is megnéztem, még mielőtt választás előtt álltam hogy C vagy F. Csak annyit kellett beírni, hogy note 4 exynos vs snapdragon és az volt az első, de most sehol nincs -
Az AirWakeUp alkalmazás jól sejtem, hogy a Jedi mozdulatos kijelző ébresztés? Nekem nem először ragad be, 11% akkut eszik, és folyamat ébren tartja a telefont...
Vettem egy Gear 2-t, elég baráti áron, 40e ft-ért, gyártói garisat, elég ütős így a note4-gear2 kombó. Tiszta Knight Rider!
-
hanti
senior tag
válasz
norbeey #5426 üzenetére
Mivel ezt csak a Samsungtól tudják beszerezni nem valószínű hogy ennyivel olcsóbban tudják adni a hivatalos forgalmazóknál. A becsületes helyeken nincs is ekkora különbség, vagy nem is árulják inkább. Amikor beregisztrálod megkérdezi hogy hol vásároltad, na ott rögtön kiderül hogy ki van a listán. Elfogadja, de hogy lesz-e rá plusz gari az majd a jövő zenéje.
Elég sok ember tudna mesélni itt a különböző fórumokon erről. Pl. már nincs 2 év gyári garancia.[ Szerkesztve ]
-
norbeey
tag
"Új, kártyafüggetlenül, minden tartozékával, gyári csomagban, 2 év garanciával."
Nem tudom ilyen leírással mi más lehetne
De mondom, ha rájuk csörögsz egyből kiderül még ha rosszul is van kiírva. Kb 4 hete vettem egy ugyan ilyen keresés után felhívtam 1-2 boltot és mentem az elsőbe ahol volt feketébe.
Mivel alapból C-s verzió van a független piacon ezért nem csoda ha csak azt tűntetk fel ha T-s független verzióról van szó pl. és azt nem ha C. -
norbeey
tag
www.hasznaltgsm.hu 185-ért már ki is van írva hogy az a 2 éves garanciás verzió, de ha nincs is odaírva akkor max rájuk kell csörögni és megmondják.
Illetve akinek elég a kereskedői garancia az már 174-ért is megkapja. Goolge első találatos oldalak: árgép, árúkereső stb..
(#5357)
Ez az antutu nekem mindig szenvedés, most is restartoltam meg 5x próbálkoztam mire lefutott hiba nélkül a nagy teszt és csak utána jöttem rá, hogy nem is azt kérted[ Szerkesztve ]
-
norbeey
tag
Függetlenül meg pláne horror? Nem egy olcsó eszköz az tény, de nem tudom hány éve követem már a mobil piacot és mindig olcsóbb bármelyik telefon függetlenül, mint szolgálatónál feltöltőkártyával.
Jelenleg 180-185-ért van függetlenbe. Telekomnál 201, Telenornál 204, Vodánál 223 ((media markt 235 de ezt csak dupla zárójelbe említeném meg mert nem is ép aki megveszi ott
)).
-
hanti
senior tag
-
válasz
Parallaxis #5397 üzenetére
a gyári böngésző szempontjából nem volt jó úgy sem, pont ezen ment a problémázás több témában is hosszú időn át, hogy nem jó adott szinkronizálás, az csak a samsung fiókkal működik.
most is rávehető közvetve más fiókra is, de pont a lényeg nem lesz okés.varsam; próbáltad úgy is, hogy odin bezár, újra elindít és minden elölről?
vagy akár a munkaállomás újraindítása után is?
amennyiben sérült a bootloader, úgy olyan több állományból álló firmware verzió kellene, ami azt is tartalmazza külön, és úgy csak a bootloader újrahúzása, vagy re-partition mellett az egész, de olyat még nem láttam ezen típushoz, szervizestől lehetne esetleg szerezni.
bootloader van külön, de azokból csak módosítottakat látok mindenhol.[ Szerkesztve ]
-
Nescafé
őstag
Sziasztok!tőltőre hol lehet venni ilyen kàbelvèdőt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A koreaiak új phabletje nem lábjegyzet, hanem fejezetcím lehet a mobilos Nagy Könyvben. Fémkeret, next-gen hardver, QHD kijelző, OIS, SpO2 és még sok egyéb mozaikszó.
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Mekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest