-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz apaszka #14372 üzenetére
Mennyire nyomja el a hátlapot? Én is rendeltem, igaz más milyet de az elnyomja és a tokon keresztül is érződik egy kis kitüremkedés. Úgy fogom megoldani, hogy rendeltem egy "eredeti" hátlapot hozzá E-bayről és azt majd kivágom ott ahol felfekszik a QI fóliára Tokon át úgysem látszódik és majd leragasztom valami vékony szalaggal hogy por se menjen be.
Amúgy meg vagyok elégedve vele, kb olyan gyorsan tölti a telefont mint a gyári QI-s S-view cover. Ja és az NFC is megy!
[ Szerkesztve ]
-
őstag
A gyári egykezes használatot segítő oldalsó kis menübe nem lehet sehogy beletenni az értesítési sáv lehúzása opciót? Régebben használtam a PieControl nevű appot, de lolli alatt az sem húzza le sajnos.
Van más ilyen hasonló program esetleg még a playen?
-
-
őstag
Azt hiszem megtaláltam a legjobb QI vevőt gyári hátlap alá: [link]
A probléma csak az, hogy nem szállítanak Magyarországra.. Van valakinek bármi infója arról hogy lehetne ezt beszerezni EU-n belül? Alternatíva is jó lehet esetleg..
Szerk.: Eh találtam az olasz amazonon, csak éppen 100 euro 1 db... hát..
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Hali,
újra vissza tértem egy N910C-vel. Előzőleg egy F-es modellem volt 4.4.4-el amit kb másfél hónapja adtam el. Hát nem tudom, hogy a másik SoC miatt, vagy azért mert ezen lolli van, de mintha egy teljesen másik telefon lenne. Tényleg sehol egy akadás!
Kérdés: Aki használ gyári akkufedél alá betehető QI töltő "fóliát" az pontosan melyik verziót használja? Kismillió féle van ebayen és nem szeretnék rendelni tíz félét próbaképpen.
Nem melegszik tőle a telefon nagyon? NFC működik? Mennyire tolja el a hátlapot a vaku alatt?Találtam egy postot itt a fórumon erről, de a képek valamiért nem jelennek meg.
Kösz!
-
őstag
válasz dancsuri #9971 üzenetére
Nézd ezek mind mostani flagshipek (Note4, S5, (S4), M8, Z3C) voltak, tehát a frissítés gyakorisága nem volt váló ok. Megunták a folytonos merülési mizériákat és az egyéb anomáliakat. Hozzá teszem értettek a rendszerhez az átlag usernél jobban. Valahol megértem őket, de én kitartok
-
őstag
válasz Parallaxis #9954 üzenetére
Itt is ugyanez megy. Az elmúlt 3 hónapban 6 kollégám ment át androidos csúcsról I6/I6P-ra. És eszük ágában sincs visszatérni. Pedig nagy fanok voltak ők is
-
őstag
válasz ForRedGlory #5930 üzenetére
Na hát pont erről van szó
-
őstag
válasz silmatauki #5925 üzenetére
Gondolom nincs is napi 30-40 telefonhívásod
-
őstag
Kb 2 hete rendeltem egy új "tokot" ebayről. Név szerint: Love Mei Powerful.
Hétvégenként amikor néha eldurvulnak a dolgok nem árt, ha biztonságban van a telefon, és úgy érzem ez a tok megfelelően képes megvédeni
+ eddig két hétvégén teljesített és nagyon meg vagyok vele elégedve!
+ nem megy bele egyáltalán a por
+ fém, és mégsem árnyékolja le a mobil hálózhatot
+ ezt biztosan észreveszed, ha kiesik a zsebedből
+ ha esetleg leejted a telefont ebben biztosan túléli
+ gombok nyomáspontja határozott, minden nyílás a helyén van- HATALMAS!
- fém, ezért nagyon nehéz
- ujjlenyomat leolvasó értelemszerűen nem működik benne.
- kicsit sorjás a gumi itt-ott, de annyi baj legyen. Ezzel úgysem nyerne szépségversenyt sohaÖsszegészében totál megérte azt a 6 ezer forintot,
Bocs a minőségért, erre futotta jelenleg.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz darkarthur #4764 üzenetére
-
őstag
válasz DeathAdder #3548 üzenetére
Üléshuzatból is van olyan ami pont az ülésre van varrva. Az úgy néz ki mint a gyári és az szakad ki oldalt a sok ki-beszállástól, nem a gyári huzat. De gondolom majd veszel új ülést
Telefonra is van üveg kijelzővédő pl.
-
őstag
válasz privacy99 #3539 üzenetére
Én nagyon kényes vagyok a kijelző karcokra. Nem a jövőbeni vevőnek óvom, hanem saját magamnak. Nem tudnék együtt élni egy nagyobb karccal ami még a fényt is megtöri.. Inkább kéthavonta fólia csere..
szerk.: Note 2-nél a stylus és a kijelző közé "szorult" apró homokszem szántotta végig a Gorilla glasst!!!
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Megosztom veletek a tapasztalataim pár Note4-hez kapható tokról:
Először mikor megvettem rendeltem hozzá egy Spigen SGP Case capsule tokot.
+ Nagyon jó tok, tetszik a szín és a mintázat is a hátulján.
- Nehezen kezelhető oldalsó gombok, amivel nem is lenne még baj. A probléma, hogy nagyon éles a töltőcsatlakozónál az "él", ami pont vágja a kisujjam. Emiatt mennie kellett sajnos.
Spigen Neo Hybrid:
+ Szintén nagyon jó, minőségi tok, gombok könnyen kezelhetőek. Tényleg prémium termék!
- Nagyon megvastagítja a telefont!! Komolyan mondom akkora kezem van mint egy péklapát, de kényelmetlen volt a fogás, emiatt sokszor majdnem le is ejtettem... A szívritmus szenzor 10/3 arányban működött. Szerencsére egy ismerősömet mindez nem érdekelte, így megkapta akciósan
Samsung Protective Cover + :
+ Minőségi, jó tok. Olyan mintha a telefon része lenne. Hihetetlenül vékony, csak a telefon 4 sarkánál van kidudorodás, ami felfogja az esést. Gombok nyomáspontja nagyon határozott. A hátlapja is sokkal vékonyabb mint a spigen tokoké, csak a kamera körül van egy perem ami védi azt. Szívritmus szenzor 10/10! Ja és az ujjamat sem vágja
Úgy néz ki maradok a gyári protecitve covernél. Javít a telefon fogásán és ez az egyetlen tok ami véd is, de nem lesz tőle vastagabb a telefon.
Remélem aki éppen döntés előtt áll talál itt pár hasznos információt!
Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Parallaxis #3188 üzenetére
Hát már ne is haragudj de a céges telefonom egy i5s és hát bőven van különbség a két operációs rendszer között. Nem hinném, hogy a nagyobb kijelzőn kívül olyan sok pluszt adhat az i6 plus az i5s-hez kepest.
Az pedig, hogy a programok minősége annyival jobb lenne IOS-en?? Régen volt az már
-
őstag
válasz DeathAdder #3022 üzenetére
Helium nalam nagyon jol mukodik. Persze kell hozza PC!
-
őstag
A samsungnak sokkal fontosabb, hogy üzleti szempontból "biztonságos" legyen a telefonja. Az senkit nem érdekel, hogy a felhasználók max 1%-a nem képes root nélkül használni a készülékét. Igazuk is van!
Amúgy az S2-t én is rootoltam még régen, de ezen nincs rá szükség. Minden ami kell megoldható root nélkül is. Igen, a backup is.
Az meg megint nem érdekel, hogy van pár gyári app amit nem lehet letorolni. Apex-el eltuntetem az ikonokat, az a 200MB tárhely meg nem vág folföldhöz amit foglalnak. Futni úgysem futnak a háttérben.
-
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Politika
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 15 mobiltelefon, Gyönyörű, Garis, pár hetes
- iPhone 14 Pro Max 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Hibátlan Honor 200 Pro 12/512GB közel 3 év garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 6 (512GB) - BONTATLAN, garanciával
- Samsung Galaxy s23 ultra 8/256 gb 2026 szeptemberig garanciális
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest