-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabicska
senior tag
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz darkarthur #7495 üzenetére
A srác Kanadai...
-
darkarthur
senior tag
Ez a festés dolog engem is érdekelne.
Vagy valaki írt itt króm pasztáról. Azt hol s miként szereztétek be?
Már működik a face, igen.
Szerintem szép a fehér, de hozzám jobban illik a fekete, így azt vettem.
silmatauki írt itt raw közeli dolgokról F alatt.
Samsung S23 Ultra 5G
-
törölt tag
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz darkarthur #7486 üzenetére
Nálam működik, vagy lehet most lett jó, eddig nem is figyeltem...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
A Nexus 6-ban nekem egyvalami tetszik...
A hátlapja elképesztően szépre sikerült, igazi modern "áóvszom" érzés kelt. De ezt egyelőre csak képek után mondom. A többi formája átlagos. A lekerekített sarkok már annyira kicseszettül unalmasok, hogy felőlem lehet az akármilyen szuper telefon, nekem biztosan nem kell. Az 5s sem cseréltem le a hatra (nekem az apple cégteló, bent a stúdióban minden MAC, ezért ez így egyszerűbb és azon csak munka miatt hívnak), mert egyszerűen ronda az 5s-hez képest.
A note4 igazi felüdülés néha a sok elcseszett apple xarsághoz képest. Remélem, a nyalóka meg egyenesen sárba tipor majd mindent és a samu rendesen odateszi magát. Talán emlékszel LGg2 - g3 szinte csak pár hónapig voltak meg, a sok elcseszett hülyeség miatt. Laggolások, állandóan beakadt úgy valami, hogy épp ki nem gyulladt a telefon és 80% főlé ugrott maga az android rendszer, ami pillanatok alatt leszopta, az egyébként nagyon erős akkumulátort a G2-ben. Szinte már napi rendszerességgel.
Egyébként beszéltem egy profi festővel és ha lesz időm, a karcolódó fémet körbe lefújja nekem, ezüst, vagy aranykrómra, láttam már a srácot dolgozni, miniatűr dolgokat is "kifest" gyönyörűen, ez szinte gyerekjáték lesz neki, és ez egy olyan strapabíró festék, hogy csak akkor lesz karc rajta, ha szépen fogod a kés és belevágsz. Nem pedig ilyen "bedugom a zsebembe" és már meglátszik gagyi. Nem is értem, hogy egy ilyen telefonra, miért ilyen került rá.
(#7487) Yager01
Szerintem nagyon ronda. A páromnak olyan van. Neki megfelel, nekem hányinger.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz darkarthur #7480 üzenetére
Mi az, hogy RAW közeli? Két lehetőség van, lesz RAW támogatás vagy nem. Köztes állapot nincs. Vagy én èrtettelek fèlre?
-
Yager01
senior tag
fehérben szerintetek mennyire gáz a note 4
-
zack
nagyúr
válasz leslien #7482 üzenetére
"C verzások aszem nezhetnek a cián felé mintha kész lenne..."
Ezt lefordítanád? Csak töröm a magyart.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
darkarthur
senior tag
Mellesleg most nézem ezt a telefonguru oldalt. Hát elég színvonaltalan. Elég beleolvasni valami hírbe. Piszok pontatlanok az adatok, rettenet.
Persze a teszt ettől még bizonyára létezik, csak koppintották valahonnan az infót, de akkor is nagyon trágya az oldal.
leslien Én még nem látom sehol.
[ Szerkesztve ]
Samsung S23 Ultra 5G
-
leslien
nagyúr
-
darkarthur
senior tag
Hoppá!
Hát még, ha C-re is lesz RAW közeli elérés 5.0-ban. (Reméljük)Azt, hogy jó eddig is tudtuk, elég lőni egy fotót. Az ilyen vak tesztek a legjobbak mellesleg. Mint ahogy bármely felmérés kizárólag akkor adhat reprezentatív eredményt, ha nincs semmi befolyásoló tényező, vagy hatás.
Samsung S23 Ultra 5G
-
zack
nagyúr
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
joey04
titán
Hát én azonnal a nexust 6-ot venném a note 4 helyett, ha nem lenne ilyen kaka az akksi, és állítható lenne gyárilag a színprofil. nekem a note 3 is a nagy kijelző miatt kellett, nem volt más értelmes alternatíva megjelenésekor phablet méretben. de sem a pen sem egyéb samus extra nem volt fontos.
-
leslien
nagyúr
válasz DeathAdder #7466 üzenetére
hát akkor mire várnak?! van hiba alapból 5.0.1(pl. nexus 4)és ez nálunk meg legalább 2x nagyobb lesz mivel egy picit messzebb vagyunk a szűz droid tol...
Parallaxis ez igaz
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
DeathAdder
veterán
válasz Parallaxis #7467 üzenetére
Jogos
-
pleslie82
tag
válasz leslien #7464 üzenetére
Na igen...
Egyébként az jutott eszembe, hogy lehet a 4-6-8x digitális zoom miatt dolgozhatott annyira a gép, hiszen videózás közben folyamatosan ki kell egészítenie a pixeleket....vagy ez hülyeség? Messziről vettem a gyereket úszás közben ès egyfolytában zoom-oltam...[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Tab S7+ LTE / Xiaomi 12 PRo / Redmi Watch 4
-
legenda
válasz MaCS_70 #7460 üzenetére
ez a 18 hónap sincs kötelezően leírva tudtommal sehol, csak cikkek, írások és tervek voltak róla.
pleslie82; szia, többször is rögzítettem már 15 - 20 percec fhd videókat és egyáltalán nem volt forrósodás, illetve az akkumulátort sem szívta annyira.
direkt vittem külső akkumulátort a női kézilabda eb-re debrecenbe és budapestre is, pont arra gondolva, hogy a sok fhd videózás meríti majd rendesen, de kellemesen csalódtam.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Parallaxis
addikt
válasz DeathAdder #7466 üzenetére
Évet nem írtam
-
DeathAdder
veterán
válasz leslien #7464 üzenetére
Azt hogy hol a lolli, azt akarják hallani! Nem lesz azzal semmi gond
Picit visszaolvasva Parallaxis nagyon optimisták voltunk
"Én megvárom az 5.0-t, elvileg decemberben kiadják Note 4-re"Hát szépen megy az idő
-
leslien
nagyúr
válasz DeathAdder #7462 üzenetére
nem tudom h melyik jobb nekik azt hallgatni h hol van már a lolli? vagy mi szar ez? gyorsan kérünk egy javítást...
pleslie82 örülj neki ilyen hidegben egy adomány
egyébként nálam nem volt még főleg full hd...[ Szerkesztve ]
-
pleslie82
tag
Sziasztok!
Ma először videóztam a telefonnal full hd-ban, egybefüggően kb. 20 percet. A készülék tűzforró volt és bő félóra alatt le is szívta az akkut 68%-ról 30%-ra. Ez normális szerintetek? Utoljára a Note 1 volt ilyen forró,mikor Gingerbread alatt beragadtak a programok.
Egyébként a szolgáltatós verzióm van.Samsung Galaxy Tab S7+ LTE / Xiaomi 12 PRo / Redmi Watch 4
-
Yager01
senior tag
Hmm..ez a cucc elég jónak tűnik! Klikk
-
félisten
Persze, csakhogy ott ugye az volt a felháborodás tárgya, hogy a 4.4 még a 18 hónapos támogatási időszakban megjelent -- még Note 2-re is, csak valahogy Magyarország maradt ki belőle (bár mintha a T kiadta volna). Tehát húzták az időt -- ami után nem túl szép az időmúlásra hivatkozni. (Persze van rá példa, hogy ez működik -- mondjuk büntető ügyekben a bíróság előtt...)
Üdv: MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
leslien
nagyúr
-
beci43
senior tag
Esetleg nem tudjátok 5.0.1 mikor lesz elérhető kis hazánkban?
-
leslien
nagyúr
-
legenda
válasz leslien #7447 üzenetére
kici, ócó kínai vacak ram ( ), de egy ilyen kép nem mérvadó, valakinek már most is ilyen vagy "jobb" a helyzet, másoknak meg lollipop alatt sem lesz közel ilyen sem, ha most is más az arány.
bekapcsolom a telefont, semmit sem lövök ki és az alkalmazáskezelőben úgy is ott figyel sokáig 1.8 gigabyte szabad ram;hanti; kínában bármi lehetséges...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz darkarthur #7445 üzenetére
A francért éri meg marhaságot vagy alaptalan dolgot írni bizonyos embereknek? Ennyi kell a like?
Lassan vége a januárnak, jöhetne már valami hihető release date a nyalókáról. -
törölt tag
Sziasztok!
Végre találtam egy flip cover-t ami alúl is felűl is védi a mobilt.Kínai létére nagyon minőségi a zacskónak olyan jó fogása van mintha selyem lenne.Gondoltam megosztom hátha valaki kedvet kap hozzá.
A becsúszhathatós tokot váltottam le vele ami szerintem galaxy megához van eredetileg ami alaphelyzetben nagy lenne is csúszkálna benne de és egy műanyag hátlappal használtam így tökéletes volt teljesen védte az egészet.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ugye rosszul értelmezem az utolsó mondatot, miszerint a Samsung már az 5.0.2-t sem tartja megfelelőnek, és vár egy másik verziót?
A forrás sem tudom mennyire megbízható...
CIKK -
legenda
válasz #18001664 #7438 üzenetére
nem tiltottam semmit, de amiket nem használok, vagy nincs szükségem, azokból kijelentkeztem, vagy eleve be sem jelentkeztem, így nem indulnak el automatikusan és/vagy nem futnak (google+, google kereső és a többi google okosság), a flipboard tájékoztatót kikapcsoltam, az s voice esetén csak a home gomb folyamatos figyelését lőttem ki, illetve az eszközadminisztrátor mivoltát - utóbbit az android eszközkezelőn is, a samsung beépítettjét használom a google helyett, az sokkal takarékosabb és gazdagabb funkcionalitással is bír.
úgy tapasztaltam meg már a korábbi androidos telefonjaimnál is, hogy a fentiek meglépése elég, ha mindent jól beállítok, akkor nincs szükségem tiltásra és/vagy eltávolításra.
nem probléma persze a tiltás/eltávolítás sem, ha valaki nem akar bíbelődni a beállításokkal és biztosan nincs szüksége adott alkalmazásra.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Újra endélyezem akkor a SmartRemote appot.
Ezen kìvül van még pár dolog ami tiltva van :
Facebook, Flipboard, Google Play Filmek-Játékok-Könyvek-Újságos-Zene, Google+, Hangouts, HP nyomtatás, PenUp, S Voice, Samsung Számla, SapaMonitor, TalkBack, Telekom Nekem, Utazás háttérkép.Biztos lenne még pár dolog, amit le lehetne tiltani...
-
-
törölt tag
Igen, valóban meg tudtam még nèzni.
Android operációs rendszer 41%. Ez általában 20 körül szokott lenni, javítsatok ki ha tévedek. Más dolgok nem fogyasztottak ennyit, de töröltem most a Facebook klienst és SmartRemote-ot, utóbbi folyamatosan a futó alkalmazások közt volt, hiába állítottam le, újraindította magát. Most letiltottam. -
treker42
tag
Sziasztok!
Milyen kijelző védő fóliát ajánlotok? Boltban mutatták mártír üveget simán én pedig zavarba jöttem. Spigen SGP Tough Armor tokban csücsül a gép- ami kicsit csúszós így télen hideg kézbensᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ ɴoτe 4+8 Ipad Air- Lenovo A1000 és egy bedöglött WayteQ xTAB-79QCI
-
félisten
-
törölt tag
Tegnap este 11-kor 21%-al tettem le a telefont, wifit is kikapcsoltam. Reggel 8-kor kikapcsolt, úgy lemerült. Máskor max 3-4 százalékot esik éjjel. Így hogy kikapcsolt, már kideríteni sem tudom mi okozhatta...
-
RaveForce
veterán
válasz leslien #7350 üzenetére
sajnos nem működik a gyári samsung SIII hoz való mhl hdtv adapterrel, ami fullHD-t visz át, S4-gyel is jó, reméltem hátha itt is
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
törölt tag
Üdv!
SD Maid Pro-val hogyan tudom beállítani, hogy milyen alkalmazások indulhatnak el a rendszerrel együtt? Pl. nálam a Zedge is "autostart" teljesen frleslegesen.[ Szerkesztve ]
-
arysat
tag
általában nállam is a Note edge-n 2000-2100 on áll a ram,
de ugyanigy volt a note 4 n910c 8 magos exynos telefonomnál iss7 edge titan 32 gb
-
legenda
válasz DeathAdder #7396 üzenetére
pont ezért nem kell különösebben foglalkozni vele.
teljesen azonos alkalmazásokkal, de még alaprendszerrel is vannak/lehetnek jelentős eltérések, elég csak az alkalmazások/folyamatok eltérő beállítása.kiszu; korábban volt ez téma, hogy valakiknek engedi, másoknak meg nem, pedig azonos firmware és youtube verzió, a kapcsolódó beállítások sem akadályozzák, szóval véletlenszerű a dolog a youtube szempontjából.
nekem sem engedte először, aztán egyszer csak igen, azóta frissült a youtube alkalmazás is, de ezen tekintetben nem volt szerencsére változás, továbbra is megy a legnagyobb felbontás is.dobobazsy, amit sűrűn használsz, azt egy szint felett gyorsabban és takarékosabban tudja a háttérből betölteni a rendszer, mintha teljesen a nulláról indítaná, de a ritkán használtakat simán kilövöldözheted, nem lesz probléma, sőt!
abban van valami, hogy a rosszul megírt/optimalizált alkalmazást érdemesebb kilövöldözni, különben a sűrűbb használat ellenére is többet árt, mint használ.[ Szerkesztve ]
-
dobobazsy
őstag
válasz DeathAdder #7417 üzenetére
az a biztos ha kipróbálom, mostantól nem söpröm ki a háttérből az alkalmazásokat..
meglátjuk -
kiszu
senior tag
Nos,megoldottam a problémát.
Leírom,hátha másnak is segít.Hiába volt a Play áruház szerint felrakva a legfrissebb Youtube,nem vitte a 720p felbontá felettieket,tehát ki se írta,hogy van.
A frissítéseit letöröltem az alkalmazás kezelővel és leszedtem a Youtube 5.9.0.13 verziót innen:
[link]
És ezt felraktam filekezelővel.
Youtube belépésnél jelezte,hogy van frissebb,de figyelmen kívűl hagytam és mostmár lejátsza az összes felbontást,tehát az 1440-et is.Érdekes,de így jó most.
[ Szerkesztve ]
-
techergo
csendes tag
A T-mobilnál független a note 4?
-
Yager01
senior tag
Egy pozitívum. Ma volt az első futásom a telefonnal és gondoltam a Xears helyett kipróbálom a gyári fülest. Kellemes csalódás az eddigiekhez képest. Poweramp -al teszteltem.
-
dobobazsy
őstag
válasz DeathAdder #7413 üzenetére
"Moto G-men úgy nyúlik ez a kátyapakl iszerű alkalmazásváltó mint a takony, ég és föld a kettő."
ez jóigen, izgatottan várom már
amúgy biztosan van benne valami amit mondasz, de azért gondolom van egy-két alkalmazás ami szereti lecuppantani az akksit a háttérben. ami meg nem szarul van megírva az nem fogja.
-
DeathAdder
veterán
válasz dobobazsy #7409 üzenetére
Pedig állítólag akkor merül jobban ha folyamatosan kilövöldözöd őket, a fejlesztők folyamatosan mondják a fórumokban hogy nem kell az appokat kilődözni mert ez a legrosszabb ha az ember hosszú akku időt akar. Konkrétan Slimnél már a KK idejében is azt mondták, hogy soha nem fognak berakni összes törlés gombot mert felesleges. Asszem épp a slim honlapján kint van egy majdnem egy oldalas válaszuk a FAQ részben ahol kifejtik ezt.
N5 -nél még követtem slimet napi szinten az XDA topikban és a fejlesztők naponta leírták ezt mert valaki mindig hiányolta a clear all gombot. Később már ők is csak a FAQ-t linkelik be
Nem hiába a pure droidokon se nincs összes háttérfolyamat bezárása gomb.
Bár itt lehet nincs sok értelme mert rohadt gyorsan becsuk mindent, 3 giga ram ide vagy odaSebességgel egyébként eddig sem volt gond, csak hát szeret akadozni, alkalmazásváltóban meg nagyon. De ez ne legyen téma tovább szerintem, ha rendes Lolli lesz akkor biztosan nem fog akadni. Moto G-men úgy nyúlik ez a kátyapakl iszerű alkalmazásváltó mint a takony, ég és föld a kettő. Moto g meg hol van a note 4 -hez képest? na azért!
Muszáj jónak lennie az új főverzióval[ Szerkesztve ]
-
kiszu
senior tag
Miért nem lehet a Youtube-on a videók felbontásánál 720p-nél jobbat kiválasztani?
Legfrissebb youtube-om van és wifin vagyok. -
dobobazsy
őstag
válasz DeathAdder #7408 üzenetére
lehet, hogy elfogult vagyok? én tényleg nem érzem lassúnak.
nexus biztos más világ, egy CM is sokkal folyamatosabb, az után tűnhet max lassúnak a gyári rendszer. anno S3-nál próbáltam a CM-eket tényleg jóval gyorsabb, de engem így is kielégít.visszatérve az app becsukogatáshoz, én azért szoktam, mert volt már, hogy benthagytam pár appot és jobban merült a akksi. nálad ilyen nem fordult elő? miután kilőttem mindent már normál tempóban merült.
-
DeathAdder
veterán
válasz dobobazsy #7406 üzenetére
Én nem nagyon húzok ki semmilyen alkalmazást, legfeljebb olyat amit ritkábban használok.
Jó ideje így csinálom, de konkrétan sornégyes N5 után érezhetően erőszakosabban és sokkal gyorsabban zárja be a háttérfolyamatokat a note4.Alk.váltó lagról meg inkább nem ejtek szót, mert én bármit próbáltam kész förtelem volt, már-már a régi xperi arc féle timescape laggokat is felülmúlja
-
b.bela1
őstag
Uraim! Gear fitt megy a telónkkal? Sok a meló mostanában, oltári a por, féltem a noteszt.
Esetleg tapasztalat?
Köszi.Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
dobobazsy
őstag
válasz DeathAdder #7388 üzenetére
utána egyébként letettem a telefont a sok elindított alkalmazással, és valóban bezárt belőle egy-kettőt. :S
no akkormár 15 elindított app volt ami már szerintem túlzás, napi használat közben én egyáltalán nem tartom lassúnak a telefont, akkor max 4-5 appal multitaskozok.
az alkalmazásváltó gyorsan teszi a dolgát, nem laggol, max pici akadások vannak de engem azok már nem zavarnak. ha amellett gyorsan teszi a dolgát akkor én már elégedett vagyok.persze a lolli jöhetne már, ha javul valamit akkor még jobb lesz
#7399 Mikulásbá:
nekem spigen neo hybrid electric blue tokom van. azon felül, hogy én így nem tudom használni a pulzusmérőt bejön[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Milyen széket vegyek?
- RC modell földön, vízen, levegőben
- CPU léghűtés kibeszélő
- Ukrajnai háború
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 15 mobiltelefon, Gyönyörű, Garis, pár hetes
- iPhone 14 Pro Max 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Hibátlan Honor 200 Pro 12/512GB közel 3 év garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 6 (512GB) - BONTATLAN, garanciával
- Samsung Galaxy s23 ultra 8/256 gb 2026 szeptemberig garanciális
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest